Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

QUOTE(Dange* @ 2009 07 21, 20:46)
super kepurytes  thumbup.gif  as labai noriu paklausti del tos melynos  ax.gif  kaip ja darei? nu kodel man nesigauna    cry.gif  darau blyna, po to pradedu mazinti ir man kazkaip nesusiaureja taip ji fool.gif fool.gif fool.gif

per didelį blyną pasidarai,pradžioje reikia padidinti, o paskum visad nerti vienodai, nei mažinant, nei didinant 4u.gif

Nenyte82 wub.gif wub.gif labai labainiu tiesiog labai wub.gif

kaži vyrukui tiktu boružėlės keputytė g.gif , jaučiu ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 liepos 2009 - 19:57
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 21, 20:56)

kaži vyrukui tiktu boružėlės keputytė g.gif , jaučiu ne  verysad.gif

Boružis būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 07 21, 19:17)
Sveikos,rodau ir as savo boruzele ax.gif
user posted image

Niu kokia boruzyte,fantastiska...ir visos kitos kokios mielos...itariu daug zvilgsniu gatveje susilaukiat wub.gif
O gal gali pasakyt,kaip neri laciuka,ar pagal kokia schema,ar tiesiog kazkaip didini pagal save...as vis pagal viena neriu,bet man kazkaip nesigauna labai dailiai

O cia dar viena beretike...
user posted image
Kita pradejau,nedaug betruksta ir ka,nebera siulu,gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima gaut lietuvisku siulu NIDA ar BANGA,buvau iz maxes pirkus,bet nebera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 22, 08:35)

Kita pradejau,nedaug betruksta ir ka,nebera siulu,gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima gaut lietuvisku siulu NIDA ar BANGA,buvau iz maxes pirkus,bet nebera doh.gif

Tiksliai nežinau, bet viena mergina minėjo, kad prie senojo turgaus sėklų parduotuvikės(tiksliai nežinau adreso blush2.gif ), lyg tokių siūlų yra. Bet sakau, negarantuoju ax.gif
Atsakyti
Niu kokia boruzyte,fantastiska...ir visos kitos kokios mielos...itariu daug zvilgsniu gatveje susilaukiat wub.gif
O gal gali pasakyt,kaip neri laciuka,ar pagal kokia schema,ar tiesiog kazkaip didini pagal save...as vis pagal viena neriu,bet man kazkaip nesigauna labai dailiai

user posted image

gal galima beretes shema kaip nerti tuos iskilimus
Atsakyti
user posted image

Labai šauni 4u.gif
Atsakyti

pries gera savaite maciau Studlendo IKI - viduj pacioj iki parduotuvej, bet kaina buvo doh.gif - nepirkau...
man i Nida ,Banga panasus - Almina - ir kaina geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
noriu paklausti gal kuri galit patart kaip megzti trikampe skara?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber_piece @ 2009 07 22, 12:29)
sveikos merginos,
aciu  smile.gif

be to, noriu pasakyti, kad visų jūsų darbeliai labai gražūs 4u.gif seniai pasivartau mamų klubo ,,rankdarbių,,forumus ir pavarvinu seiles, bei pasieškau naujų įdėjų...o šiandien nusprendžiau prisijungti ir pati.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 22 liepos 2009 - 10:57
QUOTE(Amber_piece @ 2009 07 22, 11:29)
sveikos merginos,
aciu  smile.gif

user posted image
paspaudus daugiau rasi 4u.gif
Atsakyti
Eina sau kookia graži boružė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2009 07 22, 08:11)
gal galima beretes shema kaip nerti tuos iskilimus

tie iskilimai tai paprastai,4stulpeliai su uzmetimu sunerti i viena,tada 1pyneles kilpa ir vel 4stulpeliai su uzmetimu sunerti i viena.Tikiuosi aiskiai parasiau,jei ne,klausk

QUOTE(Shura @ 2009 07 22, 09:41)
pries gera savaite maciau Studlendo IKI - viduj pacioj iki parduotuvej, bet kaina buvo  doh.gif  - nepirkau...
man i Nida ,Banga panasus - Almina - ir kaina geresne  mirksiukas.gif

Aciu...
Almina ir man patinka...tik kad buvau nusipirkus po viena matkiuka is maxes per ispardavima...ir va tau...
Atsakyti