Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

QUOTE(rackiene @ 2009 07 04, 11:39)
Gal turit kokios nesidėtingos kepurytės schemą, kur būtų su kokia skyle  doh.gif  ta prasme, plaukus prakišti, ners mano panos labai stori ir ilgi plaukai, tai tokia paprastą užmaunama nunėriau, jei ir į viršų kelia ir plaukai netelpa, o dažniausiai vistiek vaikšto surištais, tai reiktų kažkaip tą kasą iškišti  g.gif  ax.gif

kaip si?

user posted image

schema

user posted image

schemos aprasyme paaiskinta kaip padaryti skyles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 04 liepos 2009 - 12:08
parodysiu ir aš savo kepuriukus biggrin.gif
user posted image

o šita dar truputuka per didelė tai nelabai žiūrisi ax.gif
user posted image

man taip patiko tas kepurytes nerti, jog jaučiu kad čia tik pradžia biggrin.gif užsikabinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 04, 13:07)
kaip si?

user posted image

schema

user posted image

schemos aprasyme paaiskinta kaip padaryti skyles  mirksiukas.gif

dėkui. doh.gif nelabai rusiškai suprantu doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 07 05, 06:56)

Sveika,labai grazu thumbup.gif ,gal gali schemute idet,ar cia aplink ratu varyta su vienu uzmetimu?
Atsakyti
Sveikutes
Sumaniau ir as savo panelems nunert skrybeliuka ar ka panasaus. O gyvenime esu nerus tik servetels, tai ratu nert moku, bet kaip nert pvz skaryte? Ar nerini reik apsukt kaip ir mezgant? Nes neisivaizduoju kaip reiktu nert is kaires i desine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 07 04, 17:31)

o šita dar truputuka per didelė tai nelabai žiūrisi  ax.gif
user posted image
man taip patiko tas kepurytes nerti, jog jaučiu kad čia tik pradžia biggrin.gif užsikabinau biggrin.gif

toj ananasinej as kai neriau,tai truputi keiciau scemute.nes ir pas jus matau vienur pusles,kitur tempiasi labai,o apacioj garbanos.nebent ishskalbus ir palyginus siek tiek pasitvarkyti gal g.gif
Atsakyti
sveikos, kepurėliautojos 4u.gif

ruošiuosi dešimtmečiui dovanų kepure nerti, tik žiūriu, kad schemos neturiu - tos, kur kaip futbolo kamuolys. gal pasidalinsit ax.gif

ir dar gal galit pasakyti kokia galvos apimtis pas tokio amžiaus vaikus? blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 07 06, 09:46)
toj ananasinej as kai neriau,tai truputi keiciau scemute.nes ir pas jus matau vienur pusles,kitur tempiasi labai,o apacioj garbanos.nebent ishskalbus ir palyginus siek tiek pasitvarkyti gal  g.gif

man tai visai gražu kad ji pabaigoj garbanojasi biggrin.gif o va tos puslelės tai manau išsilygintų jei vaiko galva didesnė būtų biggrin.gif tegu dar vaikis paauga pora mėnesiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 07 06, 19:29)
man tai visai gražu kad ji pabaigoj garbanojasi biggrin.gif o va tos puslelės tai manau išsilygintų jei vaiko galva didesnė būtų biggrin.gif tegu dar vaikis paauga pora mėnesiukų smile.gif

skonio reikalas wink.gif
Atsakyti
labai prasau,gal kas turit tos BERNIUKISKOS KEPURAITES-FUTBOLO KAMUOLIO schema?
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2009 07 07, 08:39)
labai prasau,gal kas turit tos BERNIUKISKOS KEPURAITES-FUTBOLO KAMUOLIO schema?

pavartyk 1-mus sios temos,paskut. anos temos psl.,tikrai rasi...viena mama mokino kaip sujungti 6-pius su 5- piu.
bet kaip faina,jog 10-metis tokia kepure nesios rolleyes.gif maniskiui pervaikiska unsure.gif
Atsakyti