Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

QUOTE(ingira @ 2009 12 31, 02:23)
Madara Ziedu putos thumbup.gif  spuogeliams labai tiko pamenu Sebamed prausiklis ir Vichy Normaderm

O kuris cia Sebamed prausiklis? Tas jautriai odai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2009 12 31, 11:18)
o as tai labai patenkinta RASOS probleminei odai.

na, nera ji pas mane problemine, bet jis plauna tikrai labai gerai  smile.gif

esu turėjus, tai labai patiko, tikrai kada kartosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 31, 20:46)
O kuris cia Sebamed prausiklis? Tas jautriai odai? smile.gif

jautriai, spuoguotai, seborejinio dermatito pazeistai odai. Man jis toks svelnus, nedziovina odos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 12 31, 22:30)
jautriai, spuoguotai, seborejinio dermatito pazeistai odai. Man jis toks svelnus, nedziovina odos smile.gif
user posted image

As irgi turiu,tik pakuote tokios formos kaip maiselis su uzsukamu dangteliu drinks_cheers.gif Bet man kazkodel labai sausint oda pradejo,daugiau negu betkuris is kitu mano turimu prausikliu,nors teoriskai kaiptik drekinti turetu,tai padejau kuriam laikui i sona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 19, 14:27)
Gal kas naudojo, Skincode,veido valomas priemones?Kokie atsiliepimai?Isigijau,taciau dar nenaudojau.Raso,kad be kvapo,nesausina odos,nedirgina.

kazkada esu turejus prausikli.. stai toki:
user posted image
tai prausiklis kaip prausiklis, per daug nesuzavejo g.gif
Atsakyti
Labai patinka Rasa prausiklis mėlyname indelyje.
Atsakyti

labai patiko clarins prausiklis su marula oil thumbup.gif dabar visai ir nieko is loccitane migdolu -obuoliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolele @ 2009 09 21, 18:36)
hmz...kaip matau "Fresh look" kosmetikos niekas nebenade sad.gif

aš bandžiau biggrin.gif , gavau Droge nuo konsultantės mėginukų, kelių rušių, paakiams kremuką- mano paakių oda labai jautri, tai netiko. Spuogams sausinti drėkinantį losjoną, tas thumbup.gif man, prausiamają emulsiją ir kaukę visai nieko blush2.gif oda mano mišri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2010 01 02, 20:50)
aš bandžiau  biggrin.gif , gavau Droge nuo konsultantės mėginukų, kelių rušių, paakiams  kremuką- mano paakių oda labai jautri, tai netiko. Spuogams sausinti drėkinantį losjoną, tas  thumbup.gif  man, prausiamają emulsiją ir kaukę visai nieko blush2.gif oda mano mišri smile.gif

ir as bandziau. gavau meginuku- krema, kauke, sveitikli, paakiams.
tuo kremuku nuo spuogu saziningai tepiausi menesi, bet nevelnio nepadejo.
paakiams kartais pasitepu, jokio poveikiu nepastebiu
Atsakyti
Man pats pačiausias prausiklis Elizabeth Arden 2 in 1. Idealiai švari oda, nesausina. Nuplauna ir akių makiažą. Atradau šitą prausiklį prieš kelis metus ir vien tik jį tenaudoju.
Atsakyti
Man geriausias VISHY prausiklis probleminei odai.. dar vakare pasitepu kremuku nakciai, kuris saugo nuo spuogu susidarymo ir odos uzsitersimo, tai tikrai rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2010 01 02, 14:24)
loccitane migdolu -obuoliu smile.gif

šitam irgi panegiriką norėjau parašyti smile.gif
Atsakyti