mano pirmasis blynas tik per kapisona nelabai matos
ir dar viena is pirmuju. vasarinuke tokia
simpatiska o kaip rozytes mezgei?
Krista,nu grazu,o mergytes kokios akyte sgrazios
kaip gaila,kad as nemoku virbalais...
O cia jau ruosiames rudeniui...
Boruze sunaus pusseserytei
Ir dar nerodytos...2sesytems
kaip gaila,kad as nemoku virbalais...
O cia jau ruosiames rudeniui...
Boruze sunaus pusseserytei
Ir dar nerodytos...2sesytems
o jau drugeliai tai pasaka
Ačiū ačiū
sigridaU rozytes neriau pgl schema. turiu kompe, bet nemoku ikelt
juratike 13 cia su vaseliu nerta, tik siulai storesni virbalais ir as nelabai moku.
o cia dar pora:
sita biskeli didoka, tai nusisko kaspiniukas
o cia vel tas kapisonas maisosi
Papildyta:
juratike13
labai faina boruzike ir pati paskutine ta spalvota, su drugeliu, tai superine cia kiekviena eile kitu siulu nerei?
sigridaU rozytes neriau pgl schema. turiu kompe, bet nemoku ikelt
juratike 13 cia su vaseliu nerta, tik siulai storesni virbalais ir as nelabai moku.
o cia dar pora:
sita biskeli didoka, tai nusisko kaspiniukas
o cia vel tas kapisonas maisosi
Papildyta:
juratike13
labai faina boruzike ir pati paskutine ta spalvota, su drugeliu, tai superine cia kiekviena eile kitu siulu nerei?
aciukas, kas pastebejot taip, ten rastelis pats is saves sukas
ta berniukiska
QUOTE(juratike13 @ 2009 09 11, 12:10)
ta berniukiska
Bonda,aga,tavo rastukas super...
Aciu uz ivertinima...berniukiska liuks,bet nesigavo taip,kaip norejau,nu as nemoku nuo pat pradziu pradet nert rasteliu,tai yra didint graziai man nesigauna...
Krista,as zinau,kad vaseliu,tiesiog atsakiau i kita posta,kur pyne megzta galvytei...
O mano taip,kiekviena eile skirtingu siulu...ir drugiai tie isties fainuoliski,paciausi iki siol nerti
Aciu uz ivertinima...berniukiska liuks,bet nesigavo taip,kaip norejau,nu as nemoku nuo pat pradziu pradet nert rasteliu,tai yra didint graziai man nesigauna...
Krista,as zinau,kad vaseliu,tiesiog atsakiau i kita posta,kur pyne megzta galvytei...
O mano taip,kiekviena eile skirtingu siulu...ir drugiai tie isties fainuoliski,paciausi iki siol nerti
O čia va mano naktinis darbiukas į darželį dukrytei eit... jei kas netinka rašykit už peikimus labai dėkinga...
QUOTE(Vilikė @ 2009 09 10, 06:40)
Gal galit paaiškinti kaip sujungti šiuos kvadratėlius? Ką reiškia taškeliai ir brūkšneliai tarp jų? Kiek suprantu kvadratėlius reikia kiekvieną atskirai išnert. Ačiū.
http://radikal.ru/F/...aa5197.jpg.html
http://radikal.ru/F/...aa5197.jpg.html
taip, juos neri atskirai ir tada sujungi,
as sujungiau nerdama vaseliu ir gavosi kvadratuku konturai, kunturus palikau gerojoje puseje, bet siaip juos galima palikti blogojoje puseje ir nebus iskilimu, na cia pagal skoni
palikus konturus gerojoje puseje gausim tokius rezultatus
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.