Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 20, 12:29)
Sveikos smile.gif. Koki parekomenduotumet prausikli riebesniai odai, bet kuris nesausintu labai, nes oda serpetoja ir truksta dregmes. Beje, gal zinot koki prausikli aliejuko pagrindu?

nezinau ar riebiai odai tiktu aliejinis prausiklis.

geras prausiklis is biotherm biopur serijos, dabar nusipirkau clinique prausikli riebiai odai. tikrai neblogas. thumbup.gif neseniai bandziau is nivea young serijos, bet nuo jo man grauze akiu sriti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 20, 13:29)
Sveikos smile.gif. Koki parekomenduotumet prausikli riebesniai odai, bet kuris nesausintu labai, nes oda serpetoja ir truksta dregmes. Beje, gal zinot koki prausikli aliejuko pagrindu?

Va sitas mano riebesnei odytei labai tinka...cia kaip ir sveitiklis, bet kasdienis, tikrai neissausina odos visai, pasibaige visi serpetojimai, sausejimai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 27, 19:11)
Nebepasakysiu kiek tūbelių išnaudojau šio prausiklio ax.gif Labai gerai nuvalo odą, pašvelnina ją, atgaivina smile.gif
user posted image

Kiek kainuoja ir ar tinka probleminei odai?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 05 05, 23:06)
nezinau ar riebiai odai tiktu aliejinis prausiklis.

geras prausiklis is biotherm biopur serijos, dabar nusipirkau clinique prausikli riebiai odai. tikrai neblogas.  thumbup.gif neseniai bandziau is nivea young serijos, bet nuo jo man grauze akiu sriti schmoll.gif

dar ir kaip tinka, nesausina, neuzkemsa poru, nesvarumus gerai "surenka". Prausikliai skirti riebiai odai dazniausiai labai issausina, tada oda isskiria dar daugiau riebalu nei turetu. Dabar net i rankas neimciau jokiu Garniet, clean and clear ir pns biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas yra bandę tokį muiliuką veidui prausti... g.gif
Yra ir sausai odai....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2010 05 03, 10:02)
Beje, kai kurie zmones su labai jautria oda prausimuisi naudoja intymiai higienai skirtus produktus. Jei jau ten neerzina, veido odos irgi nesudirgins ax.gif

Nu cia db.. blink.gif gal ir logiska butu, bet ten visai kitam reikalui skirtas ir .tt visai kitokia sudetis ir t.t cia vos ne iklotus vietoj nosines naudot vienkartines.. jei ten nesudirgina, tai ir nosytei gerai bus biggrin.gif sorry
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 12, 18:16)
Nu cia db..  blink.gif gal ir logiska butu, bet ten visai kitam reikalui skirtas ir .tt visai kitokia sudetis ir t.t cia vos ne iklotus vietoj nosines naudot vienkartines.. jei ten nesudirgina, tai ir nosytei gerai bus  biggrin.gif sorry

pritariu,tokios nesamones dar negirdejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 05 12, 18:31)
pritariu,tokios nesamones dar negirdejau lotuliukas.gif

jeigu tinka °tai vietelei° kodel gali netiktu veidui? juk intymios higienos prausiklis paprastai buna labai svelnus, be riebalu ir ka? as naudoju viena kaip duso zele visam kunui, labaui liuks, be sulfatu. nenusausina odos thumbup.gif
Atsakyti
Man tai geras "rasa" firmos veido prausiklis probleminei odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 05 12, 23:23)
jeigu tinka °tai vietelei° kodel gali netiktu veidui? juk intymios higienos prausiklis paprastai buna labai svelnus, be riebalu ir ka? as naudoju viena kaip duso zele visam kunui, labaui liuks, be sulfatu. nenusausina odos thumbup.gif

Tai palaukit.. kuna as galiu ir su Fairy plaut jei jau nebutu su kuo, bet kunas tai ne veidas blink.gif pvz jei mano oda sausa, veido prausiklis turi but ipatingas, drekinantis ir t.t o intymios vieteles prausiklis skirtas palaikyt mikroflora, skirtas uzkirst kelia visokiem dalykam, kuriu ant veido tikrai nebuna blink.gif is vis man cia nesuvokiama, juk ir sudetis sudaryta intymiai vietai ir t.t biggrin.gif bet jei zmogui tinka, tai ko ne, tik kitiem tikrai nesiulyciau schmoll.gif sorry uz Off topic
O dabar i tema.. naudoju Lush Baby face prausikli wub.gif jis toks riebus muiliukas.. ir makiaza plauna wub.gif superinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 gegužės 2010 - 14:08
Man kosmetologe taip pat rekomendavo intymios prausikli biggrin.gif bet nenaudoju, pasirinkau Kanebo milky soap. Jau antrus metus naudoju, ilgam uztenka, nedirgina mano jautrios odos
prausiklis
Atsakyti
sveikos, norejau pasitarti, mano oda yra misri - ir spuogeliu atsiranda, ir issausejusiu vietu, pleiskanojanciu. o kartais visai normali buna, be problemu. tai man turbut reiketu rinktis misriai odai prausikli? bet koki labai svelnu, nes daug prausikliu man dziovina oda per daug... gal kokiu patarimu turit? g.gif svelnaus prausiklio pasiulymu..
Atsakyti