Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

Sveikos!
SKUBIAI reikia kepurytes schemute berniukui krikstynoms smile.gif
Kostiumelis jau i pabaiga, o kepurytes niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2009 07 07, 10:14)
Sveikos!
SKUBIAI reikia kepurytes schemute berniukui krikstynoms smile.gif
Kostiumelis jau i pabaiga, o kepurytes niekur nerandu g.gif

http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-cGn5
Atsakyti
Sveikos,

Turiu 3men. mazulei nunert vasarai keuraite. Dabar suku galva is kokiu siulu butu geriausiai, ar maxi nebus perkieti gulint? Ir ar tokia http://s49.radikal.r...e4a6541b2cc.jpg nebus persilta? Gal yra mamyte kuri tokiam mazam zuikiukui kepuryte nere, idomu butu pamatyt. ax.gif nelabai isivaizduoju tokiai mazai ka galima butu padaryt, vistik ausytes reik pasaugot g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 07, 10:30)

aciu aciu aciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
tai niekas neturit kepuriu-boruziu pvz? verysad.gif man ne schemos, man foto uztektu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 06 02, 17:11)
Keliaujam i naujus namučius  4u.gif
Papildyta:
Pirma tema
Antra tema
trečia tema
Ketvirta tema
penka tema

user posted image

QUOTE(bonda @ 2009 07 07, 10:54)
tai niekas neturit kepuriu-boruziu pvz? verysad.gif man ne schemos, man foto uztektu cool.gif

Atsakyti

Laura_online nere , paziurek jos temukeje mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek gražių kepuriukų bigsmile.gif wub.gif . Neišskiriu nei vienos, tad visoms čia rodžiusioms savo kūrinius po 4u.gif
O aš jūsų grožių įkvėpta per šį savaitgalį nu nėriau savo pupai skarytę ir kepurėlę ax.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Ašarėlė,2009 07 07, 12:00]

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 07 07, 12:00)
Kiek gražių kepuriukų  bigsmile.gif  wub.gif . Neišskiriu nei vienos, tad visoms čia rodžiusioms savo kūrinius po  4u.gif
O aš jūsų grožių įkvėpta per šį savaitgalį nu nėriau savo pupai skarytę ir kepurėlę  ax.gif  smile.gif

bigsmile.gif labai gražu ir kruopštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 07 07, 11:44)
Sveikos,

Turiu 3men. mazulei nunert vasarai keuraite. Dabar suku galva is kokiu siulu butu geriausiai, ar maxi nebus perkieti gulint? Ir ar tokia http://s49.radikal.r...e4a6541b2cc.jpg nebus persilta? Gal yra mamyte kuri tokiam mazam zuikiukui kepuryte nere, idomu butu pamatyt. ax.gif nelabai isivaizduoju tokiai mazai ka galima butu padaryt, vistik ausytes reik pasaugot g.gif

Aciu 4u.gif

mano nuomone tai persilta ta kepuryte bus kurios nuoroda idejei blush2.gif

user posted image

jei tinka tokia tai ideciau schemute, tik pasakyk kokia galvos apimtis, nes as is pvz mezgiau tai gavosi didele, permezginejau biggrin.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
gal tiks 4u.gif , paspaudus pasididina mirksiukas.gif
Atsakyti