QUOTE(natalikas @ 2010 01 06, 00:06)
a taip neabai pavyks, turi buti tvarkingai- atstovavimo sutartis, tada galimai avansas, visi mokejimai pagal saskaitas ir t.t.
todel ir sakau,kad reikia susirinkt pinigelius i viena bendra saskaita,surast atstova,na daleiskim taa pati pone Ruta

,kuri galetu disponot tais pinigais musu labui,jej jau ja nepasitiket,tai tada sakes,susitars Ji su advokatu,del sumos,ir padodam jieskini,suprantama del visu niuansu,kaip ir sake NAKVYSA reikia palaukti,bet pagal mane viskas labai paprasta,kai sedi name

ir samprataujidel pinigeliu,tai nerodiklis reikia konkreciai susiskaiciot mamas,ir tada apgalvot summa,na palaukim ka NAKVYSA pasakis
auji.
mano nuomone, kiekviena mama turi moketi atskirai, na kad ir del to, kad laimejimo atveju bylinejimosi islaidos (pvz. mokestis valstybei ir islaidos advokato paslaugoms apmoketi) bus priteisiamos jas patyrusiam asmeniui is valstybes aisku tik pagal apskaitos dokumentus (jei nebus aisku kas tas asmuo patyres konkrecias islaidas del xaotiskos bendros kasos) nieko ir neprisiteisit.
del p. Rutos cia mano asmenine nuomone, bet ji pasiryzo ginti butent tas mamas, kuriu atzvilgiu pradetas baudziamasis persekiojimas (del padidintu pasalpu). Nemanau, kad siuo atveju tuos 2 procesus: teisetu lukesciu gynima ir gynima nuo baudziamojo persekiojimo reiktu plakti i bendra katila, nors tas bendrumas ir bus susijes tik tuo, kad tas pats tarpininkas. Velgi kiekvienos mamos teise rinktis koki tvarka jai priimtiniausia. Plius siulau pagalvoti ir apie pacio apsisprendimo bylinetis tvirtuma, juk kiekvienas bylinejimasis gali pasibaigti tiek laimejimu tiek pralaimejimu (beje, net ir tuo atveju, kai jus teisus)