Paprastutė
QUOTE(mime @ 2009 07 09, 21:36)
bet labai gražutė, man patinka neperkrautos
Labas visoms,
Na ir groziu cia pridedat As tai kazkiek metu atgal megsdavau virbalais, su vaseliu gal tik keleta kiauru, trumpu bliuskuciu nusinerus esu. Na bet ziuriu i jusu kepurytes ir seile varva. Vakar net nuvariau iki parduotuves siulu nusipirkt, sakau mazu kas iseis Bandysiu traukti virbalus ir vaselius kol dar neuzrydijo
Gal galit imest kokia aiskia schema tokios beretes? Kad butu aprasymas lietuviskas, nes tie zenkliukai visi su lenkiskais ir kt uzrasais man nieko nesako
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 09, 17:09)
juratike13
Ech, ir vel cia pilna groziu Viena uz kita kepurytes grazesnes
Stai ir maniske:
Stai ir maniske:
Wilmusia, Alackka tiesiog nuostabu
Niugi labai grazu viskas...
O stai as baigiau komplektuka...tai rodomes su pilna komplektacija
O stai as baigiau komplektuka...tai rodomes su pilna komplektacija
Shura help
rašei, kad atradai kaip nert tą raštelį, kur kepuriukai su laciuku, nu bet nesiguna man
Ar čia reikia užkabint tą siūlą lyg neriant stulpelį su užmetimu? O kaip po to? Nesuprantu per kur pertraukt
O čia seną temą bekuisdama radau postą Juratikes, turbūt buvo kiepką įdėta ir pakeista po to fotkė
rašei, kad atradai kaip nert tą raštelį, kur kepuriukai su laciuku, nu bet nesiguna man
Ar čia reikia užkabint tą siūlą lyg neriant stulpelį su užmetimu? O kaip po to? Nesuprantu per kur pertraukt
zinokit, viskas genialu kas paprasta ...
ismasciau toki stulpeli, kai neri su uzdejimu ant kabliuko uzkabini siula ir tada pertrauki, o cia nedarai uzkabinimo o istrauki aki kaip zemam stulpeli bet ne per abi akis o tik viena aki ir tada dar karta jau per abi akis...
nu gal suprasti???
jeigu ka bandyciau pafotkint
ismasciau toki stulpeli, kai neri su uzdejimu ant kabliuko uzkabini siula ir tada pertrauki, o cia nedarai uzkabinimo o istrauki aki kaip zemam stulpeli bet ne per abi akis o tik viena aki ir tada dar karta jau per abi akis...
nu gal suprasti???
jeigu ka bandyciau pafotkint
O čia seną temą bekuisdama radau postą Juratikes, turbūt buvo kiepką įdėta ir pakeista po to fotkė
QUOTE(juratike13 @ 2009 06 04, 08:12)
Mano paskutiniai nerinukai,kuriouos teko daug ardyt,perdaryt,ir galiausiai kazka kombinuot is keliu rastu
si nelyginta ir nekrakmolinta
o sios spalvos neina perteikt,zalia sita labai grazute...
Bet va dabar pastebejau,kad daug schemu neatitinka tikroves,vis reikia kazka taisyt
si nelyginta ir nekrakmolinta
o sios spalvos neina perteikt,zalia sita labai grazute...
Bet va dabar pastebejau,kad daug schemu neatitinka tikroves,vis reikia kazka taisyt
QUOTE(wingless @ 2009 07 10, 08:13)
Gal galit imest kokia aiskia schema tokios beretes? Kad butu aprasymas lietuviskas, nes tie zenkliukai visi su lenkiskais ir kt uzrasais man nieko nesako
Gal čia ką naudingo rasit: Kepurytės, skrybėlytės, skarelės (schemos), be komentarų
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 10, 19:22)
Pataisiau,man susidubliavo per kelis albumukus.soriuks
Nieko, bet labai juokinga buvo
o ir nuotrauka laaabai gera ir komentaras su žalia spalva ir schemų taisymu, tai ir pataisė užuolaidas
Kas nematė, tai sakys kad man vai kukū, nesąmones tauzyju
o ir nuotrauka laaabai gera ir komentaras su žalia spalva ir schemų taisymu, tai ir pataisė užuolaidas
Kas nematė, tai sakys kad man vai kukū, nesąmones tauzyju
Vaidulka - tas rastelis man gavosi tik panasus, bet netoks pat kaip nuotraukose kepuriuku
neriau taip - kabini be jokio uzdejino kaip zema stulpeli nerdama bet neistrauki iskart per abi kilputes a tik per viena, o tik poto per abi.
nu gal suprasi
neriau taip - kabini be jokio uzdejino kaip zema stulpeli nerdama bet neistrauki iskart per abi kilputes a tik per viena, o tik poto per abi.
nu gal suprasi