QUOTE(ner_ko @ 2009 07 09, 22:36)
VOLPEX, atsiprašau, kad aš kaip iš dangaus nukritus..
. Nuėjau į temos pradžią, bet tai irgi nepadėjo man susigaudyt.
Aš mielai prisidėčiau prie jūsų, tik kas būtent planuojama? Kaip suprantu, reikia užsiregistruot sąraše. Kam geriausia rašyt až?
Paremti pervedimu į nurodytą sąskaitą - tą irgi supratau.
O toliau, dėl bylos - ar yra žmonių, jau žinančių visą procedūrą - kas mamoms atstovaus, kokia forma viskas pateikiama ir pan.? Ir kokio dydžio numatomos išlaidos, keliese jas dalintumėmės?
Jei visa tai jau kažkur jau parašyta, tai tik prašau nuorodos, kuriam puslapy, nes nebepajėgiu visko išnaršyt. Ačiū ačiū.
Beje, gal žinot, kada priiminės galutinį sprendimą dėl pašalpų? Nes kol kas tik nervus tampo su savo projektais, bloga darosi...
cia apsidraudziama tam atvejui jei butu priimtas istatymas panaikinantis teise i pasalpas ar jos dali dabartinems mamoms ar toms kurios tapo nesciosiomis iki istatymo isigaliojimo. Jei butu priimta atitinkama istatymo pataisa- planuojama teikti skunda administraciniam teismui del pasalpos dalies neismokejimo ir prasyti kreiptis i KT del istatymo priestaravimo Konstitucijai.
registruojasi mamos kurios planuoja bylinetis, tam kad po to greiciau butu organizuojamas darbas. Jei sutarsim atstovaus advokatas, geriausia keli-vienas jau teise i pasalpas igijusioms, kitas nesciosioms, bus pasirasoma atstovavimo sutartis. islaidos priklausys kiek musu bus, kuo daugiau zmoniu tuo zmogui vienam islaidu tektu maziau.
Su advokatais tarsimes kai jau bus reikalas. Dabar gerai butu preliminariai pasirinkti kandidaturas, susiderinti del to, kokia tvarka surinktume pinigus- jei prireiks.