Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios.8 tema

QUOTE(ziedune @ 2009 10 08, 10:19)
"Žmonės sako, kad jei draugystė baigėsi, vadinasi, buvo netikra. Esą tikros draugystės nesibaigia. Deja. Jos baigiasi. Kartais. Kaip ir tikros meilės istorijos.
Nesvarbu, kokia bus pabaiga. Svarbiausia, kad draugystė buvo dovana, atitekusi jums. Tarsi ryškus deimančiukas kasdienybės vėriny. Jis spindės net ir praėjus daug metų. Net ir atsisveikinus..."


Labai gražūs žodžiai wub.gif
Atsakyti
Kai keletas žmonių turi bendrų tikslų ,jie ir smėlį pavers auksu ,kai tikslai skirtingi ,jie ir auksą pavers dulkėmis .
Papildyta:
Nesmerkit ,nežinodami tiesos ,- dažnai tai ir nekaltą paskandina . Nepykit ,jei nemokat prasikaltusio suprast ,ir nedejuokit ,kol tikro skausmo nepažinot .Nenusigręžkite ,kai tiesiasi ranka ,lyg išmaldos prašydama pagalbos , Ir nepaspirkite ,prašau ,benamio šuns ,-juk dėl žmogaus kaltės jį slegia alkis .
Atsakyti
''Zmogus,nesiekinatis tobuleti ir pakilti auksciau kasdienybes lieka aygalo,gyvuno stadijoje" Fransas Kafka


"Svarbiausia-judeti.Jei pasinersi i apatija,niekas pas tave neateis ir niekas taves neisileis-toks tiesiog tapsi neidomus. " Martynas Svegzda von Bekeris
Papildyta:
"Zmogus turi buti stipresnis,negu jo jausmas.Tai ir turi zmogu skirti nuo gyvulio,kad zmogus gali save suvaldyti" istrauka is I.Seiniaus "Kuprelio"
Atsakyti
Didžiausia gyvenimo dalis praeina mums darant klaidas, didelė- nieko neveikiant, o visas gyvenimas- darant ne tai, ką reikia. (Seneka)

Žmogaus gyvenimas- kaip lazda: galima patrumpinti tik nuo galo, bet ne iš vidurio. (A.Pocius)

Tiesa panaši į kartų gėrimą: skonis nemalonus, bet sveikatą grąžina. (Honorė de Balzakas)


QUOTE(undi @ 2009 10 05, 13:38)
Vyrams įtikti neįmanoma. Kai elgiesi su juo gražiai, jis tau sako, kad įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka. Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste...


thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ziedune @ 2009 10 08, 09:19)
"Žmonės sako, kad jei draugystė baigėsi, vadinasi, buvo netikra. Esą tikros draugystės nesibaigia. Deja. Jos baigiasi. Kartais. Kaip ir tikros meilės istorijos.
Nesvarbu, kokia bus pabaiga. Svarbiausia, kad draugystė buvo dovana, atitekusi jums. Tarsi ryškus deimančiukas kasdienybės vėriny. Jis spindės net ir praėjus daug metų. Net ir atsisveikinus..."



Labai gražūs žodžiai wub.gif .




Atsakyti
QUOTE(gyvenu gerai @ 2009 10 09, 17:03)

Tiesa panaši į kartų gėrimą: skonis nemalonus, bet sveikatą grąžina.    (Honorė de Balzakas)



Pasiskolinsiu 4u.gif
Atsakyti
Elkis su kitais taip, kaip nori, kad ir su tavim elgtusi
Atsakyti
Skubu viską paversti juokais, baimindamasis, kad nereikėtų verkti
(Beaumarhais)
Atsakyti
Kartais būtent būna, kuomet kai kurie dalykai neišsisprendžia, kaip turėtų. Jei turi tikėjimą, tau tiesiog reikia tikėti, kad kiekvienas rezultatas yra tavo naudai. To gali kai kuri laiką nežinoti.....

Kai kurie žmonės ateina i mūsų gyvenimus ir greitai išeina. O kai kurie žmonės tampa draugais ir pasilieka truputį.... palikdami nuostabius pėdsakus mūsų širdyse... Ir po to mes niekada nebūname tokie patys, nes esame radę gerą draugą!!!

Vakar diena yra istorija. Rytojus - paslaptis. Šiandiena yra dovana. Štai kodėl tai vadinama Dabartim! Tai nepaprasta....gyventi ir branginti kiekvieną momentą. Gyvenimas nėra jokia generalinė repeticija!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greitaitetis: 10 spalio 2009 - 18:20
Pavojingiausias dalykas pasaulyje - šokti per bedugnę dviem šuoliais. D. L. Džordžas
Atsakyti
Nuodėmė turi daug įrankių, bet melas - rankena, tinkanti kiekvienam iš jų.

Iš Ami McKay knygos "Gimdymo namai" 4u.gif
Atsakyti
...Kai vienos durys į laimę užsidaro, paprastai atsidaro kitos, bet mes jų nepastebime, nes vis dar kvailai žiūrime į uždarytas duris...
Atsakyti
Didziausia klaida, kuria mes darome gyvenime, yra tikejimas, kad yra klaidos ar atsitiktines aplinkybes. Klaidu nera. Nera atsitiktiniu sutapimu. Nera atsitiktinumu. Ir nera staigiu katastrofu. Kad ir kas atsitiktu, viskas turi priezasti.

Yehuda Berg "Kabalos galia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aunietuke79: 11 spalio 2009 - 16:31