[/quote]
O del situ kepuriuku niekas padeti negali? As dabar ziuriu ziuriu, ir galvoju ar cia nebus is keliu daliu numegzta ir susiuta? Na niekaip nesuprantu...
Ne, čia megzta ratu, tose pačiose vietose sumegztos akys ir gaunasi tos tarsi siūlės
QUOTE(Neandartaliete @ 2009 08 30, 22:54)
Toookių grožių jūs čia primezgusios ir prinėrusios, net širdis apsala besigrožint. Įdedu ir aš savo kuklų darbelį
mano naujas darbelis rudeneliui
Mano dukrytei kiek didoka
QUOTE(natuliona @ 2009 08 30, 22:25)
Labai gražu
gal galite paaiškinti kaip kepurytės atlenkimas neriamas ir koks ten raštelis, dėkui
QUOTE(orchidejaa @ 2009 08 31, 00:35)
Labai gražu
gal galite paaiškinti kaip kepurytės atlenkimas neriamas ir koks ten raštelis, dėkui
Aciu
taip neriau ta atlenkima
Dar kartelį pagirsiu, natuliona balta labai graži
O kaip nėriai patį kepuriuko raštą?
Neandartaliete skrybeliukas
O kaip nėriai patį kepuriuko raštą?
Neandartaliete skrybeliukas
ačiukas už raštelį, o lengvai, ta prasme greit nėrėsi su juo?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 31, 09:35)
ačiukas už raštelį, o lengvai, ta prasme greit nėrėsi su juo?
man lengvai, per diena nuneriau
QUOTE(Neandartaliete @ 2009 08 30, 22:54)
Toookių grožių jūs čia primezgusios ir prinėrusios, net širdis apsala besigrožint.
Tik manekenė dar nepatyrusi, pozuoti nemoka
Tik manekenė dar nepatyrusi, pozuoti nemoka
būtinai išmoks pozuoti, juk mama neria tokius grožius mažajai damutei
natuliona gražu, tvarkinga - snieguoliška
ir tas raščiukas super atvartams, nereikia imtis virbalų
pamaiva kaip sekasi dorotis su raščiuku, kurį anądien buvai įdėjusi ?
merginos, kai cituojat žinutę - būkit geros necituokit n foto, labai apkraunanamas puslapis
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 08 30, 17:57)
Ne, čia megzta ratu, tose pačiose vietose sumegztos akys ir gaunasi tos tarsi siūlės
Oj, tai cia ratu.. O kaip tas ratu? Cia su 5 virbalais reikia megzti? Ir dabar kaip "man sviecia" pradet reiktu nuo paties virsaus ir tada platint? Ar cia as visai ne i ta puse mastau... Na bukit gerutes nusvieskit man kelia...