Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

QUOTE(juratike13 @ 2009 07 22, 20:06)
tie iskilimai tai paprastai,4stulpeliai su uzmetimu sunerti i viena,tada 1pyneles kilpa ir vel 4stulpeliai su uzmetimu sunerti i viena.

ir cia toks tankus rastas gauans,ane? bigsmile.gif na tankumas kaip butu pvz vien stulpais su uzmetimu plius minus?
Atsakyti
Bonda,tu apie tuos iskilimus,apie ju tankuma?taip,gaunasi panasiai,siek tiek tankiau...jei juos nert laisviau,tada gautusi jie puresni,bet as neriu standziau,man nesigauna laisvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 23, 11:19)
Bonda,tu apie tuos iskilimus,apie ju tankuma?taip,gaunasi panasiai,siek tiek tankiau...jei juos nert laisviau,tada gautusi jie puresni,bet as neriu standziau,man nesigauna laisvai ax.gif

as aplamai apie pati rastuka mirksiukas.gif ieskau idomesnio tankesnio (na daug maz kaip butu vien stulpukais su uzmetimu) rasto pvz..o sis man ziuris graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda,grozis slypi paprastume bigsmile.gif
O tau sitie nepatiko,kur tie tokie su uzkabinimais visokie?
kazin kaip sitas ziuretus?
user posted image

Ar sitie
user posted image
Sitas toks nematytas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 23, 13:55)

aciu mirksiukas.gif davei ideju mirksiukas.gif nors tie rastai kompe yra -ale pati nebepamatau doh.gif

Atsakyti
Negaliu atsižiūrėt į boružes, nerealiai gražu wub.gif wub.gif Ar nereiks ir man bandyt mažei rudeniui ką padaryt rolleyes.gif

Parodysiu ir aš dar pora savo darbeliu blush2.gif savo

Dovana uošvei
user posted image
user posted image

Čia buvo užsakymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 23, 14:55)
kazin kaip sitas ziuretus?
user posted image

Ar sitie
user posted image
Sitas toks nematytas
user posted image

nerodo verysad.gif g.gif

QUOTE(Inetux @ 2009 07 23, 17:49)

Parodysiu ir aš dar pora savo darbeliu  blush2.gif savo

zydratai nereali bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Mano naujas darbelis 4u.gif

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
natulionia faina skarytė
Atsakyti
Pasizaidimas: kepuryte nunarpliota per vakara, nes norejosi paziuret kaip atrodys igyvendinta ideja smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, štai ką radau. bigsmile.gif Gal kuri prisijungsite? ax.gif Aš tikrai neliksiu abejinga. smile.gif

QUOTE(Home @ 2009 07 24, 11:14)
Sveikos visos darbstuoles  smile.gif
Noriu visas mokancias megzti, nerti ir uzsiimancias panasiu menu wink.gif pakviesti prisideti prie kilnios ir grazios socialines gerumo akcijos.

“Ieskome 500 kepuriu Afganistano vaikams”.

Sio projekto koordinatorius yra Lietuvos Caritas.
Sios akcijos tikslas padovanoti kepurės teikiamą šilumą iš Lietuvos ir prisidėti prie draugiškų ryšių užmezgimo su vietos gyventojais, todel butu be galo smagu, jeigu kiekvienas mokantis, norintis, galintis, numegztu, nunertu, nuveltu nors po viena (kas turi nora, gali ir daugiau) J paprasta vaikiska kepure.
Atsižvelgiant į kultūrinius Afganistano ypatumus, kepurių mezgimo metu reikėtų vengti raudonos spalvos.

Nereikia naudoti imantriu rastu ar labai sudetingo mezgimo schemu, (aisku, jeigu mokate ir norite – mielai prasom), tiesiog reikia, kad is sirdies ir meiles, paprastai butu kepurele padaryta J 
Kepuriu lauktumem iki 2009 09 25d.

O mes jusu kepure iskeisime i sios akcijos zenkliuka, kuri jums padovanosime  smile.gif 

Visais klausimais galite rasyti  lc.slauga@gmail.com ar skambinti 8683-18181, pasistengsiu atsakyti 

Kepures reikia nesti i jusu mieste esancius Caritas skyrius , arba, jeigu tokio nera, tuomet siusti i

Lietuvos Caritas, Aukstaiciu 10, Kaunas
Kaišiadoryse: Kaišiadorių Vyskupijos Caritas     

Birutės g. 9,     

Tel. 8-346-52848     

Kaune: Kauno Arkivyskupijos Caritas     

Jakšto 4,     

Tel. 8-37- 209011     

Klaipėdoje: Marijos Taikos Karalienės parapijos Caritas     

Taikos pr. 29a,     

Tel. 8-46-315078     

Marijampolėje: Vilkaviškio vyskupijos Caritas     

Bendoriaus 3,     

Tel. 8-343-56338     

Panevėžyje:  Panevėžio vyskupijos Caritas     

Upytės g. 3,     

Tel. 8-45-437371     

Šiauliuose: Šiaulių Šv.Jurgio parapija     

Kražių  g. 17,     

Tel. 8-41-526220     

Vilniuje: Vilniaus Arkivyskupijos Caritas     

Odminių  12,     

Tel. 8-5-2611014 

Papildyta:
Prasome, sai zinia paskleisti toliau, kad kuom daugiau zmoniu galetu prisijungti  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2009 07 24, 21:42)
Merginos, štai ką radau. bigsmile.gif Gal kuri prisijungsite? ax.gif Aš tikrai neliksiu abejinga. smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif jei rasiu laiko, būtinai nunersiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 22, 14:04)
user posted image
paspaudus daugiau rasi  4u.gif

sveikos smile.gif
labai aciu Pauksciukui uz schema ,tik dabar pasiziurejau-pabandysiu,o gal kartais turi ir virbalais kaip megzt trikampe skara?sitos man dar labiau reiktu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 24 liepos 2009 - 22:20