Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(himalaia @ 2010 06 18, 12:07)
Racijos yra, nes intymios higienos prausikliams dažniausiai naudojami švelnūs surfaktantai. Tokių prausiklių sudėtis labai panaši į švelnių prausiklių, skirtų veidui. Bet net ir intymios higienos prausikliuose pasitaiko kvapiųjų medžiagų, kurios gali dirginti odą. Tik reikia žiūrėti, kad ph nebūtų per daug bazinis, nes veidui tada netiks.
Jūs pirma tų intymių prausiklių sudėtį pastudijuokit ir pamatysit, kad ji labai panaši į paprastų veido prausiklių, tik dažniausiai visokių kvapų, dažų ir kitų dirgiklių nėra pridėta, kas yra  thumbup.gif

galiu parekomenduoti labai gera veido prausikli km oda labai jautri sis prausiklis tinka visam kunui sebamed.
Atsakyti
Man tai labai geras veido prausiklis Sothys"o morning cleaner wub.gif , nors jis ir nepigus, bet tikrai l. geras ir ilgam uztenka. Taip pat patinka Faberlic prausimosi putos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 18, 02:07)
Jūs pirma tų intymių prausiklių sudėtį pastudijuokit ir pamatysit, kad ji labai panaši į paprastų veido prausiklių, tik dažniausiai visokių kvapų, dažų ir kitų dirgiklių nėra pridėta, kas yra  thumbup.gif

Nu ziurint koki jus naudojat.. biggrin.gif gal ir panasus.. bet vis tiek neplauciau veido su juo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadija @ 2010 06 18, 19:43)
Man tai labai geras veido prausiklis Sothys"o morning cleaner  wub.gif , nors jis ir nepigus, bet tikrai l. geras ir ilgam uztenka. Taip pat patinka Faberlic  prausimosi putos  thumbup.gif

o,atsiprasau,gal galima placiau apie tas faberliko putas?kokia jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 19, 01:16)
o,atsiprasau,gal galima placiau apie tas faberliko putas?kokia jusu oda?

Mano oda misri (kakta, smakras, nosis- riebi, skruostai- normali). Man ji rekomendavo mano kosmetologe, jis ir nebrangus ir odos nesausina ir ilgam uztenka. Gerai makiaza nuplauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 05 28, 13:01)
sveikos, norejau pasitarti, mano oda yra misri - ir spuogeliu atsiranda, ir issausejusiu vietu, pleiskanojanciu. o kartais visai normali buna, be problemu. tai man turbut reiketu rinktis misriai odai prausikli? bet koki labai svelnu, nes daug prausikliu man dziovina oda per daug... gal kokiu patarimu turit?  g.gif  svelnaus prausiklio pasiulymu..

tu megsti plauti ar valyti veida?
Atsakyti
Jearmaine, siūlyčiau Clean & clear kreminį prausiklį - jis skirtas probleminei odai, bet švelnus, net mano jautrios nesausina. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 19 birželio 2010 - 18:58
QUOTE(bartuke5 @ 2010 06 19, 12:53)
tu megsti plauti ar valyti veida?

O ką, atitinkamai pagal prioritetą plovimui ar valymui pasiūlysit prausiklį iš produktų linijų, kurias visiems be išimties taip "geranoriškai" rekomenduojat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadija @ 2010 06 19, 10:19)
Mano oda misri (kakta, smakras, nosis- riebi, skruostai- normali). Man ji rekomendavo mano kosmetologe, jis ir nebrangus ir odos nesausina ir ilgam uztenka. Gerai makiaza nuplauna  smile.gif

o tai koks pavadinimas jo.as jau taip labai ikyriai cia prie jusu prikibau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 20, 13:25)
o tai koks pavadinimas jo.as jau taip labai ikyriai cia prie jusu prikibau  ax.gif

Vadinasi Faberlic- prausimosi putos veidui, 175 ml. tokiam apvaliam plastmasiniam buteliuke zalias skystis. mirksiukas.gif Man regis si firma tik si prausikli veidui teturi.
Atsakyti
QUOTE(mamadija @ 2010 06 20, 18:52)
Vadinasi Faberlic- prausimosi putos veidui, 175 ml. tokiam apvaliam plastmasiniam buteliuke zalias skystis. mirksiukas.gif Man regis si firma tik si prausikli veidui teturi.

aciu labai,reiks pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
gal kuri mergaite galetu pakomentuoti sio prausiklio sudeti?

http://groziosodas.l...ods/wkwg7au.jpg

nurasiau sudeti:

aqua (water), decyl glucoside, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate, sodium lauryl sulfoacetate, peg-150 disterate, mandelic acid, acer saccharinum extract (acer saccharinum(sugar maple) extract, citrus aurantium dulcis extract (citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract), citrus medica limonum extract (citrus medica limonum (lemon) fruit extract), vaccinium myrtillus extract (vaccinium myrtillus fruit/leaf extract), saccharum officinarum extract (saccharum officinarum (sugar cane) extract), hydrolyzed soy protein, saccharomyces lysate extract (saccharomyces lysate), polyquaternium-10, disodium edta, magnesium nitrate, magnesium chloride, parfum (fragrance), imidazolidinyl urea, methylisothiazolinone, methylchlorosothiazolinone, cl 42090 (blue 1), cl 19140 (yellow 5).

misria riebia oda prausia labai svelniai, neissausina, bet del sudeties galvoju ar verta pirkti antra karta, busiu dekinga, kas bent kiek pakomentuos sudeti, nes pati nieko apie tai nenutuokiu doh.gif
Atsakyti