sveiki
, siand grizom is hurgados..buvome RIVIERA RESORT 5*, siaip net nzn ispudziu pilna, labai patiko pati kelione, vaziavome per novatura..karstis tai nepalyginsi su LT, bet greitai adaptavomes ir nebuvo labai varginantis..viesbutis patiko, geras aptarnavimas, aplinka, bet vaisiu truko...gal dar pats maistas kartojasi siek tiek..bet buvau ir apsinuodijusi ir nuolat remuo kilo..nes nepratus tiek ryti
..tiesiogine sio zodzio prasme, kai tiek desertuku ir visko tiek daug
...reiks apsukas mazinti dabar..pirkom kelione is novaturo i kaira, tai i hurgada pazintine gavom nemokamai, nors jos kaina 10 dol, bet vis..nesigailiu, kad emiau su novaturu..man geriau kai lietuviskai ir ramiau, nes kai pasakojo viena buvusi jau cia, kad is miesto juos veze per dykuma, oper dauba, kad pravaziuoti reikejo nakti likti is autobusiuko, daug dulkiu..na extrymas, bet vistiek..ispudziai man super is kairo, tas miestas toks savo dvasia, ten ta kultura..na siulau visiem..gaila, kad i luxora nejo, nes lietuviu kompanija neorganizavo, nes per karsta db ten..o su rusu kalba man nekas
..sakiau kita karta reikes..kalbant apie papludymi prie viesbucio. labao gerai, kad akvalangus atsivezesm, yra negyvu koralu, zuvyciu, eziu prisiziurejom..i hurgada vazineja taxi, tai su tais prekeiviais uzkniso mane, megstu deretis, nepasiduodu , tai ir nepardave daug kur..na nepelninga gal, atsiras kas brangiau paims..ir ispludo ten, keike mane
..siaip nusipirkau kaljana metalini visa vidutinio dydzio uz 30 dol..manau normaliai, nes metalinis israizytas visas..na labai issipleciau, jei kas domina ka, pasidalinsiu ispudziais.