Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 01 04, 21:20)
šitam irgi panegiriką norėjau parašyti smile.gif

Tai parašyk biggrin.gif
Gal kokių nors nežinomų galių sužinosim iš tavo panegirikos lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau kokius 2 menesius naudoju natinuel profesionalios linijos prasikli su 10% rugstimi...mano probleminei odelei jis tikrai geras smile.gif
Atsakyti
Brangiosios, dziaugiuosi labai, kad ir Lietuvoje pasirode dr. Alkaitis organine veido kosmetika. Siaip nera pigu, bet pripazinta visame pasaulyje. Pati bandziau, labai patiko.

user posted image
Atsakyti
Naudoju Rasos prausiklį su vaistažolėmis jautriai odai ir tikrai esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_D. @ 2010 01 05, 17:15)
Brangiosios, dziaugiuosi labai, kad ir Lietuvoje pasirode dr. Alkaitis organine veido kosmetika. Siaip nera pigu, bet pripazinta visame pasaulyje. Pati bandziau, labai patiko.

O kur galima isigyti sios kosmetikos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_D. @ 2010 01 05, 15:15)

ka konkreciai bandet? kokia oda, koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 05, 22:05)
O kur galima isigyti sios kosmetikos? ax.gif

internetu tai tikrai galima įsigyt, o parduotuvėse nesu mačius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 05, 23:42)
internetu tai tikrai galima įsigyt, o parduotuvėse nesu mačius  g.gif

Bet raso,kad ir LT atsirado,o is interneto turbut visada galejo uzssisakyti g.gif
Atsakyti
Tiek prausikli, tiek ir tonika naudoju Elsa Hjeronymus kosmetika smile.gif esu patenkinta!
Atsakyti
As pabandziau Douglase EISENBERG veido plovikli,tai man stebuklas.Turie ir chanel ir dior,bet po sito jausmas labai geras 4u.gif Odyte minksta,svari,spindinti.Visiskai netraukia odos,net kremu tept nenoriu 4u.gif 4u.gif Gal dar kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 08, 16:30)
As pabandziau Douglase EISENBERG veido plovikli,tai man stebuklas.Turie ir chanel ir dior,bet po sito jausmas labai geras 4u.gif Odyte  minksta,svari,spindinti.Visiskai netraukia odos,net kremu tept nenoriu 4u.gif  4u.gif Gal dar kas bandet?

kiek tas gėris kaštuoja douglase jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 05, 22:44)
Bet raso,kad ir LT atsirado,o is interneto turbut visada galejo uzssisakyti g.gif

Kogero raso mergina dirbanti ,,Rasakiloj" g.gif Gal ir klystu.
Bet siaip sake,kad jie prades vezti Alkaicio produkcija,tai gal ir reklamina dabar,o gal ir isties naudoja. O gal abu variantai biggrin.gif
Atsakyti