Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybėlės, skarelės

Paprastutė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 07 09, 21:36)
Paprastutė 4u.gif

bigsmile.gif bet labai gražutė, man patinka neperkrautos wub.gif
Atsakyti

Labas visoms,

Na ir groziu cia pridedat bigsmile.gif As tai kazkiek metu atgal megsdavau virbalais, su vaseliu gal tik keleta kiauru, trumpu lotuliukas.gif bliuskuciu nusinerus esu. Na bet ziuriu i jusu kepurytes ir seile varva. Vakar net nuvariau iki parduotuves siulu nusipirkt, sakau mazu kas iseis lotuliukas.gif Bandysiu traukti virbalus ir vaselius kol dar neuzrydijo lotuliukas.gif
Gal galit imest kokia aiskia schema tokios beretes? Kad butu aprasymas lietuviskas, nes tie zenkliukai visi su lenkiskais ir kt uzrasais man nieko nesako blush2.gif
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 09, 17:09)
o cia siandien pabaigiau beretuke...dar salikeli reik nunert ir bus komplektukas
user posted image

juratike13 thumbup.gif
Atsakyti
Ech, ir vel cia pilna groziu wub.gif wub.gif Viena uz kita kepurytes grazesnes wub.gif

Stai ir maniske:

user posted image
Atsakyti
Na taigi buvau pametusi kepuryčių temą blush2.gif ,žiopla ne kitaip doh.gif .Viską peržiūrėjau,visų darbai šaunūs wub.gif wub.gif wub.gif

Na o čia naujas kepuriukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Wilmusia, Alackka tiesiog nuostabu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niugi labai grazu viskas... wub.gif
O stai as baigiau komplektuka...tai rodomes su pilna komplektacija lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Shura help biggrin.gif
rašei, kad atradai kaip nert tą raštelį, kur kepuriukai su laciuku, nu bet nesiguna man doh.gif
Ar čia reikia užkabint tą siūlą lyg neriant stulpelį su užmetimu? O kaip po to? Nesuprantu per kur pertraukt g.gif
zinokit, viskas genialu kas paprasta ...
ismasciau toki stulpeli, kai neri su uzdejimu ant kabliuko uzkabini siula ir tada pertrauki, o cia nedarai uzkabinimo o istrauki aki kaip zemam stulpeli bet ne per abi akis o tik viena aki ir tada dar karta jau per abi akis...
nu gal suprasti???
jeigu ka bandyciau pafotkint 

O čia seną temą bekuisdama radau postą Juratikes, turbūt buvo kiepką įdėta ir pakeista po to fotkė lotuliukas.gif

QUOTE(juratike13 @ 2009 06 04, 08:12)
Mano paskutiniai nerinukai,kuriouos teko daug ardyt,perdaryt,ir galiausiai kazka kombinuot is keliu rastu doh.gif
si nelyginta ir nekrakmolinta blush2.gif
user posted image

o sios spalvos neina perteikt,zalia sita labai grazute...
user posted image

Bet va dabar pastebejau,kad daug schemu neatitinka tikroves,vis reikia kazka taisyt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(wingless @ 2009 07 10, 08:13)
Gal galit imest kokia aiskia schema tokios beretes? Kad butu aprasymas lietuviskas, nes tie zenkliukai visi su lenkiskais ir kt uzrasais man nieko nesako  blush2.gif

Gal čia ką naudingo rasit: Kepurytės, skrybėlytės, skarelės (schemos), be komentarų

QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 10, 19:22)
O čia seną temą bekuisdama radau postą Juratikes, turbūt buvo kiepką įdėta ir pakeista po to fotkė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Pataisiau,man susidubliavo per kelis albumukus.soriuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko, bet labai juokinga buvo lotuliukas.gif

o ir nuotrauka laaabai gera ir komentaras su žalia spalva ir schemų taisymu, tai ir pataisė užuolaidas lotuliukas.gif

Kas nematė, tai sakys kad man vai kukū, nesąmones tauzyju lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaidulka - tas rastelis man gavosi tik panasus, bet netoks pat kaip nuotraukose kepuriuku ax.gif
neriau taip - kabini be jokio uzdejino kaip zema stulpeli nerdama bet neistrauki iskart per abi kilputes a tik per viena, o tik poto per abi.

nu gal suprasi g.gif
Atsakyti