teisingai kazkas cia minejo - zaidimas...... Naujas siulymas atrodo zymiai svelnesnis nei pirmas, todel visi turetu su juo lengvai sutikti.....
bet gi nesutiksime, ania?
tik sarasas, matyt, zymiai sutrumpes......
QUOTE(Braskyte27 @ 2009 06 29, 18:33)
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
I seima nukeliavo sis pasiulymas, nes jau yra itrauktas i liepos 9 dienos darbotvarke
I seima nukeliavo sis pasiulymas, nes jau yra itrauktas i liepos 9 dienos darbotvarke
pirmini varianta pristate vyriausybe seimui, o seimas perdave isnagrineti ir pateikti pastabas t.t. komitetui. sis komitetas seimui teiks savo pasiulymus ir pastabas del projekto (t.y. jusu vadinamas atrinis variantas). o seimas jau spres
Papildyta:
[quote=ader,2009 06 29, 17:42]
bet koks pasiulymas mazinantis ismokas jau auginantiems vaikus tevams, pazeidzia ju ivardintus konstitucinius teisetu lukesciu principus. nesvarbu ar tai palies 4000 mamu, ar 40.
ir nemanau, kad tai leis daug sutaupyti
[quote=kristi...u,2009 06 29, 21:19]
pirmini varianta pristate vyriausybe seimui, o seimas perdave isnagrineti ir pateikti pastabas t.t. komitetui. sis komitetas seimui teiks savo pasiulymus ir pastabas del projekto (t.y. jusu vadinamas atrinis variantas). o seimas jau spres
tik dabar paskaiciau si projekta. tai cia ne komiteto isvados, o seimo nares pateiktas projektas
tik dabar paskaiciau si projekta. tai cia ne komiteto isvados, o seimo nares pateiktas projektas
Nu ka....mitinge sudalyvavome laukiame tos liepos 9d. O tada jau bus aišku, ką ir kaip toliau daryti....ir jokių ten naujų "bajerių" jokių mažinimų....viskas privalo likti kaip yra
Butu idealu. Tik kazkaip optimizmo truksta, nesitiki kad nubalsuos pries
Kitoje temoje gerai raso, kad nereikia nusileisti dabar, nes ateis Grybauskaite ir is naujo prasides mazinimai pagal ja. Todel galim nukenteti ne tik dabar, bet dar kelis kartus. Mergaites rase, kad bus prie Seimo daroma akcija dar iki svarstymo arba per ji... Reikes butinai rinktis
http://www.delfi.lt/...php?id=22896578
taigi, moterelis, ruoskimes ieskiniui... nes panasu i tai, kad cia nelabai yra tariamasi su tauta... o antra- kiek sodra po sio nutarimi praras- tiek atims is musu... ir visi ten neva svelnesni siulomi variantai- tik akiu dumimas... siekiant kontroliuoti galimus neramumus... zmones jau bado akcijai ruosiasi... panasu, kad musu tauta ruosiasi pjauti, kaip desimt kart nukirpta avi
ir dar... man labai panasu i tai (ziurint, kaip vyriausybe spjauna i galimus teismus) bus devalvuotas litas... pabusime viena ryta...IR
taigi, moterelis, ruoskimes ieskiniui... nes panasu i tai, kad cia nelabai yra tariamasi su tauta... o antra- kiek sodra po sio nutarimi praras- tiek atims is musu... ir visi ten neva svelnesni siulomi variantai- tik akiu dumimas... siekiant kontroliuoti galimus neramumus... zmones jau bado akcijai ruosiasi... panasu, kad musu tauta ruosiasi pjauti, kaip desimt kart nukirpta avi
ir dar... man labai panasu i tai (ziurint, kaip vyriausybe spjauna i galimus teismus) bus devalvuotas litas... pabusime viena ryta...IR
QUOTE(mikasis @ 2009 07 01, 10:06)
http://www.delfi.lt/...php?id=22896578
Mano nuomone tai reikėtų bent jau ignoruoti tuos tūkstantmečio renginius, kuriems švaistomi milijonai. Nes čia grynas tyčiojimasis iš žmonių - mes iš jūsų atimame viską, o jūs giedokit tautišką giesmę ir didžiuokitės savo šalimi. Nu žiauru...
QUOTE(Milagra @ 2009 07 01, 10:36)
Mano nuomone tai reikėtų bent jau ignoruoti tuos tūkstantmečio renginius, kuriems švaistomi milijonai. Nes čia grynas tyčiojimasis iš žmonių - mes iš jūsų atimame viską, o jūs giedokit tautišką giesmę ir didžiuokitės savo šalimi. Nu žiauru...
Cia labai geras pasiulymas.
Laba diena,
Atsiprašau, jei trukdau, tačiau manau, kad šis klausimas aktualus daugeliui mamų ir tėčių, todėl man svarbi Jūsų nuomonė.
Gal galėtumėte pareikšti savo nuomonę apklausoje bei šioje diskusijoje:
APKLAUSA dėl motinystės pašalpų įstatymo pataisų pasiūlymų
Atsiprašau, jei trukdau, tačiau manau, kad šis klausimas aktualus daugeliui mamų ir tėčių, todėl man svarbi Jūsų nuomonė.
QUOTE(Arturas.Melianas @ 2009 07 01, 09:18)
Laba diena,
Gerb. Arturai,
as tau turiu pasiulyma irgi - susimazink alga iki 2800 lt. Dagys sake, kad galima pragyventi...
Nepritariu nei tavo nei Dagio pasiulymui.
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2009 07 01, 15:25)
Gerb. Arturai,
as tau turiu pasiulyma irgi - susimazink alga iki 2800 lt. Dagys sake, kad galima pragyventi...
Pritariu, preis siulydami kitiems tokius mazinimus, pradekite nuo saves. Visgi Jums bus lengviau isgyventi nei mums mamos su tokiomis lubomis - seimo viesbutis nemokamai (neturite busto paskolos), daugumos vakai uzauginti ir patys dirba patarejais, todel visi pinigai liks Jums.