Įkraunama...
Įkraunama...

IEŠKINYS DĖL MOTINYSTĖS PAŠALPOS MAŽINIMO - 2

QUOTE(amaliute @ 2009 07 09, 12:31)
Sveikos, tai kaip suprantu jau prieme istatyma, kad jau auginancioms mamoms pirmus metus mazina 10proc., o kaip su antrais metais????ir kaip bus jau besilaukiancioms mamoms??

nieko dar neprieme
Atsakyti
prisidedam ir mes...auginu 2vaikucius,pajamos minimalios,vyrui alga sumazejo iki min ir dar gresia darbo vietos netekimas,kazkaip vis buvau rami kad bent mano pajamos bus kad ir nedideles,bet stabilios.o cia viskas keiciasi kasdiena. sad.gif
Atsakyti
Ir mes prisidedam, jei reikes ir dar prisidesim..

tikiuosi. kad aktyviosios mamos pades visoms mamoms..

negaliu klausyt, ka jie isdarineja seime.
Atsakyti
ir mus pridekit
Atsakyti
QUOTE(Flower19791010 @ 2009 06 26, 11:34)
Tęsiam toliau..  4u.gif

Įkeliu sąrašiuką. Mamytės, patikrinkit, ar visos esat:
1. Granatas
2. Zitlali
3. Edelveisa
4. Secretos
5. French
6. dovi
7. daisy3.....................

kol kas bendras.. ax.gif  rolleyes.gif

ir as noriu PRISIJUNGTI thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(MaiMa @ 2009 07 08, 15:10)
Prisidedam ir mes i bendra katiliuka  4u.gif

prisidejom ir mes thumbup.gif jai reiks dar paremsim drinks_cheers.gif thumbup.gif

super kad yra nemazai mamyciu thumbup.gif
Atsakyti
galit neklausyt, bet pamatysit: kai Sodra neturės iš ko mokėt, tai nei 85 proc, nei 50 proc net negausit... gausit 0!
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2009 07 09, 11:33)
prisidedam ir mes...auginu 2vaikucius,pajamos minimalios,vyrui alga sumazejo iki min ir dar gresia darbo vietos netekimas,kazkaip vis buvau rami kad bent mano pajamos bus kad ir nedideles,bet stabilios.o cia viskas keiciasi kasdiena. sad.gif

pritariu drinks_cheers.gif 100 proc,. o kiek tokiu seimu yra ..... labai gi daug .... reikia vienitys, manau kito kelio cia nerasim, esu tiesa pasakius pasipiktinusi valdzia musu, jau nezino is kur pinigelius is zmoniu istraukti , jau is mamu ir vaiku tempia, is pensininku, sakes nei vienoj valstybej tokio dr neesu girdejusi , tiesiog geda, tegus savo seima paleidzia ir maziau algas reiks moketi valdininkams, tai gal nemaziau sutaupys negu ant vaiku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte_pi @ 2009 07 09, 15:44)
galit neklausyt, bet pamatysit: kai Sodra neturės iš ko mokėt, tai nei 85 proc, nei 50 proc net  negausit... gausit 0!

neabejoju cia visko galima tiketis ir sulaukti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 07 08, 09:14)
pribrendo  biggrin.gif  idomu o jie turi teise man mazinti 10 proc ismoka?  g.gif ar galima apskusti g.gif

manau tikrai neturi teises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2009 07 09, 18:44)
galit neklausyt, bet pamatysit: kai Sodra neturės iš ko mokėt, tai nei 85 proc, nei 50 proc net  negausit... gausit 0!

motinystes ismokos, atitinkamai ju sumazinimas ar net visikas nuemimas, nepakeis sodros finansines padeties, jei nebus imtasi kitu sprendimu- taip kad pasalpu mazinimas daugiau politinis sprendimas...manau, siekiant isiteikti pensininkams. tongue.gif
QUOTE(mamulka10 @ 2009 07 09, 19:08)
manau tikrai neturi teises  doh.gif

pagal toki projekta-koks jis dabar yra-mano asmenine ir profesine nuomone, tikrai ne.
beje, merginos-tai ka darom... kiek greitai visos po istatymo pataisos priemimo bus pasiruosusios apsispresti del bylos (nemanau, kad liks visos susirasiusios) ir paruosti tam pinigelius? smile.gif

Atsakyti
VOLPEX, atsiprašau, kad aš kaip iš dangaus nukritus.. blush2.gif . Nuėjau į temos pradžią, bet tai irgi nepadėjo man susigaudyt.

Aš mielai prisidėčiau prie jūsų, tik kas būtent planuojama? Kaip suprantu, reikia užsiregistruot sąraše. Kam geriausia rašyt až?

Paremti pervedimu į nurodytą sąskaitą - tą irgi supratau.

O toliau, dėl bylos - ar yra žmonių, jau žinančių visą procedūrą - kas mamoms atstovaus, kokia forma viskas pateikiama ir pan.? Ir kokio dydžio numatomos išlaidos, keliese jas dalintumėmės?

Jei visa tai jau kažkur jau parašyta, tai tik prašau nuorodos, kuriam puslapy, nes nebepajėgiu visko išnaršyt. Ačiū ačiū. 4u.gif

Beje, gal žinot, kada priiminės galutinį sprendimą dėl pašalpų? Nes kol kas tik nervus tampo su savo projektais, bloga darosi...
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2009 07 09, 22:36)
VOLPEX, atsiprašau, kad aš kaip iš dangaus nukritus.. blush2.gif . Nuėjau į temos pradžią, bet tai irgi nepadėjo man susigaudyt.

Aš mielai prisidėčiau prie jūsų, tik kas būtent planuojama? Kaip suprantu, reikia užsiregistruot sąraše. Kam geriausia rašyt až?

Paremti pervedimu į nurodytą sąskaitą - tą irgi supratau.

O toliau, dėl bylos - ar yra žmonių, jau žinančių visą procedūrą - kas mamoms atstovaus, kokia forma viskas pateikiama ir pan.? Ir kokio dydžio numatomos išlaidos, keliese jas dalintumėmės?

Jei visa tai jau kažkur jau parašyta, tai tik prašau nuorodos, kuriam puslapy, nes nebepajėgiu visko išnaršyt. Ačiū ačiū. 4u.gif

Beje, gal žinot, kada priiminės galutinį sprendimą dėl pašalpų? Nes kol kas tik nervus tampo su savo projektais, bloga darosi...

cia apsidraudziama tam atvejui jei butu priimtas istatymas panaikinantis teise i pasalpas ar jos dali dabartinems mamoms ar toms kurios tapo nesciosiomis iki istatymo isigaliojimo. Jei butu priimta atitinkama istatymo pataisa- planuojama teikti skunda administraciniam teismui del pasalpos dalies neismokejimo ir prasyti kreiptis i KT del istatymo priestaravimo Konstitucijai.
registruojasi mamos kurios planuoja bylinetis, tam kad po to greiciau butu organizuojamas darbas. Jei sutarsim atstovaus advokatas, geriausia keli-vienas jau teise i pasalpas igijusioms, kitas nesciosioms, bus pasirasoma atstovavimo sutartis. islaidos priklausys kiek musu bus, kuo daugiau zmoniu tuo zmogui vienam islaidu tektu maziau.
Su advokatais tarsimes kai jau bus reikalas. Dabar gerai butu preliminariai pasirinkti kandidaturas, susiderinti del to, kokia tvarka surinktume pinigus- jei prireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VOLPEX: 09 liepos 2009 - 22:23
QUOTE(VOLPEX @ 2009 07 09, 23:22)
cia apsidraudziama tam atvejui jei butu priimtas istatymas panaikinantis teise i pasalpas ar jos dali dabartinems mamoms ar toms kurios tapo nesciosiomis iki istatymo isigaliojimo. Jei butu priimta atitinkama istatymo pataisa- planuojama teikti skunda administraciniam teismui del pasalpos dalies neismokejimo ir prasyti kreiptis i KT del istatymo priestaravimo Konstitucijai.
registruojasi mamos kurios planuoja bylinetis, tam kad po to greiciau butu organizuojamas darbas. Jei sutarsim atstovaus advokatas, geriausia keli-vienas jau teise i pasalpas igijusioms, kitas nesciosioms, bus pasirasoma atstovavimo sutartis. islaidos priklausys kiek musu bus, kuo daugiau zmoniu tuo zmogui vienam islaidu tektu maziau.
Su advokatais tarsimes kai jau bus reikalas. Dabar gerai butu preliminariai pasirinkti kandidaturas, susiderinti del to, kokia tvarka surinktume pinigus- jei prireiks.

Aha thumbup.gif ir derinsimės su AMS 4u.gif
Atsakyti