Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

As labai laukiu Lush Baby face prausiklio, kuriuo galima valyt makiaza, t.y akiu tusa, viska jis 4u.gif ks riebalas muiliuko pavidale.. gal kas naudojot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 08, 19:29)
kiek tas gėris kaštuoja douglase jei ne paslaptis?  smile.gif

brangokas ,bet labai skalsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 09, 00:57)
brangokas ,bet labai skalsus smile.gif

o tikslios kainos neatsimenat? 4u.gif
Atsakyti
Dermatologe pasiule veido prausikli Bioderma Firmos. Naudoju, bet man jokio ispudzio nedaro...
Atsakyti
o man pats geriausias Johnsons jau keli metai naudoju,tonizuoja,atgaivina veida,o svarbiausia-lengvai nuvalo makiaza,ar naudojate kuri? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute38 @ 2010 01 10, 12:40)
o man pats geriausias Johnsons jau keli metai naudoju,tonizuoja,atgaivina veida,o svarbiausia-lengvai nuvalo makiaza,ar naudojate kuri? thumbup.gif

gal daugiau pakomentuot galėtum? koks tavo odos tipas, kokia jo kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 09, 12:23)
o tikslios kainos neatsimenat?  4u.gif

149lt verysad.gif
Visa ju kosmetika brangoka,jis ten isrado kazkokia formule.
Nauja EISENBERG formulė – nuostabi oda
Prancūzų kosmetikos pionierius José Eisenbergas – nuostabus kūrėjas, perfekcionizmo šalininkas. Jo sukurtos itin kokybiškos odos priežiūros priemonės vos per ketverius metus sulaukė tarptautinio pripažinimo. Nauja užpatentuota odos priežiūros priemonių linija, kurios pagrindas – Trio-Molecular® Formula, išsprendžia visas odos problemas. Fermentai, esantys EISENBERG odos priežiūros priemonių sudėtyje, šalina negyvas ląsteles. Citokinai, išgaunami iš pieno peptidų, didina ląstelių aktyvumą ir atsinaujinimą. Unikalūs biostimuliatoriai padeda ląstelėms įsisavinti deguonį, skatina kalogeno ir elastino sintezę, drėkina ir švelnina odą. Rezultatas – skaisti, švari, standi ir jauna oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke 1976: 11 sausio 2010 - 21:32
Brangiu prausikliu neperku, nes nematau tikslo blush2.gif Visai neblogas yra Margaritos prausiklis su raminelemis. Nepasakyciau, kad visai nesausina, bet labai malonus ir gerai nuvalo makijaza (as su prausikliu valau ir veida ir akis, tai man labai svarbu kad gerai nuplautu tusa). Turejau ir Rasos jautriai odai, be to tai kvapelis labai nepatiko ir oda sausino daugiau nei su ramunelemis. Noriu dar nusipirkti ta Rasos melyna prausikli, skaiciau kad daug kam tiko ir patiko. Na o dabar turiu garnier zalia prausikli normaliai/ mišriai odai, tai su juo tik kojas plauti - sausina, nieko normaliai nenuplauna. Nivea gelis jaunai odai (tas be granuliu) gerai nuvalo ir svelnus.
Atsakyti
Gal patarsit kokį nelabai brangų prausiklį mišriai odai? Kad nesausintų labai odos ir gerai nuplautų likusius nuo makiažo valymo tušo likučius?
Atsakyti
naudojau Decleor, Lacome firmos prausiklius, bet nepasakyciau, kad stebuklas, neblogi, bet nusipirkau kazkoki lieva tusa Maybelline, na neimanoma atskalbti su niekuo, ir tikrai jis nera vandeniui atsparus, o jautrioms akims!!! doh.gif tai nusipirkau (kadangi baiginejasi Decleor'as) Australlian Bodycare vaistineje su arbatmedziu aliejumi. Tai sis plauna ir ta kvaila tusa lotuliukas.gif Buvau kadaise ji naudojusi, tai patiko, ziuresiu dabar po Lankomo ir Decleoro kaip atrodys, gal tikrai neverta bus leisti pinigu ir apsistosiu ties siuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 11, 22:29)

ouuu, jau man net kvepalam tiek beveik per brangu, o prausikliui doh.gif

QUOTE(Becky @ 2010 01 12, 13:43)
Brangiu prausikliu neperku, nes nematau tikslo

Aš irgi neperku brangių, dabar turiu neutrogena 200ml ilgokai dar man jo užteks, po to pirksiu rasa probleminei odai ax.gif margarita man nelabai patiko, bet išnaudojau visą buteliuką, bet sausino, bet šiaip tikrai švelniai plovė ax.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 01 12, 20:02)
Gal patarsit kokį nelabai brangų prausiklį mišriai odai? Kad nesausintų labai odos ir gerai nuplautų likusius nuo makiažo valymo tušo likučius?

Man neutrogena dabar patinka, o šiaip margaritos su ramunėlėm, rasa visiem odos tipam ir rasa probleminei odai, visi gerai plauna ir per daug nenusausina, gal tik margarita daugiau ax.gif
Atsakyti
Kol kas geriausias turėtas prausiklis:
natural beauty Arad facial hydro mousse

Rich stable soap less foam for quick and convenient cleansing of face and neck from skin impurities and make-up. Suitable for all skin types including sensitive skin, due to gentle formulation. Containg a mixture of calming extracts such as Aloe Vera, Chamomile & Bisabolol and Anti-free radicals such as Green- Tea Extract and Vitamin E with delicate cleansing materials. It also contains the innovative algae “Dunaliella”.

200 ml.

user posted image

Mano pastebėjimai:

Tikrai sumažėjo užsikimšusių porų (nors jokių kaukių nenaudoju kurį laiką), labai gerai nuprausia makiažą (akių taip pat), labai ekonomiškas, malonus, švelnus kapas ir pan. Žodžiu tikriausia bus kartojamas. 9,8 balai iš 10. mažas minusiukas - nelabai patogus dozatorius, reikia paversti spaudžiant.
Atsakyti