Sveiki,
Planuoju gruodi vykti i Hurgada savaitei laiko. Butu panasiai 8-16 d - datos gali svyruoti.
Labai megstu zvejyba Hurgadoje.
Teko dalyvauti ekskursijoje siulomoje turistams su snorklingu ir pietumis,zvejyba-bet nelabai patiko-per mazai laiko teko zvejybai ir nelabai ka pagauni.ir daug laiko plukdymas trunka.Cia labiau megstantiems papoilsiaut,vykstant pirma kartaa.
O as jau vyksiu 4 ar 5 karta.
Ir per pazistamus teko issinuomoti stikliniu dugnu valti- jei gerai pamenu 3-4val.Nuplukde netoli rodomu koralu, zvejyba patiko-nors ir atrode keista su virve ir svareliu,bet uztat zuvies prisizvejojom!!!! mes pagavom pan 7-9 zuvis- dviems uztektu gal dviem dienom valgyt-tikrai neblogo dydzio.veliau i gilesnius vandenis 1valandai nelabai ka pagavom.Kadangi vykom dviese,tai kaina ne per pigiausia kasdienai, todel noretusi rasti zveju megeju pabandyti pirmam kartui ar dar labiau isitraukti i zvejyba raudonojoje juroje.
Jeigu kam patiktu ilgesnes trukmes kelione,gal irgi iseitu ka susiorganizuot patiems.
Lauksiu pasiulymu.
---
Beje, jokia cia agentura. Gyvenu Kaire, su vyru(egiptieciu) vyksiu atostogaut i Hurgada.o be to, butu malonu susitikt saviskiu is Lietuvos, kad "nepamirst lietuviu kalbos ".(juokauju)ir mieliau butu pazvejot vos ne kasdien ,nei pasirinkt 2-3 zvejybas agenturu kainomis
nezinau is kur, bet europoje kainos skiriasi, nei afrikoje.
bent pries savaite gidas tokias kainas sake ir pridure, kad nepamirstume, kad cia afrika
interneto pusvalandis ten 10 dolcu kainuoja, siaubas kazkoks.....
bent pries savaite gidas tokias kainas sake ir pridure, kad nepamirstume, kad cia afrika
interneto pusvalandis ten 10 dolcu kainuoja, siaubas kazkoks.....
QUOTE(wioletine @ 2009 10 30, 16:49)
nesvarbu koks rysis, kaina ta pati i uzsieni 3 litai sms, 9 litai minute. vietiniam gidui sms 50 centu, skambutis 2 litai.
agne.za, vat gaila, kad jokiu lt gidu nesutikom tose pardese, bent smagiau butu papliurpti, nei klausyti rusisku makaronu. tik vienas tamsus vaikinas su mumis lietuviskai pasisveikino
agne.za, vat gaila, kad jokiu lt gidu nesutikom tose pardese, bent smagiau butu papliurpti, nei klausyti rusisku makaronu. tik vienas tamsus vaikinas su mumis lietuviskai pasisveikino
geriau nusipirkti vietinio tinklo kortele, zymiai pigiau gaunasi
matai siuo metu tik dviese is lietuvos ir dirbam zinau kuri vaikina turi omeny, jis tik tris frazes ir moka "laba diena, tu man patinki ir as tave myliu "
Papildyta:
QUOTE(wioletine @ 2009 10 30, 17:16)
oi oi cia jau jus ziauriai apgavo , pusvalandis interneto kavineje 2 poundai, nepilnai litas musu pinigais..
QUOTE(agne.za @ 2009 10 30, 18:32)
geriau nusipirkti vietinio tinklo kortele, zymiai pigiau gaunasi
matai siuo metu tik dviese is lietuvos ir dirbam zinau kuri vaikina turi omeny, jis tik tris frazes ir moka "laba diena, tu man patinki ir as tave myliu "
Papildyta:
oi oi cia jau jus ziauriai apgavo , pusvalandis interneto kavineje 2 poundai, nepilnai litas musu pinigais..
Papildyta:
tai mes tik savaite buvome, tai ir su savo rysiu isgyvenome
o del interneto tai mes gyvenome toli nuo miesto ir as kalbu apie kainas viebuciuose, cia ne tik musu, bet ir kituose tokios kainos.
mes salh hashishe gyvenome.
kadangi daug pripasakojau ir isgirdau foto pageidavima, tai rodau
mano atostogos Afrikoje, Egipte, Hurgadoje
cia Sahl Hasheesh rajonas ir musu viesbutis is lektuvo netyciom pataikem butent savaji viesbuti uzpyskinti.
saulelydziai ten nuostabus, vaizdelis pakinta apie trrys kartus.
vyrai plauke i bara
arbatele
kasdien rasdavom koki prikola cia vyrui padare ant lovos su jo akiniais
kontrobanda o taip norejosi....
prie mecetes mano habibas
Papildyta:
Hurgada
nuo habibu man
mano habibas
kitas mano habibas
po palme
kaip afrika be kupriaus
kad vaiko zuvytei nebutu liudna, padare dar viena
gaila....
mano atostogos Afrikoje, Egipte, Hurgadoje
cia Sahl Hasheesh rajonas ir musu viesbutis is lektuvo netyciom pataikem butent savaji viesbuti uzpyskinti.
saulelydziai ten nuostabus, vaizdelis pakinta apie trrys kartus.
vyrai plauke i bara
arbatele
kasdien rasdavom koki prikola cia vyrui padare ant lovos su jo akiniais
kontrobanda o taip norejosi....
prie mecetes mano habibas
Papildyta:
Hurgada
nuo habibu man
mano habibas
kitas mano habibas
po palme
kaip afrika be kupriaus
kad vaiko zuvytei nebutu liudna, padare dar viena
gaila....
as pries kelias dienas grizau is hurgados, tai vietiniai egiptieciai pasakojo, kad sis ruduo pas juos zymiai siltesnis, nei ankstesni.
bent mums neprireike nei vieno rubo su ilgomis rankovemis, vakarais buvo labai karsta. vaikas jei bent siek tiek palakstydavo su draugais (tai budavo apie 20 val vakaro), jis budavo po prakaitu.
bent mums neprireike nei vieno rubo su ilgomis rankovemis, vakarais buvo labai karsta. vaikas jei bent siek tiek palakstydavo su draugais (tai budavo apie 20 val vakaro), jis budavo po prakaitu.
gal dar kas galite patarti del SPA proceduru Sharme, kuris viesbutis turi kokybiskiausias SPA paslaugas, kur masazai tikrai verti vadintis masazais?
QUOTE(sama @ 2009 11 01, 21:45)
gal dar galite padeti paskutinem dienom apsispresti del viesbucio ar imti Baron Resort HB ar Savoy su HB ar Jaz Belverde Al arba Jaz Mirabel Beach Resort su AL
Pirmiausia apsispręskite ar Jums reikia kad būtų viskas įskaičiuota, ar vis tik gėrimus ir pietūs pirksitės. Tada liks tik du viešbučiai. Na iš dviejų tada rinkitės pagal kainą ir atsiliepimus...
sakykit o kaip Egiptas gruodzio menesi, ar verta skristi, ar nebus salta planuojam i Sharma
QUOTE(sama @ 2009 11 01, 21:54)
Papildyta:
nesam labai valgus su vyru alkoholio nevartojam,geriam tik vandeni ir naturalias sultis, tai kiek esam keliave, mums to Al visad budavo per daug tai galvojam , gal imti prabangesni viesbuti , kur galetume save palepinti masazais SPA procedurom, o ne maistu
As buvau jazz Mirabell beach,man labai patiko,bet jei tureciau galimybe rinktis,aisku vaziuociau i Savoy
Sveiki, vakar grizome is Sharmo, tai truputis informacijos tikrai labai geras oras, karsta dienomis, nors kelias dienas buvo didziulis vejas ir naktimis truputi nukrito temperatura, bet dienom tai
skridome su naujuoju star 1, tai viskas gerai, netgi buvo maloniu smukmenu , kaip pvz, SMs is vakaro ar pasveikinimas nuskridus, vanduo ir sladainukai skrydzio metu,pasitikimas su gelemis , bei isedus i autobusa vaisinimas sultimis bei vandeniu ( visis bijojo imti, galvojo reiks susimoket uz viska ) Nemalonumas buvo skrendant atgal : virs 2 val islaike lektuve, nes neleido kazkodel skrydziu centras isskrist, bet pavaisino sultimis o pakilus nemokamai dave ir kavos. Jei nieks nepasikeis, tai bus saunu !
Viesbuti emem ta pati kaip ir pries 5 metus Three corners Palmyra Resort, todel zinojom kas kur, ir vazinejom nardyti, todel viskas gerai, nors kitiems nepatarciau tikriausia i ji skristi: labai jau nusidevejo viskas, nors ir prijungtas dar vienas naujas viesbutis.
Dar noriu pasakyt ,kad pastatytas nuostabus pramogu centaras Soho prie Savoy,Sieraa, Sunrise Island, atrodo ispudingai !!!
zodziu visiems puikiu atostogu, kas planuoja ir greiciau, kol i egipta neatejo ruduo
skridome su naujuoju star 1, tai viskas gerai, netgi buvo maloniu smukmenu , kaip pvz, SMs is vakaro ar pasveikinimas nuskridus, vanduo ir sladainukai skrydzio metu,pasitikimas su gelemis , bei isedus i autobusa vaisinimas sultimis bei vandeniu ( visis bijojo imti, galvojo reiks susimoket uz viska ) Nemalonumas buvo skrendant atgal : virs 2 val islaike lektuve, nes neleido kazkodel skrydziu centras isskrist, bet pavaisino sultimis o pakilus nemokamai dave ir kavos. Jei nieks nepasikeis, tai bus saunu !
Viesbuti emem ta pati kaip ir pries 5 metus Three corners Palmyra Resort, todel zinojom kas kur, ir vazinejom nardyti, todel viskas gerai, nors kitiems nepatarciau tikriausia i ji skristi: labai jau nusidevejo viskas, nors ir prijungtas dar vienas naujas viesbutis.
Dar noriu pasakyt ,kad pastatytas nuostabus pramogu centaras Soho prie Savoy,Sieraa, Sunrise Island, atrodo ispudingai !!!
zodziu visiems puikiu atostogu, kas planuoja ir greiciau, kol i egipta neatejo ruduo
QUOTE(GUOSTE @ 2009 11 01, 22:02)
sakykit o kaip Egiptas gruodzio menesi, ar verta skristi, ar nebus salta planuojam i Sharma
Sveika, pernai buvom gruodžio 18-25 d. Hurgadoje. Oras dieną būdavo apie +25 C, vakarais atvėsdavo, tad reikėjo kažką užsimesti ilgomis rankovėmis, bet vanduo jūroje buvo tikrai šiltas maudytis.
Šarm el Šeiche turėtų būti šilčiau ir mažiau vėjuota.
Patarčiau rinktis viešbutį su šildomu baseinu, nes jei mėgstate maudytis baseine, tai nešildomame vanduo tikrai ledinis, nes naktį oras labai atvėsta.
Mes irgi planuojam į Šarmą, tik lapkričio pabaigoje, gal 22 d.,
Laukiam gerų kainų. Planuojam vykt į ekskursiją į Izraelį 1 d.
Iš jūsų diskusijų sužinojau, kad iš vietinių agentūrų galima nusipirkti šią ekskursiją už 100 USD, o Lietuvių agentūros siūlo už 185-195 USD.