Noriu nunerti 8 mėn. mergaitei kepurytę krikštynoms, tačiau pati vaikučių neturiu, o siurprizo išduoti nenoriu klausdama mergaitės mamytės. Gal galėtumėte padėti ir parašyti 8 mėn. vaikelių galvytės apimtį? Kad neužkrauti temos tokiomis detalėmis, parašykite man tiesiai į el.paštą ritule.namai@gmail.com subjecte nurodydamos cm. Dėkoju
liamuna,tikrai labai grazu,labai skoninga...saunuole...
O cia mano dar vienas geliu sodas
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 09, 14:28)
Tikra vasara
sūnui kepuriukas. Per stipriai isplatinau viršugalvį, gaila buvo ardyt, tad išėjo kas išėjo. Po futbolinės kepurės antras blynas
tikras sodas
Aciu dar karteli visoms
Sarlote, visai "skanus" blynas
Gal kas galėtų nurodyt int puslapių kur galima rast aprašymus kaip nert kepurytes. Pati bandžiau pagal raštą, tai gavosi labai maža. Vienu žodžiu norėčiau, kad būtų scema ir aprašymas. Labai ačiū.
liamuna, fantastiškai graži kepurytė
labai grazus sodas
O cia mano braškytė - gražiai mergytei
labai grazus sodas
[/quote]
Tokia skani, kad net suvalgyti norisi
Aciu mergytes uz ivertinima
nu vauuuuuuuuuu...o galit man paaiskint kaip jus darot,nuneriat paprastai ir paskui ta zalia virsu pritvirtinat ar kaip,nu nesuprantu as zaliuke ir vsio
o cia siandien pabaigiau beretuke...dar salikeli reik nunert ir bus komplektukas
QUOTE(shara @ 2009 07 09, 14:21)
liamuna, fantastiškai graži kepurytė
labai grazus sodas
labai grazus sodas
nu vauuuuuuuuuu...o galit man paaiskint kaip jus darot,nuneriat paprastai ir paskui ta zalia virsu pritvirtinat ar kaip,nu nesuprantu as zaliuke ir vsio
o cia siandien pabaigiau beretuke...dar salikeli reik nunert ir bus komplektukas
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 09, 17:09)
na aš tai nuneriu kepurytę ir paskui prineriu tik lapukus na bent jau šitą taip nėriau
Labai fainutė beretė
Labai gražu, tikras sodas.
QUOTE(Vilikė @ 2009 07 09, 15:01)
Gal kas galėtų nurodyt int puslapių kur galima rast aprašymus kaip nert kepurytes. Pati bandžiau pagal raštą, tai gavosi labai maža. Vienu žodžiu norėčiau, kad būtų scema ir aprašymas. Labai ačiū.
Kepurytės, skrybėlytės, skarelės (schemos), be komentarų
QUOTE(shara @ 2009 07 09, 15:21)
Niam niam.
QUOTE(juratike13 @ 2009 07 09, 17:09)
Faina