[quote=zalia'citrina,2009 06 26, 22:25]
as jau kelias savaites naudoju IWOSTIN PURRTIN prausikli, jis skirtas riebiai, bet tuo paciu ir jautriai odai, ko man ir reikia kolkas patenkinta, oda maziau riebaluojasi, reciau "sveciu" sulaukiu
siaip jau reikia dziaugtis jei jusu oda riebi, nes tokia oda ilgiau islieka jauna ir elastinga, noreciau riebios odos, o dabar mano net nuo vandens pleiskanoja, kad ir kiek nnn priemoniu bandyciau, kazkaip net per rusus tokia laida rode, kad moterys pacios prisigalvoja, kad oi cia oda blizga reikia tepti, pudruoti, neva esa vyrai tokiu dalyku nelabai pastebi, manau, kad tai tiesa
Man šiuo momentu šis prausiklis pats pačiausias...
Nesausina net mano išsausėjusios odos. Jokio diskomforto. Nėra jokio riebumo jausmo...net toniko po jo nereikia....
Nesausina net mano išsausėjusios odos. Jokio diskomforto. Nėra jokio riebumo jausmo...net toniko po jo nereikia....
Gal cia yra kosmetologiu ar mergaiciu kazka girdejusiu. As dabar nauduoju paprasta ranku muila(Camay) veidui plauti. Jis man labai patinka ir tinka, bet kazin ar nera labai blogai veido odai?
Sudetis: Sodium Palmate,Aqua,Sodium Palm Kernelate,Parfum,Cyclodextrin,Sodium Chloride,Palm Kernel Acid,Glycerin,Pentasodium Pentetate,Tetrasodium Etidronate,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,limonene,Citronellol,Coumarin
Sudetis: Sodium Palmate,Aqua,Sodium Palm Kernelate,Parfum,Cyclodextrin,Sodium Chloride,Palm Kernel Acid,Glycerin,Pentasodium Pentetate,Tetrasodium Etidronate,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,limonene,Citronellol,Coumarin
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 18:46)
turejau as problemu su oda, tai dermatologe pasake nupirkti Arad firmos kosmetikos, jau naudoju meno, tai galiu pasakyti . Ne pigiai, bet rezultatas geras
Gal kas irgi naudoja?
Gal kas irgi naudoja?
Naudoju prausiklį tai labai patinka. O kremą drėkinantį bandžiau - nesužavėjo.
isbandzius daug- SEBAMED besarmis muilas riebiai odai -nepakeiciamas!!
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2010 02 17, 15:29)
isbandzius daug- SEBAMED besarmis muilas riebiai odai -nepakeiciamas!!
Irgi anksciau naudojau ilga laika,kol pradejo nebeveikti jis man,bet gal vel kada reikes pabandyti,visgi jau ilgas laiko tarpas praejo Bet papranges jis kiek uzmaciau
Sveikos . Koki parekomenduotumet prausikli riebesniai odai, bet kuris nesausintu labai, nes oda serpetoja ir truksta dregmes. Beje, gal zinot koki prausikli aliejuko pagrindu?
Siuo metu naudoju:DR.GRANDELprausiamasias putas jautriai veido odai.
Kai isnaudosiu,pirksiu DECLARE plovikli veidui.
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 20, 12:29)
Sveikos . Koki parekomenduotumet prausikli riebesniai odai, bet kuris nesausintu labai, nes oda serpetoja ir truksta dregmes. Beje, gal zinot koki prausikli aliejuko pagrindu?
Man visai patiko Anos Lotan prausiklis aliejiniu pagrindu, gana gerai isvalydavo, oda neissausedavo
QUOTE(luli @ 2010 04 25, 09:55)
Siuo metu naudoju:DR.GRANDELprausiamasias putas jautriai veido odai.
Turbut,DECLARE prausiklionepirksiu,nes siuo metu bandau kremukus sios firmos,tai matau,kad mano odai nepetinka
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 24, 17:41)
kol kas nežadu keist savo neutrogena visibly clear prausiklio, labai gerai prausia, nesausina, ir kaina nebloga
Kokio tipo jusu oda?
Man puikiai veikia Omnia Botanica švelni valomoji želė veidui, nors draugei netiko... Labai nusivyliau Rituals prausikliu, - ir kvapas kazkoks ziauriai cheminis, ir odai nepatiko, o paskaiciau sudeti, istisai chemikalai
Beje, kai kurie zmones su labai jautria oda prausimuisi naudoja intymiai higienai skirtus produktus. Jei jau ten neerzina, veido odos irgi nesudirgins
Beje, kai kurie zmones su labai jautria oda prausimuisi naudoja intymiai higienai skirtus produktus. Jei jau ten neerzina, veido odos irgi nesudirgins