Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(aaushra @ 2009 10 27, 20:20)
Sveikos  4u.gif  gal kuri nors galetu patarti,kuri viesbuti geriau rinktis Hurgadoje ar PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA ar SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE?  g.gif  blaskausi tarp siu dvieju,niekaip negaliu apsispresti  unsure.gif

As is siu dvieju rinkciausi Sunny days palme de miette smile.gif Zalia teritorija, 2 dideli baseinai, ant juros kranto, iki Hurgados tik 3 km., geri atsiliepimai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aaushra @ 2009 10 27, 20:20)
Sveikos  4u.gif  gal kuri nors galetu patarti,kuri viesbuti geriau rinktis Hurgadoje ar PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA ar SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE?  g.gif  blaskausi tarp siu dvieju,niekaip negaliu apsispresti  unsure.gif

Patarti negaliu,nes jame nepoilsiavau,bet buvau ju pliaze(gyvenome SUNNY DAYS DE PALACIO) aplinka grazi,jura prie pat na is salies atrode neblogai 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz patarimus 4u.gif na mane siek tiek gasdina SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE,todel,kad ten prie pat yra kitas remontuojamas viesbutis,is kurio turistai eina i si viesbuti valgyti,naudojasi baseinais unsure.gif ,bijau,kad nebutu taip,jog ten bus pergrusta zmoniu,kad nereiktu kovoti del lekstes ar kokio gulto biggrin.gif bet atsiliepimai,tikrai apie si viesbuti geresni ax.gif jau tiek susipainiojau,kad net agenturoj klausiau,ten patare rinktis PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA biggrin.gif ,zodziu,tikriausiai reiks spejimo budu rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaushra: 28 spalio 2009 - 00:08
Jeigu domina giluminis nardymas, geriau tai pabandyti baseine, o ne iš karto pirkti kelionę. Tiesiog gali organizmas nepriimti tokio pobūdžio poilsio. Paprastai viešbučiuose šitą dalyką siūlo išbandyti nemokamai.
Keturračiais važiuoti labai smagi atrakcija bet patarčiau pasirinkti tokį važaivimo laiką, kad dykumoje sutikti saulėlydį ir grįžti į kurortą jau sutemus. Įspūdžiai tikrai didesni ir tas važiavimas tamsoje gerokai įdomesnis nei dienos šviesoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 28 spalio 2009 - 07:57
QUOTE(aaushra @ 2009 10 28, 01:05)
Aciu labai uz patarimus  4u.gif na mane siek tiek gasdina SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE,todel,kad ten prie pat yra kitas remontuojamas viesbutis,is kurio turistai eina i si viesbuti valgyti,naudojasi baseinais  unsure.gif ,bijau,kad nebutu taip,jog ten bus pergrusta zmoniu,kad nereiktu  kovoti del lekstes ar kokio gulto  biggrin.gif bet atsiliepimai,tikrai apie si viesbuti geresni  ax.gif  jau tiek susipainiojau,kad net agenturoj klausiau,ten patare rinktis PANORAMA BUNGALOW RESORT HURGHADA  biggrin.gif ,zodziu,tikriausiai reiks spejimo budu rinktis  biggrin.gif

Koks turistas gali rinktis poilsiui remontuojama viesbuti, kuriame nei valgyti duoda nei baseinas veikia ir tenka vaikscioti i i kito viesbucio restorana? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2009 10 28, 08:19)
O tą spec. avalynę, vaikščiojimui po koralus, LT perkate? Kaip ji atrodo? Ar tiktų Crocs'ai?
Ačiū.

Manau, kad Crocsai puikiai tiks maudynems ir apsaugos, kad ant kokio juros ezio neuzminti, as tai Crocsus desiuos ir nesuku daugiau galvos del spec.avalynes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 10:31)
Koks turistas gali rinktis poilsiui remontuojama viesbuti, kuriame nei valgyti duoda nei baseinas veikia ir tenka vaikscioti i i kito viesbucio restorana?  blink.gif

na,man irgi keista,bet tokiu turistu visgi atsiranda,gal del to,kad tas remontuojamas viesbutis yra 3*,o tas kurio baseinais ir restoranu naudojasi 4* g.gif ,bet siaip kaina tai tik apie 100 lt skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 09:31)
Koks turistas gali rinktis poilsiui remontuojama viesbuti, kuriame nei valgyti duoda nei baseinas veikia ir tenka vaikscioti i i kito viesbucio restorana?  blink.gif

na tas remontas remontui nelygus..vasara tokia situacija buvo su Bella Vista, kaina pigesne nes ale vyksta remontas, o remontas tai is isores tvarkomos sienos.iejus i viesbucio teritorija nei kvapo to remonto biggrin.gif o kaina pigesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2009 10 28, 11:25)
Grįžtu dar prie šio klausimo  wub.gif

Na Sharme nieko kol kas rekomenduoti negaliu,nes dar nebuvau biggrin.gif ,3 karta i Hurgada skrendam,gal kada reiks ir i Sharma prisiruosti smile.gif dabar isvis del viesbucio sugalvojom,kad renkames ALBATROS AQUA BLUE RESORT biggrin.gif atsiliepimai zymiai geresni smile.gif nors ir brangiau,taciau bijau rizikuoti atostogomis unsure.gif
Atsakyti
gal kam teko naudotis tez exspress viesbuciu , ar verta rizikuoti renkantis Sharme 5* nezinoma viezbuti?
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2009 10 28, 13:36)
gal kam teko naudotis tez exspress viesbuciu , ar verta rizikuoti renkantis Sharme 5* nezinoma viezbuti?

Jei mėgsti pirkti katę maiše arba lošti atostogomis, tai verta smile.gif Aš nerizikuočiau, nes man ne visvien kokį viešbutį gausiu. Šarme viešbučiai eina 3 eilemis, gali gauti pvz. 3-ioje eileje ir iki jūros bus toli. Be to, tos žvaigždutės dar ne viską pasako, reikia konkrečiai žiūreti. Čia tikra loterija.
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 10 28, 14:33)
Jei mėgsti pirkti katę maiše arba lošti atostogomis, tai verta smile.gif Aš nerizikuočiau, nes man ne visvien kokį viešbutį gausiu. Šarme viešbučiai eina 3 eilemis, gali gauti pvz. 3-ioje eileje ir iki jūros bus toli. Be to, tos žvaigždutės dar ne viską pasako, reikia konkrečiai žiūreti. Čia tikra loterija.

Koks skirtumas ar 1-oj ar 10-oj eilėj, visvien mikriukai nemokomai veža. Jei viešbutis 1-oj eilėje visai nereiškia kad pliažas už 100 m, jis gali būti už 3-5 km. blush2.gif Jeigu piniginė plona o noras pasižmonėt yra, pilnai galima pirkti ir katę maiše, Šarme bet kuriuo atveju biški geresni viešbučiai nei Hurgadoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 10 28, 14:46)
Koks skirtumas ar 1-oj ar 10-oj eilėj, visvien mikriukai nemokomai veža. Jei viešbutis 1-oj eilėje visai nereiškia kad pliažas už 100 m, jis gali būti už 3-5 km.  blush2.gif  Jeigu piniginė plona o noras pasižmonėt yra, pilnai galima pirkti ir katę maiše, Šarme bet kuriuo atveju biški geresni viešbučiai nei Hurgadoj  4u.gif

Man skirtumas butų, kažkaip visai nesinorėtų papulti į trečia eilę ir jaustis kaip daugiabučio kieme. Man norisi viešbučio ant jūros kranto, su nuosavu paplūdimiu. Dėl viešbučio gerumo nesiginčyju, tik tiek, kad Šarme nera ką veikti, mažas "dirbtinis" miestukas su 3 eilėm viešbučių ir tiek. Kiekvienam savo. Aš nerizikuočiau, bet čia tik savo nuomonę išreiškiau.
O ta piniginė kažin ar plona, jei jau į kelionę ruošiasi 4u.gif Čia labiau veikia tikra lietuviška savybė - daug ir viskas už mažiausią kainą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistiene: 28 spalio 2009 - 14:15