Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

QUOTE(Lusasita @ 2009 07 15, 17:02)

sita schemute kepureles tavosios  g.gif
user posted image

Merginos, kas esat nėrę kepuriuką šitą? ar jums neriant pagal schemą nesigarbanoja? kaip apskaičiuoti kiek pradžiai akių prisidėt???
Atsakyti
Reikia išmest vieną ananasą
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 15, 10:27)
Benitux,ne,neturiu,neriau is paveiksliuko,bet cia nera kas veikt,svarbu,kad gautusi 6 tie motyvai o tarp ju tiesiog reiki a vis didinti akiu su uzmetimu skaiciu dadedant po 2.

QUOTE(inesasim @ 2009 07 15, 14:59)
Benitux, labai panašiai kaip čia 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 15, 16:25)
neriu pagal šią, tai vaizdas toks pat gaunasi

dėkoju merginos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 07 15, 22:36)
Reikia išmest vieną ananasą

tai pirmoj eilutėj nuimti tris stulpelius? taip suprantu? man vistiek garbanojas, įtariu siūlai per stori, neriu su Maxi g.gif
Atsakyti
mano paneles sventine skrybelaite
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingushko @ 2009 07 15, 21:15)
Merginos, kas esat nėrę kepuriuką šitą? ar jums neriant pagal schemą nesigarbanoja? kaip apskaičiuoti kiek pradžiai akių prisidėt???

as neriau pagal schema,viskas ok wink.gif tik tarp ananasu 2 paskutiones eiles dejau ne po 3 pyneles kilpas,o po 2.is Maxiu neriau.uzdejau akiu tiek,kiek schemoj parodyta
Atsakyti
QUOTE(Ingushko @ 2009 07 15, 22:15)

nėriau 2 tokias kepurytes su 6 ananasais, tai nesigarbanojo, nėriau iš Maxi siūlu, tik vieną beneriant naudojau mažesnį vąšelį, akd išeitų mažesnė kepurytė, o kai nėriau savo dukrytei - naudojau didesnį vąšelį ir nėriau laisviau, taip pat apatinėse eilutėse vietoj 1 kilputės nėriau 2 mirksiukas.gif ( nes ties kakta truputį veržė )
Atsakyti
Ačiū labai merginos už patarimus.
Bandau dar kartelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushko @ 2009 07 16, 09:33)
tai pirmoj eilutėj nuimti tris stulpelius? taip suprantu? man vistiek garbanojas, įtariu siūlai per stori, neriu su Maxi  g.gif

O kokio nr. vašelis? Na man irgi garbanojasi kažkiek iš pradžių, o po to jau normaliai. Bet jeigu labai smarkiai garbanojasi tai nžn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 16 liepos 2009 - 13:22
Dar viena suaugusiai tetai - kuklutė lininė mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 07 16, 10:13)

Labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2009 07 12, 21:40)
na pasigirsiu  (gaila pozuotojų neturėjau tai už juos balionėlis)  4u.gif
user posted image
user posted image

Gal gali schemutę persiųsti, net panašią radau, bet ten trumpesni lapeliai. Ačiū labai labai.
Štai ši panaši, bet akivaizdu, kad ne tokia..
]user posted image
Atsakyti
[quote=Olaiva,2009 07 16, 10:13]
user posted image

Ar nebutu sudetinga imesti schemute blush2.gif .Labai "bryliukas" grazus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 16 liepos 2009 - 14:59
merginos ar jus kepurytes mezgat grynai pagal schemas???Nes as bandziau megzt tai man gaunasi kepuryte tiktai lelei sad.gif o norejau megzt mergytei g.gif g.gif
Atsakyti