Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

noreciau paklausti buvusiu, ar verta rinktis dvieju kelione i Kaira - Alkesandrija ar uztenka vien Kairo? niekaip negaliu apsispresti, nes kaina skiriasi labai zenkliai
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 11 02, 15:23)
noreciau paklausti buvusiu, ar verta rinktis dvieju kelione i Kaira - Alkesandrija ar uztenka vien Kairo? niekaip negaliu apsispresti, nes kaina skiriasi labai zenkliai
Aciu  4u.gif

laba 1026 grizome is hurgados cool.gif tai tikrai kaip gera buvop silta,saule smile.gif o buvome dar visa menesi kad visai nesinorejo grizti i salta niuria lt.. g.gif
ach norisi atgal i egipta... 4u.gif smile.gif
o gal kas buvote vilage roade kokiam nors viesbuty?butu idomu ateiciai... ax.gif
Papildyta:
Aciu  4u.gif

patarciau rinktis ir aleksandrija... smile.gif kiek teko girdeti is vietiniu tai fainas miestas..tikrai vertas demesio.. smile.gif
Atsakyti
Aciu  4u.gif

sunku patart... jei turite laiko ir pinigu tai imkit su Aleksandrija, jei ne - tai ne biggrin.gif
Esminis skirtumas, jei imat 2d kelione, pamatote vakarini Kairą.. Aš tik dėl to nesigailiu važiavusi. Nes Aleksandrija sąžiningai truputį nuvylė. Viską, kas buvo verta pažiūrėti, pamatėm iki gal 12h dienos.. Ne viena mamytė šitoj temoj jau rašė apie šią ekskursiją, netingėkit paieškoti, nes nesinori vėl iš naujo visko rašyti 4u.gif Kai dabar peržiūriu nuotraukas, iš Aleksandrijos jos gražios.. Bet realiai įspūdžio didelio miestas bent man nepaliko... Iš kitos pusės jei imsit tik Kairą, galit irgi nusivilti, nes iš lankytinų istorinių objektų tai ten tik piramides, o visi kiti tokie komerciniai(kvepalų parduotuvėlė, papirusai ir t.t.). A, ir muziejų, žinoma, ne tik piramides.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltapuke: 02 lapkričio 2009 - 15:17
QUOTE(baltapuke @ 2009 11 02, 16:16)
sunku patart... jei turite laiko ir pinigu tai imkit su Aleksandrija, jei ne - tai ne biggrin.gif
Esminis skirtumas, jei imat 2d kelione, pamatote vakarini Kairą.. Aš tik dėl to nesigailiu važiavusi. Nes Aleksandrija sąžiningai truputį nuvylė. Viską, kas buvo verta pažiūrėti, pamatėm iki gal 12h dienos.. Ne viena mamytė šitoj temoj jau rašė apie šią ekskursiją, netingėkit paieškoti, nes nesinori vėl iš naujo visko rašyti  4u.gif  Kai dabar peržiūriu nuotraukas, iš Aleksandrijos jos gražios.. Bet realiai įspūdžio didelio  miestas bent man nepaliko... Iš kitos pusės jei imsit tik Kairą, galit irgi nusivilti, nes iš lankytinų istorinių objektų tai ten tik piramides, o visi kiti tokie komerciniai(kvepalų parduotuvėlė, papirusai ir t.t.). A, ir muziejų, žinoma, ne tik piramides.

laiko tai mes turesime, tik va del pinigeliu kazkaip sunku apsispresti, nes kaina skiriasi dvigubai. beto kiek skaiciau tezu puslapyje, tai nakvyne atrodo Aleksandrijoje, tai vakarinio Kairo kaip ir nebus.....turbut tik naktine Aleksandrija.....
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2009 11 02, 17:11)
laiko tai mes turesime, tik va del pinigeliu kazkaip sunku apsispresti, nes kaina skiriasi dvigubai. beto kiek skaiciau tezu puslapyje, tai nakvyne atrodo Aleksandrijoje, tai vakarinio Kairo kaip ir nebus.....turbut tik naktine Aleksandrija.....

Geras.. Turbūt skiriasi programos... Na aš šitą ekskursiją ne per tezus ėmiau, o per vietinius. Kainavo 110$. Beje, aš iš Hurgados variau, nžn kaip jūs, gal dėl to skiriasi.
Ai, jei turėsit laiko, tai varykit smile.gif Kuo daugiau pamatysit, tuo bus geriau 4u.gif
Ir į Luksorą užsukit,jei mėgstat istoriją 4u.gif Ten man asmeniškai buvo žyyymiai įspūdingiau nei Kaire...
Geros keliones! Baltai pavydžiu, norėčiau sugryžt...
Atsakyti
Sveikos, mamyte. Sekmadieni gryzome is Hurgados, buvome viesb. ALF LEILA WA LEILA. Labai patiko. Turite klausimu, rasykite.
Atsakyti

butu labai idomu , kaip ten kambariia, ar reikia iskarto registruojantis i pasa 10 doleriuku ideti? kaip papludimys? ar didelis ar grazus? ar visada gali rasti laisvu gultu prie juros? ar reikia anksti uzsiimti vietas?

Kambariai tikrai neblogi o ir berniukas sutvarkydavo gerai,aisku kaskart palikdavom arbatos ir gulbes esame rade islankstytas smile.gif Registraturoje dejom doleriu ir sokoladiniu saldainiu deze na labai patenkinti buvo ir kambari gavome su vaizdu i jura wub.gif Papludimys ne pats graziausias,rifu nera,bet ant tilto maitindavome zuvytes duona,tai vaizdas grazus biggrin.gif Siame viesbutyje be problemos rasdavome laisvus gultus 4u.gif
Atsakyti
kai atejom i viesbuti, gidas iskarto perspejo, kad gali tekti palaukti, kols skirs kambari, nes atvukome anksciau, nei ivaziavimo laikas. viena porele uzregistravo ir pasiule eiti pietauti kol bus kambarys, kita pora su 5 metu dukra buvo pries mus. tai jie vaika uzgele ant baro (nu to administracijos stalo), administratoriai su vaiku pradejo zaisti, net pasake, kad lauks kol mergaite uzaugs, nes nori ja vesti lotuliukas.gif ir jie iskarto gavo kambari. na ka, mes irgi is paskos savo vaiki ant baro smile.gif vel administratoriai pradejo rodyti vaikui demesi, jo pradejo klausyneti ar nori vaizdo i jura ir mes gavome iskarto kambari ir vaizda i jura thumbup.gif
Atsakyti
O kiek doleriu deti, kad gauti su vaizdu i jura? Ir kaip geriau, ar pirma apziureti koks kambarys skirtas ir tuomet "deretis" del su vaizdu i jura, ar iskart deti i pasa doleriukus? smile.gif
Mes isvykstame 11.14 d. thumbup.gif

QUOTE(Udrius @ 2009 11 03, 11:26)
Aš manau, kad pirma reikėtų pasižiūrėti koks tas kambarys, jei jau nepatiks, kada derėtis.

O kiek doleriu duoti, kad per mazai ar per daug nepasirodytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 11 03, 13:09)
O kiek doleriu duoti, kad per mazai ar per daug  nepasirodytu  ax.gif

Ghmmm čia jau sunkus klausiams, gal 10, gal 20... šiaip apie tokią sumą visi kalba...
Atsakyti
del $ dejimo i pasa, manau jei uzsisakei standart kambari , o nori superior su vaizdu i jura, tai man negaila ir 50 $, nes jei perki per agentura geresni kambari tai paildomai moki per abu 400 Lt ax.gif
jau uzsisakem 11.11 i Sharma 11 naktu i Jaz Mirabel Beach Resort thumbup.gif paprasta kambari, tai bandysim vietoj uz 50$ i pasa gaut superior ax.gif
Atsakyti
Man agentūroj sakė, kad Dabq kurorte didžiausias vėjas, o Dahabe-mažiausias, ten ir rifai gražiausi.
Atsakyti