Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(jadzka @ 2010 01 12, 22:13)

O kur pirkote??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 sausio 2010 - 11:26
QUOTE(lady_m @ 2010 01 12, 20:02)
Gal patarsit kokį nelabai brangų prausiklį mišriai odai? Kad nesausintų labai odos ir gerai nuplautų likusius nuo makiažo valymo tušo likučius?

Kaip keista, aš kaip tik pirma veidą nusiprausiu, o paskui makiažą nusivalau. hihihi.gif Šiaip tai kažkodėl veido prausikliui neskiriu daug dėmesio... Kartais vien vandeniu veidą plaunu, kartais švelniu muilu, kartais prausikliu. Bet kažkokio labai jau stebuklingo radusi nebuvau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 13, 12:43)
O kur pirkote??? 4u.gif

Eglės ar kaip ji ten... vaistinėje. Netoli Lukiškių. Spėju Universiteto vaistinė irgi turėtų...
Kaina apie 45 lt.
Atsakyti
patiko ispudis po pirmo karto prausiant veida Estee Lauder Perfectly Clean
Splash Away Foaming Cleanser normaliai/misriai odai.Labai svelnios konsistencijos, beveik keip kremas, netraukia odos thumbup.gif puikiai tinka tiek riebesnem vietom , tiek sausesnem ''Gently manages oily zones while soothing dry areas''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 20 sausio 2010 - 17:00
Dabar naudoju šitą prausiklį:

user posted image

Labai švelnus, gerai išvalo, bet visiškai nesausina thumbup.gif Beje iš tos pačios serijos gelinis prausiklis labai sausino, ir jį pabandžius buvo apskritai labai negeras pojūtis doh.gif
Gal kas nors naudojot šitą ir galit rekomenduoti kažką panašaus? Nes jau baiginėju, o kad oda nepriprastų, norėsiu pakeisti.
Atsakyti
kadangi mano oda yra riebi/misri, bet ja man traukia vien nuo vandens tai rasos prausiklis probleminei oda labai gerai tinka, gana svelnus smile.gif aisku po jo vistiek pasitepu kremu smile.gif
labai nepatiko garnier pure prausiklis tas melynas permatomas, ziauriai traukdavo oda smile.gif
dar patiko sebamed prausimosi putos - labai svelnutes, malonu praustis, tik gaila gana greit baigiasi ir kaina siek tiek is aukstesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 21 sausio 2010 - 00:05
putas sebamed turiu ir as.irgi patiko, apskritai sebamed man thumbup.gif , tik neperlaikyt reikia ir gal nenaudot per daznai, nes pasausina su laiku siek tiek, na toks tempimas pradeda jaustis, kur jautri oda.na pabandyti tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 01 13, 16:07)
Eglės ar kaip ji ten... vaistinėje. Netoli Lukiškių. Spėju Universiteto vaistinė irgi turėtų...
Kaina apie 45 lt.

o reikes nubegt nusipirkt ir isbandyt, nes is tavo pastebejimu atrodo superinis! smile.gif
Atsakyti
pasiskaiciau jusu pasnekesiu ir nusprendziau ryt kazka is Rasos ar Margaritos nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 21, 02:40)
putas sebamed turiu ir as.irgi patiko, apskritai sebamed man  thumbup.gif  , tik neperlaikyt reikia ir gal nenaudot per daznai, nes pasausina su laiku siek tiek, na toks tempimas pradeda jaustis, kur jautri oda.na pabandyti tikrai galima  mirksiukas.gif

O tai kiek jus laikot tas putas ant veido? Turejau ir as sitas,tai ziauriai sausino,3 min laikydavau doh.gif
Atsakyti
Body schopo man labai fainas juros dumbliu, manomisri oda, tai super.
Atsakyti
http://eu.strawberry...l/45779/#DETAIL kokiai odai sis?
Kokia nuomone butu apie siuos Dior prausiklius 4u.gif
http://eu.strawberry...-/45775/#DETAIL
O sis naudojamas taip pat su vandeniu g.gif ar tiesiai ant vatos ir valaisi?
Atsakyti