Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(lalinka @ 2009 08 05, 18:14)
Sunrise Mamlouk Palace  smile.gif  kiek radau komentaru tai sake kad neblogas viesbutis, o jus gal girdejot kokiu atsiliepimu geru/blogu apie si viesbuti?

nieko blogo negirdejau..tiesa vieni turistai skundesi kad maistas nekoks, bet kiek teko girdeti visi patenkinti smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali patari ka reikia vezti is Egipto lauktuviu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2009 08 08, 19:26)

Lauktuvių nereikia vežti,- neprivaloma bet galima bigsmile.gif .O jau pačios populiariausios tai aliejai( bet tikrą, neskiestą rasti iš ties l.l.sunku, kainos aukštokos, prašo už 1g 2poundų, jeigu nusideretumete bent po 1,5, tai jau neblogai, bet vistiek nebus originalas) , vežami papirusai( paveikslai, žymekliai knygoms), smilkalai, kaljanai +angliukai jiems, skluptūrėlės( piramidės, skarabėjai, katės ir t.t.), įv.papuošalai, maikutės , dar parsiveža sidabro gaminių, raudonos Karkade arbatos( pirkite ne gatveje), cigarečių, jūjų saldumynų...Tikrai galima rasti daug ką : būgnelių, rūbų pilvo šokiui biggrin.gif , odinių gaminių ir t.t. ir pan.
Tik derėkitės, derėkitės. Esant tokiam karščiui ypatingai sunku vaikščioti Hurgadoje ir dar atkakliai derėtis, dažnai noras imti planuotas lauktuvės aprimsta, ne spamatysite kiek laiko užgaišine pvz.: aliekų parduotuvėjs, renkantis kaljanus , jų mokėjimas ,,kabinti makaronus ,, vertas 10balų.
Atsakyti
As sarasa dar papildysiu,kad lauktuvems tinka ju prieskoniai 4u.gif Safranas labai thumbup.gif
Atsakyti
Mano patarimas butu - pirkti lauktuves aerouoste, laukiant lektuvo thumbup.gif dabar pagalvojus, ziauriai gaila laiko miesto parduotuvelese, del kiekvienos smulkmeneles min. pusvalandi klausant totaliu nesamoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzinute @ 2009 08 09, 14:07)
Mano patarimas butu - pirkti lauktuves aerouoste, laukiant lektuvo  thumbup.gif  dabar pagalvojus, ziauriai gaila laiko miesto parduotuvelese, del kiekvienos smulkmeneles min. pusvalandi klausant totaliu nesamoniu  doh.gif

g.gif -tas tiesa, tik oro uoste prekės( suvenyrai) brangesnės. Apsimoka ten pirkti cigaretes, alkoholį.
O pirma kartą į Egiptą atvykusiam žmogui išėjimas į miestą ir liako gaišinimas parduotuvėse, kur kiekvienas sakys ,,very good price ",,special for Lihuanian" biggrin.gif - bus tam tikras įspūdis...na pamėginti verta, bet tik turint begalinę kantrybę ir gerą liežuvį. Jie apgaudinės ir jums reikia nenusileisti, sakant kad ,,no money", kad esu ne pirmą kartą, kad rytoj išskrendu ir jau visko turiu...kitaip jie ,,užknisa" savo mintinai žinomomis kalbomis.
Atsakyti
ne, as suprantu, kad kitus apima azartas deretis ar pan... juk zmones, buna, renkasi viesbuti centre miesto, kad kasdien, be ilgesniu vaziavimu, galetu pasimalt tam surmulyne rolleyes.gif bet jei tikslas - tik kazka nusipirkt lauktuvems, tai tikrai gal verta siek tiek permoket, bet neisivaryt galvos skausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2009 08 08, 18:26)

O as dar pridursiu - skaros superines ten. Pirkau pries 3 metus, gan plona skara (netoli hurgados centro) uz 2$, bet ziema tikrai apsaugo nuo salcio, o vasara neduoda perkaist thumbup.gif , bet cia gal paciai tinka, negu lauktuvem.
Dar lauktuvem ten yra labai graziu smeliuku, zymiai grazesniu, negu Tunise. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pigiausiai suvenyrus nupirkome Kaire, bego paskuj mus iki pat autobuso, bet tikrai uz gera kaina paemem smile.gif
Atsakyti
dar papildau lauktuviu ar dovanu sarasa - odiniai pufai smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif , siand grizom is hurgados..buvome RIVIERA RESORT 5*, siaip net nzn ispudziu pilna, labai patiko pati kelione, vaziavome per novatura..karstis tai nepalyginsi su LT, bet greitai adaptavomes ir nebuvo labai varginantis..viesbutis patiko, geras aptarnavimas, aplinka, bet vaisiu truko...gal dar pats maistas kartojasi siek tiek..bet buvau ir apsinuodijusi ir nuolat remuo kilo..nes nepratus tiek ryti doh.gif ..tiesiogine sio zodzio prasme, kai tiek desertuku ir visko tiek daug blush2.gif ...reiks apsukas mazinti dabar..pirkom kelione is novaturo i kaira, tai i hurgada pazintine gavom nemokamai, nors jos kaina 10 dol, bet vis..nesigailiu, kad emiau su novaturu..man geriau kai lietuviskai ir ramiau, nes kai pasakojo viena buvusi jau cia, kad is miesto juos veze per dykuma, oper dauba, kad pravaziuoti reikejo nakti likti is autobusiuko, daug dulkiu..na extrymas, bet vistiek..ispudziai man super is kairo, tas miestas toks savo dvasia, ten ta kultura..na siulau visiem..gaila, kad i luxora nejo, nes lietuviu kompanija neorganizavo, nes per karsta db ten..o su rusu kalba man nekas schmoll.gif ..sakiau kita karta reikes..kalbant apie papludymi prie viesbucio. labao gerai, kad akvalangus atsivezesm, yra negyvu koralu, zuvyciu, eziu prisiziurejom..i hurgada vazineja taxi, tai su tais prekeiviais uzkniso mane, megstu deretis, nepasiduodu , tai ir nepardave daug kur..na nepelninga gal, atsiras kas brangiau paims..ir ispludo ten, keike mane lotuliukas.gif ..siaip nusipirkau kaljana metalini visa vidutinio dydzio uz 30 dol..manau normaliai, nes metalinis israizytas visas..na labai issipleciau, jei kas domina ka, pasidalinsiu ispudziais. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2009 08 10, 22:41)

Kokia kelionės į Kairą kaina? 4u.gif
Atsakyti