Įkraunama...
Įkraunama...

IEŠKINYS DĖL MOTINYSTĖS PAŠALPOS MAŽINIMO - 2

Aš jungčiausi, jeigu žinočiau sąlygas, t.y. kiek visa tai maždaug kainuos.
Atsakyti
Ir as jungiuos.
Atsakyti
mamytes kas cia per sarasas?
Atsakyti
norisi verkt, diskutuoja apie kazkokius mistinius istatymus, o apie motinystes-tai viskas savaime suprantama. Tai cia musu valstybes poziuris iseima. As jungsiuos prie ieskinio bet kokiu atveju-cia principine kova.
Atsakyti
Visos tik rasosi bet niekas nieko nedaro g.gif:
Prisijungciau jei butu rimtai kas daroma
g.gif:
Atsakyti
Mamos - vilnietės ir galinčios atvyktį į Vilnių.
Rytoj Seime bus svarstomas įstatymo projektas dėl motinystės išmokų mažinimo.
Ar yra mamų kurios galėtų atiduoti savo laiką posėdžio stebėjimui Seime? Preliminarus laikas - 14 val.

Labai labai laukiame visų mamų žinučių su Vardais ir Pavardėmis adresu aktyviumamusamburis@gmail.com 4u.gif

Atsakyti
Merginos, jeigu šiandiena - rytoj ( iki 12 val) nesusiorganizuosime "ekskursijos" į Seimo rūmus, rytoj galėsite kaltinti tiktai save, dėl to įstatymo projekto, kurį dabar "stumia" priimti.
Tik dėl pasyvumo, yra susiduriama, kad tik mes ir nesutinkame su 50 proc. mažinimu, nes kaip sakė tam tikra personalija - "o jūs ko jaudinatės? jums mažės tik 10 proc. tegul kitos kovoja už save".
Jei norite, kad gautusi, jog mes kovojame tik už save - prašau ir toliau ignoruoti prašymus susitelkti vieningai ir parodyti, kad mes esame ne 2-3 moteriškaitės, o mūsų yra ir daugiau. Nes su tokiu pasyvumu, tikrai turėsime antrus metus 50 proc. be jokių garantijų, kad jos nebus nuimtos visiškai.

Kartoju dar kartą: rytoj reikia dalyvauti Seimo posėdyje nuo 14 val. Tos kurios sutinka atvykti kartu su vaikais (esamais ar būsimais) - prašau savo duomenis siųsti e-mail'u: aktyviumamusamburis@gmail.com

Mamos, likimas gali būti jūsų rankose, reikia tik parodyti kad mes egzistuojame čia, šioje valstybėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 07 14, 12:57)
Ziurejau siandien seimo posedi, tai pagal komiteto isvada, atemus 10 proc. dabartinems mamos, jie nepazeidzia jokiu lukesciu ir niekas cia atbuline data neisigalioja, mat sis mazinimas yra - SOLIDARUMAS mamu, krizes laikotarpiu, gelbejant valstybes biudzeta doh.gif

Idomu, kaip teisininkai i tai ziuretu g.gif


Taip jie tai ivardijo - NACIONALINIU SUSITARIMU - bet kad niekas su mumis nesitaria - AMS irgi sake, kad sunkiai su jais einasi kalbeti, daro savo ir tiek.

Ryt kas galit i seimo posedi einat!!!
Atsakyti
Man labai skaudu, kai tos mamos, kurios yra uzsikelusios pinigelus ir taip priesinasi, kad nepadarytu joms lubu, matai neisgyventu is 2800Lt/men, o cia turi isgyventi uz 1200Lt, o jei dar sumazins, tai nezinau ka reikes daryti. Tie seimo nariai nepamasto, jog jei mamoms leidziama bus dirbti ir gauti 50 proc. atlyginimo, tai kur jos savo aukselius des?.... g.gif mad.gif doh.gif bash.gif cry.gif
Atsakyti
Ryt niekur negaliu eiti. Susirgo mano pumpurėlis. Laiką leidžiu vaikų reanimacijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2009 07 14, 21:51)
Man labai skaudu, kai tos mamos, kurios yra uzsikelusios pinigelus ir taip priesinasi, kad nepadarytu joms lubu, matai neisgyventu is 2800Lt/men, o cia turi isgyventi uz 1200Lt, o jei dar sumazins, tai nezinau ka reikes daryti. Tie seimo nariai nepamasto, jog jei mamoms leidziama bus dirbti ir gauti 50 proc. atlyginimo, tai kur jos savo aukselius des?.... g.gif  mad.gif  doh.gif  bash.gif  cry.gif

Ponia Doviand,

Prašau turėti omeny, kad nėra įstatymo projekto abie "lubas". Praėjusį ketvirtadienį vieno Seimo nario iniciatyva, Seimas ( 55 balsais UŽ ) nutarė pritarti pagrindiniam Socialinių reikalų ir darbo komiteto projektui, kuriame ir yra kalbama apie 50 proc.
Paskutinės dienos rodo, kad visas socialinis dialogas yra imituojamas ir jokio rezultato nėra. Todėl ir prašome mamų pagalbos, kad Seimo nariai posėdžio metu atkreiptų dėmesį ir į mus, mamas. Gal tuomet sudrebės rankutė prieš spaudžiant "UŽ"?
Atsakyti
QUOTE(Samit @ 2009 07 14, 19:21)
Visos tik rasosi bet niekas nieko nedaro g.gif:
Prisijungciau jei butu rimtai kas daroma
g.gif:

Kol istatymas nepriimtas nera ka daryti, nes joks teisininkas Jums siuo metu nepades, nera del ko smile.gif Kai bus istatymas primtas, ir zinoma situacija, tada ir prasides veiksmai.
Atsakyti