QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 11:55)
Na taip, bet buvo kalbama, kad is remontuojamo viesbucio turistai eina i kita viesbuti maitintis ir baseine plaukioti Tai nei uz dyka tokios "superines" situacijos neimciau
Jeigu neklystu, tai sunny days yra ten trys viesbuciai kaip ir sujungti ar pan - sunny days club palm, de mirette ir el palacio. Ir pliazas ten bendras, ir teritorija kaip ir bendra, del maitinimo nepamenu... todel remontas/neremontas man rodos jokio skirtumo, ten seip ar taip pusiau bendra viskas. Kitas dalykas kai pries pora men rinkausi, kazkuriame is ju buvo remontuojamas baseinas ir pan, tezu puslapyje buvo ispejimas apie tai, tai vat paziurekit atidziau, kad poto nebutu siurprizu.. Pati turejau tokia dilema ir rinkausi tarp mirette ir panorama bungalow, todel uoliai issiklausinejau agenturoj. Visgi nuvaziavau i trecia varianta todel nei viename is ju nebuvau, bet kiek maciau:
Mirette minusai - pliazas - laguna. Jeigu tikites tokio kaip pas mus, kur horizontas ir bangeles, tai teks nusivilti. Ir agenturoj sake, kad vanduo stovintis ten.. Pati nebuvau., bet buvau sultan beach viesb. kur irgi buvo laguna. Kita syki rinkciausi viesbuti su normaliu pliazu...
pliusai- vieta. grazioj tvarkingoj gatvej, parduotuveles, netoli centro.
Panorama bungalow - velgi nebuvau, bet pravaziavau.. man ziauriai nepatiko aplinka- iseini is viesb i gatve, o ten statybos, gatve israusta keliose vietose ir pan, zodziu nera tokio tvarkos ispudzio kaip village road gatvej, kur iseini ir viskas blizga vos ne ypac prie viesbuciu. Panorama jei neklystu pats paskutinis is viesbutuku - uz jo nieko nebera..
Nezinau kiek jums svarbus siti dalykai, bet vdrug pades apsisprest sekmes keliaujant