QUOTE(Kissa @ 2009 07 31, 13:06)
Gal kas nors atostogavote Bella Vista viešbutyje Hurgadoje?

Kokie atsiliepimai?
QUOTE(rutka28 @ 2009 07 31, 14:32)
Sveikos,
Mes zadam spali skristi i i Egipta (Hurgada) (medaus menesiui

) . Pinigeliu turim ne per daugiausiai bet visgi norisi islekti. Kai ziurineju kainas dabar tai spalio menesiui dar dideles kainos. Tikiuosi siek tiek nukriss kainos ar bandysim paskutines minutes pirkti. Gal kas galetu parekomenduoti koki viesbutuka? ... mums nereikia 5 zvaigzduciu, uzteks ir paprastesnio. Norime i Hurgada nuskristi. Gal kas buvote MOON VALEY???
QUOTE(Poema @ 2009 07 31, 22:47)
Mes norejome vaziuoti i si viesbuti,bet pati agente nerekomendavo,nes sake nelabai jis

Vaziavome pro sali ispudzio nepaliko
Pries savaitę su trupučiu grįžo mūsų"egiptiečiai": mano mama ir mano sūnus
Laaaabai patenkinti , oras sake sunkus tik pirmą dieną, paskui pripranti
Mamai buvo atradimas , kad gali maudytis jūroje , nes jai amžiais šaltas vanduo ..net Turkijoj nesimaudydavo
Jiems išrinkau būtent
BELLA VISTA viešbutį, nes idealioj vietoj- ant pačio paplūdymio ir pačiame mieste, nemokami gultai prie jūros..prieinama kaina
Ir pasirodo neapsirikau

maitinimas sake superinis- aš suprantu , kad yra labai išrankių žmonių, todėl už visų skokį negarantuoju...bet maniškiai grįžę kokias dvi valandas galėjo pasakoti ko ir kaip ten skaniai davė

mama nemažai pakeliavus, todėl kai registratūroj bandė iškišti kažkokį nelabai kambarį, tuoj nesutiko, tada jiems liepe laukt..ji paskambino i Vilnių, tai per kelias minutes gavo laaabai didelį kambarį...kaip paskui išaiškėjo, registratūros darbuotojai norėjo dolerio-kito kaip kyšio už geresnius kambarius...
Daugiau niekas jiems neužkliuvo....Beje, viešbutis negavo keturių žvaigždučių dėl vienos priežąsties- neturi antro lifto
Patarimas- imti "Viskas įskaičiuota"- tada ne tik pietūs, bet ir gėrimai nemokami
Kambarius tvarkantiems dviems vyrams egiptiečiams palikdavo po du dolerius kasdien- sake sutvarkydavo liux
ir visokiu grožių rasdavo iš rankšluoščių padarytų
Papildyta:
Čia įmečiau kelias foto
http://public.fotki.com/Hopeidea/foto/
Na, iš to "kiškiuko " tai visi labai juokėmės