Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(jearmaine @ 2010 05 28, 13:01)
sveikos, norejau pasitarti, mano oda yra misri - ir spuogeliu atsiranda, ir issausejusiu vietu, pleiskanojanciu. o kartais visai normali buna, be problemu. tai man turbut reiketu rinktis misriai odai prausikli? bet koki labai svelnu, nes daug prausikliu man dziovina oda per daug... gal kokiu patarimu turit?  g.gif  svelnaus prausiklio pasiulymu..

Pabandyk jautriai odai Garnier veido prausikli, jis su dozatorium, ruzavos spalvos. Mano sausa oda, labai fainas, kai nusiprausi tai svelnute oda, pussesere net isbandzius sake koks fainas. thumbup.gif (O pas ja rieboka oda)
Atsakyti
man pats geriausias veido prausiklis yra Seba med.veido ir kuno prausiklis.mano alergiskai odai tai super!nuplauna makiaza be problemu,nesausina.o jau skalsumas!!! thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Iwostin prausimosi geli alergiskai odai. Tai vakar isbandziau ir likau patenkinta, labai svelnus veido odai, nusiprausus odos netempia, veido "neismeto" raudonom demelem(turiu jautria oda) smile.gif
Atsakyti
yra tik vienas veido prausiklis, kuri pirkau keleta kartu (gal kokius 5). tikrai po petraukos kartosui dar. Mano misriai odai jis labai labai tinka wub.gif

yves rocher firmos, misriai odai. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kuri esat naudojusi Iwostin Purritin?

(temos pradzioj radau 1 atsiliepima, bet norisi daugiau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 31 gegužės 2010 - 15:02
QUOTE(Black&White @ 2010 05 31, 16:01)

Sesuo naudoja.... sakė nesausina....
Pati bandžiau, tai kvapas labai nepatiko.... 4u.gif
Atsakyti
Man kiek išmėginau geriausiai tiko GATINEAU mišriai odai, tikrai labai susitvarkė http://www.grozioaka...hp?id=62&pid=44 . Aš kažkaip iš jų kosmetikos viską sau atsitaikau, tikrai daug ir gero pasirinkimo yra.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 31, 16:01)

Naudojau, nei padėjo nei pablogino smile.gif Odos nesausino, malonus, bet spuogų atsikratyti nepadėjo.
Atsakyti
as galvoju isigyti ta iwostin jautriai odai. gal daugiau atsiliepimu yra? nesausina odos? nes mano tokia tikrai ant ribos...
Atsakyti
as taip pat galiu pagirti sebamed prausikli-putas thumbup.gif misriai odai, nesausina ir netempia odos smile.gif
is pradziu naudojau sans soucis firmos prausikli - putas, bet atradau pigesne atlernatyva - sebamed thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pasiulytumet koki gera prausikli sausai veido odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2010 05 03, 03:02)
Beje, kai kurie zmones su labai jautria oda prausimuisi naudoja intymiai higienai skirtus produktus. Jei jau ten neerzina, veido odos irgi nesudirgins ax.gif

Racijos yra, nes intymios higienos prausikliams dažniausiai naudojami švelnūs surfaktantai. Tokių prausiklių sudėtis labai panaši į švelnių prausiklių, skirtų veidui. Bet net ir intymios higienos prausikliuose pasitaiko kvapiųjų medžiagų, kurios gali dirginti odą. Tik reikia žiūrėti, kad ph nebūtų per daug bazinis, nes veidui tada netiks.

QUOTE(amber123 @ 2010 05 13, 07:55)
Tai palaukit.. kuna as galiu ir su Fairy plaut jei jau nebutu su kuo, bet kunas tai ne veidas  blink.gif pvz jei mano oda sausa, veido prausiklis turi but ipatingas, drekinantis ir t.t o intymios vieteles prausiklis skirtas palaikyt mikroflora, skirtas uzkirst kelia visokiem dalykam, kuriu ant veido tikrai nebuna blink.gif is vis man cia nesuvokiama, juk ir sudetis sudaryta intymiai vietai ir t.t biggrin.gif bet jei zmogui tinka, tai ko ne, tik kitiem tikrai nesiulyciau  schmoll.gif

Jūs pirma tų intymių prausiklių sudėtį pastudijuokit ir pamatysit, kad ji labai panaši į paprastų veido prausiklių, tik dažniausiai visokių kvapų, dažų ir kitų dirgiklių nėra pridėta, kas yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 birželio 2010 - 01:08