Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

Mes sestadieni is Egipto grizom. Gyvenom Surise garden. Vaziavom i Liuksora, keturraciais dykuma pas beduinus, plaukem nardyt. Bet i ta sali daugiau nei uz dyka nenoreciau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 11 02, 20:04)
Geras.. Turbūt skiriasi programos... Na aš šitą ekskursiją ne per tezus ėmiau, o per vietinius. Kainavo 110$. Beje, aš iš Hurgados variau, nžn kaip jūs, gal dėl to skiriasi.
Ai, jei turėsit laiko, tai varykit smile.gif Kuo daugiau pamatysit, tuo bus geriau  4u.gif
Ir į Luksorą užsukit,jei mėgstat istoriją  4u.gif Ten man asmeniškai buvo žyyymiai įspūdingiau nei Kaire...
Geros keliones! Baltai pavydžiu,  norėčiau sugryžt...

mes irgi is Hurgados
siaip is vietiniu kazkaip baisu imti, nes labai jau visokiu atsiliepimu teko girdeti....ir labai geruir labai blogu, kazkaip nesinori rizikuoti, geriau biski brangiau sumoketi ir ramia galva keliauti, kaip sakant skupus moka du kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 11 03, 15:14)
mes irgi is Hurgados
siaip is vietiniu kazkaip baisu imti, nes labai jau visokiu atsiliepimu teko girdeti....ir labai geruir labai blogu, kazkaip nesinori rizikuoti, geriau biski brangiau sumoketi ir ramia galva keliauti, kaip sakant skupus moka du kartus smile.gif

pritariu smile.gif aš ėmiau tik todėl, kad pusiau per pažystamus, tiesiog čia agentūroj gera teta davė telefoną moteriškės Hurgadoj, kuri tuo užsiima, reikėjo tik pasiskambint vietoj ir užsakyt. Į Luksorą važiavau su tezais - kokybė ekskursijų tikrai skyrėsi smile.gif Nereklamuoju čia jų, jaučiu pusė mamyčių čia mane suvalgytų už tokį pinigų švaistymą lotuliukas.gif bet aš asmeniškai pajaučiau skirtumą. Neskaitant tų atvejų, kaip kažkas jau minėjo, kai vieni nuperka iš tezų, kiti iš vietinių ir varo tam pačiam autobuse... Man taip nepasitaikė smile.gif Vat į kokią dykumą tai easy su vietiniais galima, arba net iš viešbučio. Mes taip varėm ir buvom labai patenkinti - ir pigiau ir nepavojinga...
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 11 03, 16:41)
pritariu smile.gif  aš ėmiau tik todėl, kad pusiau per pažystamus, tiesiog čia agentūroj gera teta davė telefoną moteriškės Hurgadoj, kuri tuo užsiima, reikėjo tik pasiskambint vietoj ir užsakyt. Į Luksorą važiavau su tezais - kokybė ekskursijų tikrai skyrėsi smile.gif Nereklamuoju čia jų, jaučiu pusė mamyčių čia mane suvalgytų už tokį pinigų švaistymą  lotuliukas.gif  bet aš asmeniškai pajaučiau skirtumą. Neskaitant tų atvejų, kaip kažkas jau minėjo, kai vieni nuperka iš tezų, kiti iš vietinių ir varo tam pačiam autobuse... Man taip nepasitaikė smile.gif Vat į kokią dykumą tai easy su vietiniais galima, arba net iš viešbučio. Mes taip varėm ir buvom labai patenkinti - ir pigiau ir nepavojinga...

tai vat labai jau cia didele loterija gaunsi - perki is vietiniu- perki ir tezu-
gali labai islosti arba susigadinti viska, as tai nemegeja taip smarkiai rizikuoti
be abejo, i dykuma tai manau tikrai ramiai galima ir su vietiniais varyti, tik mes matyt i dykuma jau nebevaziuosim, nes jau buve, tai nemanau kad kazkoki nauja stebukla dykumoje pamatytume smile.gif
Atsakyti
Aš dabar visada perku keliones pas vietinius, nes žymiai pigiau negu per kelionių agentūrą.
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2009 10 27, 04:15)
Mums gidas egiptietis tokias nuotraukas padarė.

mums egiptietis policininkas irgi fainas foto padare prie piramidziu. ax.gif

QUOTE(vilmusis @ 2009 11 03, 11:25)
Man agentūroj sakė, kad Dabq kurorte didžiausias vėjas, o Dahabe-mažiausias, ten ir rifai gražiausi.

mes ka tik grizom is Dahab, tai ten visko yra smile.gif ten yra labai ramiu vietu, bet yra ir viena izymiausiu wind surfing school.
mes buvom Happy Life Village, tikrai rekomenduociau, kas nori viesbucio ne paciam mieste su privaciu dideliu papludimio, kuriame yra koralai smile.gif
emem ekskursijas is vietiniu, tai vieni buvo thumbup.gif , kiti doh.gif tad, loterija. buvom ir su viesbuciu, tai irgi viskas ok buvo. smile.gif
ach, noriu vel.... ax.gif
Atsakyti
Sia vasara buvau Egipte wub.gif ziauriai patiko, turbut kitiem pasirodys keista, bet man labiausiai patiko tas karstis, kuris kaip kitose salyse nera dregnas cool.gif Lankiausi Kaire, Aleksandrijoje ir Luksore. Patiko. O kas norit aplankyti dar ir dykuma, tai Tunise ji ispudingesne rolleyes.gif Manau, dar grysiu i sia sali, nes bent jau man ten pavyko puikiai pasiilseti..

Ali Baba viestubis thumbup.gif Net driezas buvo i kambari atlekes lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam teko atostogaut kurorte TABA? mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(+777+ @ 2009 11 03, 17:32)
Aš dabar visada perku keliones pas vietinius, nes žymiai pigiau negu per kelionių agentūrą.

mes irgi tik per vietinius, nes pvz tezturas tai grobikai, keliones dvigubai brangesnes gaunas.
Papildyta:
QUOTE(epika @ 2009 11 03, 15:13)
Mes sestadieni is Egipto grizom. Gyvenom Surise garden. Vaziavom i Liuksora, keturraciais dykuma pas beduinus, plaukem nardyt. Bet i ta sali daugiau nei uz dyka nenoreciau....  doh.gif

ogo g.gif kas taip galejo nutikti?
as pries 5 dienas grizau ir gyvenu svajonese ir sapnuose, kaip noriu atga wub.gif
ir jau su visa seimyna svajojame apie kitas atostogas lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jūs keliones pas vietinius perkate?
Atsakyti
Eini į miesto centrą ir ten kioskelių siūlančių keliones kas keli metrai. Yra surašytos kainos, bet gali derėtis - kaip ir visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 11 04, 08:27)
O kaip jūs keliones pas vietinius perkate?

Aš irgi einu į miesto centrą, eidama į vieną pusę užsuku į agentūras, pasiimu lankstinukus su kainomis, paklausinėju. Pereinu per kelias, grįždama atgal jau deruosi dėl kainų, nes galima dar nusiderėti, palyginus su kainomis, kurias siūlo lietuvių agentūros. O jeigu daugiau žmonių susiorganizuoja-tai nuolaida dar didesnė.
Atsakyti