Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 11:55)
Na taip, bet buvo kalbama, kad is remontuojamo viesbucio turistai eina i kita viesbuti maitintis ir baseine plaukioti  blink.gif  Tai nei uz dyka tokios "superines" situacijos neimciau  schmoll.gif

Jeigu neklystu, tai sunny days yra ten trys viesbuciai kaip ir sujungti ar pan - sunny days club palm, de mirette ir el palacio. Ir pliazas ten bendras, ir teritorija kaip ir bendra, del maitinimo nepamenu... todel remontas/neremontas man rodos jokio skirtumo, ten seip ar taip pusiau bendra viskas. Kitas dalykas kai pries pora men rinkausi, kazkuriame is ju buvo remontuojamas baseinas ir pan, tezu puslapyje buvo ispejimas apie tai, tai vat paziurekit atidziau, kad poto nebutu siurprizu.. Pati turejau tokia dilema ir rinkausi tarp mirette ir panorama bungalow, todel uoliai issiklausinejau agenturoj. Visgi nuvaziavau i trecia varianta todel nei viename is ju nebuvau, bet kiek maciau:
Mirette minusai - pliazas - laguna. Jeigu tikites tokio kaip pas mus, kur horizontas ir bangeles, tai teks nusivilti. Ir agenturoj sake, kad vanduo stovintis ten.. Pati nebuvau., bet buvau sultan beach viesb. kur irgi buvo laguna. Kita syki rinkciausi viesbuti su normaliu pliazu...
pliusai- vieta. grazioj tvarkingoj gatvej, parduotuveles, netoli centro.
Panorama bungalow - velgi nebuvau, bet pravaziavau.. man ziauriai nepatiko aplinka- iseini is viesb i gatve, o ten statybos, gatve israusta keliose vietose ir pan, zodziu nera tokio tvarkos ispudzio kaip village road gatvej, kur iseini ir viskas blizga vos ne smile.gif ypac prie viesbuciu. Panorama jei neklystu pats paskutinis is viesbutuku - uz jo nieko nebera..
Nezinau kiek jums svarbus siti dalykai, bet vdrug pades apsisprest smile.gif sekmes keliaujant 4u.gif
Atsakyti
O kokie privalumai ir trūkumai, lyginant Hurgadą ir Šarmą?
Kiek žinau, Šarme žiemą truputį šilčiau ir geresni viešbučiai, koralinis krantas.
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 14:33)
Jei mėgsti pirkti katę maiše arba lošti atostogomis, tai verta smile.gif Aš nerizikuočiau, nes man ne visvien kokį viešbutį gausiu. Šarme viešbučiai eina 3 eilemis, gali gauti pvz. 3-ioje eileje ir iki jūros bus toli. Be to, tos žvaigždutės dar ne viską pasako, reikia konkrečiai žiūreti. Čia tikra loterija.

perverciau kataloga kad trecioj eileje kaip ir neradau kad butu 5* bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 10 28, 16:37)
perverciau kataloga kad trecioj eileje kaip ir neradau kad butu 5* bigsmile.gif

Na, antroje tai pilna smile.gif Čia pasirinkimo juk reikalas - nori rizikuoji, nori nerizikuoji 4u.gif Juk būna ir pasiseka smile.gif Sėkmės loterijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 27, 18:51)
Labas vakaras...As su tokiu, gan neiprastu klausimu... blush2.gif gal kurios vyrui, teciui ar draugui teko zvejoti Egipte? blush2.gif idomu ant kokiu ten blizgiu galima zvejoti? rolleyes.gif

musų draugas didelis žvejas buvo pilną dėžę visokių blizgių, meškerių iš LT atsivežęs, o MB - nieko neturėjo, tai jam arabai davė nemokamai ir meškerę ir visa kita (įeina į kelionės kainą). Rezultate - MB laimikis buvo geresnis

QUOTE(aaushra @ 2009 10 27, 20:20)
Sveikos  4u.gif  gal kuri nors galetu patarti,kuri viesbuti geriau rinktis Hurgadoje ar PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA ar SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE?  g.gif  blaskausi tarp siu dvieju,niekaip negaliu apsispresti  unsure.gif

PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA iš išorės atrodo baisiai, nors viduj nežinau. Vieta labai nevykusi, miestas toli, išeit vietoj už teritorijos ribų nėra kur - asfaltas ir statybos.
Mes buvome PANORAMA BUNGALOW RESORT El GOUNA - likom labai labai patenkinti.
Man El Gounos miestelis super įspūdį paliko - arabiška Venecija, švara, tvarka
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 10 28, 17:46)

O mum ElGouna visai nepatiko schmoll.gif ten taip linksma kaip kapinėse schmoll.gif Tik pensininkams ir jaunavedžiams tinkama vieta 4u.gif
Aš apie tai, kad sunku kam nors ką patart, visi mes skirtingi, reik nuvažiuot ir pačiam įvertinti. Daugumas perdaug smulkmeniškai žiūri į savaitės kelionę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2009 10 28, 17:46)
musų draugas didelis žvejas buvo pilną dėžę visokių blizgių, meškerių iš LT atsivežęs, o MB - nieko neturėjo, tai jam arabai davė nemokamai ir meškerę ir visa kita (įeina į kelionės kainą). Rezultate - MB laimikis buvo geresnis
PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA iš išorės atrodo baisiai, nors viduj nežinau. Vieta labai nevykusi, miestas toli, išeit vietoj už teritorijos ribų nėra kur - asfaltas ir statybos.
Mes buvome PANORAMA BUNGALOW RESORT El GOUNA - likom labai labai patenkinti.

PANORAMA BUNGALOW HURGADA mes buvom. Viešbutis naujas ir tikrai neblogas, bet žiauriai toli nuo miesto. Labai sunku su taxi susitarti - plėšia daug schmoll.gif schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(aaushra @ 2009 10 27, 20:20)
Sveikos  4u.gif  gal kuri nors galetu patarti,kuri viesbuti geriau rinktis Hurgadoje ar PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA ar SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE?  g.gif  blaskausi tarp siu dvieju,niekaip negaliu apsispresti  unsure.gif

Ir šalia MIRETTE buvom nepamenu lygtais Sunny Days El Palacio - jie ten greta. Tai man Miretes pliažas nepatiko, jau kaip čia kažkas rašė - lagūna. Bet arti miesto - galima pėstute nueiti smile.gif
Man renkantis viešbučius amžina dilema - jei geresnis, tai toli nuo miesto, jei arti - senesni ir prastesni ...
Dabar važiuojam į naują pernai atidarytą - Elysses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 27, 22:53)
man nerodo antros ir trecios fotkes g.gif  o taip paziureti smalsu butu... bigsmile.gif

gal dabar isikels rolleyes.gif

user posted image

dar viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2009 10 28, 18:32)
sveiki smile.gif gal yra vykstanciu i Jaz Mirabel Beach Resort El Seiche ? smile.gif 11.01 vykstame smile.gif

Labai geri atsiliepimai apie šį viešbutį, bet trūkumas-sekli jūra. Parašyk atsiliepimus, kai grįši smile.gif
Gal kas buvote Novotel Palm arba Savoy Šarme?
Atsakyti
Viskas merginos,apsisprendem galutinai,vis del to vaziuojam i PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA biggrin.gif ,tikiuosi jau nieks nepasikeis,nes jau uzstata sumokejau biggrin.gif norejau i Albatros viesbuti vaziuoti,bet man begalvojant eme kainos ir pakilo,taigi teks isbandyti si viesbuti biggrin.gif
Atsakyti
Renkuosi Šarme iš šio penketuko ax.gif , gal kas galit pakomentuoti juos:
1. Savoy
2.Baron Resort
3.Renaissance Golden View Beach Resort
4. Tropitel Naama Bay
5. Jaz Mirabel Beach Resort
Aišku jei finansų būtų pakankamai negalvodama imčiau The Ritz Carlton wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2009 10 29, 12:04)
Renkuosi Šarme iš šio penketuko ax.gif , gal kas galit pakomentuoti juos:
1. Savoy
2.Baron Resort
3.Renaissance Golden View Beach Resort
4. Tropitel Naama Bay
5. Jaz Mirabel Beach Resort
Aišku jei finansų būtų pakankamai negalvodama imčiau The Ritz Carlton wub.gif

Mane irgi domina Savoy, bet jie nesiūlo AI.
Jaz Mirabel Beach Resort-sekli jūra-nepaplaukiosi.
Atsakyti