Laba diena mezgėjėlės, turiu didelį prašymą. Radau pas vieną mergytė superinį kepuriuką, noriu savo merginai tokios žiemai, tik va bėda nemokų megst tokios.. Gal galit patart, kaip tą susuktą raštą gaut...
Nu nemoku niekaip padaryt, gražiai suktusi..
ar čia tik ne tas variantas, kai po vieną akį vienoj pusėj uždedi, o kitoj pusėj nuleidi, tada gaunasi įstrižas mezginukas, viršų sutraukus, šoną susiuvus, apačią primezgus?
Natuliona,patiko kepuriukas ir rastukas mielas...
O cia mano kaciuke
O cia mano kaciuke
Sveikutes, greiciausiai, kad pas mane sita kepuriuka radot. O gal ir ne, nesvarbu. Bet tik tiek, jog ir as del sito paties sukimosi kreipiausi cia pagalbos. Pati prie sios kepures taip ir neprisedau pamegint, kaip gautusi, todel nieko patart negaliu, bet va turiu dar kokia panasiu principu manau megzta kepure, ir prie jos dar kokios schemos buvo duotos. Nors man tai tiesa pasakius nuo ju ne kiek neaiskiau... Bet jei issifruosit, ir jei gausis, butinai pasidalinkite patirtimi su mumis..
Labai miela kačiukė
QUOTE(juratike13 @ 2009 09 01, 13:24)
kaip grazu
QUOTE(juratike13 @ 2009 09 01, 14:24)
O cia mano kaciuke
Nepaprastai gražu
Kaži kaip tokia atrodytu keturmetei, neperdaug vaikiška Jau senai tokia esu nusižiūrėjus, bet galvoju ar neišaugo dar iš katyčių, šuniukų ir pan. kepurių amžiaus
QUOTE(juratike13 @ 2009 09 01, 14:24)
labai grazu
parodyk is arciau prasau
čia kačiukėsi r srafanas turbūt megstas, ne tik kepurytė
QUOTE(dodone @ 2009 09 01, 14:27)
Sveikutes, greiciausiai, kad pas mane sita kepuriuka radot. O gal ir ne, nesvarbu. Bet tik tiek, jog ir as del sito paties sukimosi kreipiausi cia pagalbos. Pati prie sios kepures taip ir neprisedau pamegint, kaip gautusi, todel nieko patart negaliu, bet va turiu dar kokia panasiu principu manau megzta kepure, ir prie jos dar kokios schemos buvo duotos. Nors man tai tiesa pasakius nuo ju ne kiek neaiskiau... Bet jei issifruosit, ir jei gausis, butinai pasidalinkite patirtimi su mumis..
Oi AČIUKAS didelis, kaip Rzivilele sakė pagal skemutė taip ir yra. Vienoje pusėje akytė prisideda, o kitoj dvi susimezga į vieną. ir kad nesigautų skylutė sekančioj eilėj tą pridėtą akytę susukam. Pabaigus megstuką numegsiu šį kepuriuką parodysiu tada kas gausis...
Kiek daug grozių
Cia mano paskutinis darbelis
Cia mano paskutinis darbelis