Įkraunama...
Įkraunama...

Veido prausikliai

Kol kas geriausias iš mano naudotų buvo Yves Rocher Pure Calmille:
user posted image
Bet dabar ieškau ko nors kito, labiau skirto raudonai, sudirgintai odai g.gif
Atsakyti
4u.gif kolkas apsistojau ties siuo dalykeliu- Biothermos Sebium prausiklio ax.gif man patinka thumbup.gif dar visai nieko Iwostin Purrittin tik man kvapas nelabai g.gif dar visai noreciau isbandyti Vichy normaderm mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau savo margaritos prausiklį su ramunėlėm, tai patiko, bet kol kas nekartosiu, nes turiu dabar Neutrogenos prausiklį, tai labai super, nesausina, nedirgina odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 29, 14:17)
Pabaigiau savo margaritos prausiklį su ramunėlėm, tai patiko, bet kol kas nekartosiu, nes turiu dabar Neutrogenos prausiklį, tai labai super, nesausina, nedirgina odos thumbup.gif

Dabar kaip tik as naudoju ta Margaritos su ramunelem,nes tik jis taip ziauriai neissausina mano odos,kuri ir taip siuo metu visa serpetojanti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 29, 20:46)
Dabar kaip tik as naudoju ta Margaritos su ramunelem,nes tik jis taip ziauriai neissausina mano odos,kuri ir taip siuo metu visa serpetojanti doh.gif

man db kai naudojau irgi nesausino, bet anksčiau biškį sausino, bet patiko, kad jis toks labai švelnus ax.gif
Atsakyti
As tai turiu keliu rusiu, kaitalioju nuo situacijos odos 4u.gif prausiu su muilu forever living avokado 100%, ir su Eucerin svelnia prausimosi zele. Nuo pastarosios truputi traukia oda ir pasausina.. bet patepu kremu ir gerai 4u.gif seip lb noreciau Shu uemura aliejaus.. bet brangus gyvate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 30, 16:36)
As tai turiu keliu rusiu, kaitalioju nuo situacijos odos  4u.gif prausiu su muilu forever living avokado 100%, ir su Eucerin svelnia prausimosi zele. Nuo pastarosios truputi traukia oda ir pasausina.. bet patepu kremu ir gerai  4u.gif seip lb noreciau Shu uemura aliejaus.. bet brangus gyvate  doh.gif

As turiu keliu rusiu ir vis kaitalioju,nes man greitai pripranta oda ir pradeda prausiklis nebeveikti arba truputi pradeda sausinti,o kai ji pakeiciu kitu,paskui vel gryztu prie to paties,tai ir vel duoda stipresni ir gera poveiki smile.gif Dabar tai tikrai nemazai ju turiu:Garnier pure,Garnier pure activ,Sebamed jautriai odai,Margaritos su ramunelem,Rasos melynos linijos...tu kuriu jau nebezadu naudoti(nors ir vos praimti) jau neberasau(tokiu kaip Clean and clear) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 30, 21:32)
As turiu keliu rusiu ir vis kaitalioju,nes man greitai pripranta oda ir pradeda prausiklis nebeveikti arba truputi pradeda sausinti,o kai ji pakeiciu kitu,paskui vel gryztu prie to paties,tai ir vel duoda stipresni ir gera poveiki smile.gif Dabar tai tikrai nemazai ju turiu:Garnier pure,Garnier pure activ,Sebamed jautriai odai,Margaritos su ramunelem,Rasos melynos linijos...tu kuriu jau nebezadu naudoti(nors ir vos praimti) jau neberasau(tokiu kaip Clean and clear) biggrin.gif

o kam jų tiek daug? unsure.gif pas mane irgi nemažai, bet ne tiek lotuliukas.gif aš stengiuos saviškius pabaiginėt vis, kad pasilikt kokius 2, pakaitaliojimui, arba iš viso vieną, noriu kiek įmanoma labiau optimizuot savo kosmetikos krepšelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 30, 23:15)
o kam jų tiek daug?  unsure.gif  pas mane irgi nemažai, bet ne tiek  lotuliukas.gif  aš stengiuos saviškius pabaiginėt vis, kad pasilikt kokius 2, pakaitaliojimui, arba iš viso vieną, noriu kiek įmanoma labiau optimizuot savo kosmetikos krepšelį  ax.gif

Ai,kazkaip vis koki isbandyt norejosi,tai ir pirkau taip kas kiek laiko,bet dabar jau apsistojau ties siuo turiniu biggrin.gif Tikiuosi pavyks sunaudoti kaipnors visus iki galo bigsmile.gif
Atsakyti
Madara Ziedu putos thumbup.gif spuogeliams labai tiko pamenu Sebamed prausiklis ir Vichy Normaderm
Atsakyti
Siuo metu naudoju Avene jautriai odai - tinka, patinka, odos nedirgina. Naudoju jau n-taji buteliuka, tikriausiai si pabaigus keisiu i koki kita, pabodo truputi smile.gif
Atsakyti
o as tai labai patenkinta RASOS probleminei odai.

na, nera ji pas mane problemine, bet jis plauna tikrai labai gerai smile.gif
Atsakyti