Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

QUOTE(dalytuke @ 2009 07 16, 18:11)
merginos ar jus kepurytes mezgat grynai pagal schemas???Nes as bandziau megzt tai man gaunasi kepuryte tiktai  lelei  sad.gif o norejau megzt mergytei  g.gif  g.gif

Kepurytes dydis priklauso nuo siuliuku ir vaselio dydzio. As va neriau suneliui linine is plonu siuleliu (su 1Nr vaseliu), tai akeliu vos ne dvigubai reikejo nei neriant panasaus dydzio kepuryte is Maxi su 2Nr vaseliu.
O schema - dazniausiai tik gaires. Reikia ziuret pagal galva ir tada jau motyva papildomai kartot arba dali isimt smile.gif
Sekmes interpretuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2009 07 16, 18:32)
Kepurytes dydis priklauso nuo siuliuku ir vaselio dydzio. As va neriau suneliui linine is plonu siuleliu (su 1Nr vaseliu), tai akeliu vos ne dvigubai reikejo nei neriant panasaus dydzio kepuryte is Maxi su 2Nr vaseliu.
O schema - dazniausiai tik gaires. Reikia ziuret pagal galva ir tada jau motyva papildomai kartot arba dali isimt smile.gif
Sekmes interpretuojant  mirksiukas.gif

Aciu bandysiu ,bet nezinau ar kantrybes uzteks doh.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2009 07 16, 15:57)
Gal gali schemutę persiųsti, net panašią radau, bet ten trumpesni lapeliai. Ačiū labai labai.
Štai ši panaši, bet akivaizdu, kad ne tokia..

Iki 11 eilės pagal šitą schemą nėriau schema o toliau man gavosi blynas kaip servetėlė tai pagal savo fantaziją dariau.
12-13 eilės taip pat kaip 11 eil ėtik stulpelį kėliau vienu į dešinę, kad lapeliai toliau suktūsi, o toliau nuo kairės pusės nuėminėjau po 2stulpelius, o nuo dešinės po 1. ir į tarpus tinliukas. Na nežinaua r supratai.
Pridedu nuotraukyte iš arčiau gal ten geriau suprasi nei parašiau čia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2009 07 16, 20:20)
Iki 11 eilės pagal šitą schemą nėriau schema o toliau man gavosi blynas kaip servetėlė tai pagal savo fantaziją dariau.
12-13 eilės taip pat kaip 11 eil ėtik stulpelį kėliau vienu į dešinę, kad lapeliai toliau suktūsi, o toliau nuo kairės pusės nuėminėjau po 2stulpelius, o nuo dešinės po 1. ir į tarpus tinliukas. Na nežinaua r supratai.
Pridedu nuotraukyte iš arčiau gal ten geriau suprasi nei parašiau čia

ačiū labai, supratau 4u.gif
Atsakyti
skaitau, ziuriu ir kaip grazu biggrin.gif saunuoles jus visos thumbup.gif
labai noriu maziui savo nunerti kepure, tokia vasarine.. bet man gaunasi kaip staltiesele.. verysad.gif arba labai maza gaunasi ir kazkaip susisuka.. verysad.gif nu kaip jus padarot, kad taip graziai gaunasi doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2009 07 17, 16:20)
skaitau, ziuriu ir kaip grazu  biggrin.gif  saunuoles jus visos  thumbup.gif
labai noriu maziui savo nunerti kepure, tokia vasarine.. bet man gaunasi kaip staltiesele..  verysad.gif  arba labai maza gaunasi ir kazkaip susisuka..  verysad.gif  nu kaip jus padarot, kad taip graziai gaunasi  doh.gif  doh.gif  unsure.gif

Paprasciausiai daryti pradedancioms yra nuneri "blyna" (skersmuo vos vos mazesnis nei galvytes ties placiausia vieta) o tada nebedeti akeliu ir nerti ratu iki reikiamo aukscio. Jei norite baigiant vel pridedate akiu ir neriate bryliuka mirksiukas.gif
Rasteli taip pat siulau rinktis koki nesudetinga, kad motyvas daznai kartotusi.
Tiesa, neriant is plonesnio siulo maziau matosi klaidos, kepuryte minkstesne ir graziau gula ant galvytes. rolleyes.gif
Atsakyti
help.gif Kokio ilgio turi but kepure 4 men. vaikui? help.gif
Atsakyti
Ruošiamės rudeniui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 07 20, 19:58)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

va ir mūsų buružė smile.gif vis neprisiruošdavau nufotkint doh.gif
user posted image
o čia savaitgallio darbukas iš siūlų likučių 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 20 liepos 2009 - 19:05
kokios gražios kepuraitės ypatingai boružėlė wub.gif . Aš irgi savo vyrukui suraizgiau ax.gif user posted image
Atsakyti
user posted image

labai fasonas grazus ir idomus wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(mime @ 2009 07 20, 20:04)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

va ir mūsų buružė smile.gif vis neprisiruošdavau nufotkint doh.gif

nereali boružėlė, kaip suprantu pirmiau nėrei paprastai raudoną kepurytę su stulpeliu vienu užmetimu, paskum snapuką ir taškiukus?
Atsakyti