o kokius pinigus vezti???
QUOTE(wioletine @ 2009 10 15, 12:44)
o kokius pinigus vezti???
Dolerius.
QUOTE(ona777 @ 2009 10 15, 15:00)
O ar galit palyginti Turkija su Egiptu, ta prasme aptarnavimas, paslaugų kokybė, paslaugumas.Kelionių jokių nesirinksiu ,skrendu su dviem pypliais.Kelis metus is eiles atostogavau Turkijoje, tai ten paslaugumas stulbinantis, bet labai norisi ir kazką naujo isbandyt.
Mano nuomone Turkija yra viduryje tarp Egipto ir Lietuvos. Ne tik geografiškai, bet ir visa kuo kitu.
Daugiau egzotikos, daugiau šypsenų veide, dar didesnis paslaugumas ir įkyrumas, daugiau saulės, šiltesnė ir nepalyginamai gražesnė jūra ir t.t.
o vaikus arabai tiesiog dievina, ten jie mini dievaičiai
QUOTE(ona777 @ 2009 10 15, 15:00)
O ar galit palyginti Turkija su Egiptu, ta prasme aptarnavimas, paslaugų kokybė, paslaugumas.Kelionių jokių nesirinksiu ,skrendu su dviem pypliais.Kelis metus is eiles atostogavau Turkijoje, tai ten paslaugumas stulbinantis, bet labai norisi ir kazką naujo isbandyt.
Manyciau esme ne Turkijoje ar Egipte , o konkreciam viesbutyje. Iki siu metu visad Turkijai neturejau jokiu priekaistu. O Egipte susidurem su kaip cia graziau pavadinus "antrarusiu" zmoniu klasifikacija. Tiesa tai pasireiske tik restorane. Nepriskiriu saves nei prie daug valganciu, ar prie negerbianciu maisto (palikt neisvalgytas lekstes), bet butent taip pasijutom, kai padavejai neskubedavo nuo stalo rinkti leksciu. Visas padavejo demesys skirtas pirma diena-kol isiaiskina kokios esi tautybes. Gal ner ko noret is Iberotel tinklo viesbuciu, kai visas demesys skiriamas vokieciams. Bet ir mes ne veltui ilsimes, ir arbatpinigius kiekvienus pietus ar vakariene palikdavom. Bet tas ju abejingumas....ar akivaizdus nematymas.....Tikriausiai reikejo kaip rusams prisikraut pilnas maisto lekstes ir palikt neisvalgytas.
O dabar ir Turkijos Marmaryje absoliutus demesys skiriamas vokieciams. Atrodo net nugara persilenks padavejui is norejimo isiteikt vokietukui. Nemaloniai nuteike matytas vaizdelis, kai prie gretimo stalelio sedinciam olandui padavejas ant duonos uztepe neisvalgytus is lekstes maisto likucius ir liepe valgyt.....Antaliojos regione neteko matyt akivaizdaus vokieciu isaukstinimo
Po sio ivykio nebeskirstau poilsio pagal salis. Nors... graikams visi turistai vienodi, nes jie ne graikai
QUOTE(ona777 @ 2009 10 15, 17:46)
Dėkui už išsakytas nuomones
Dar , gal galit rekomenduoti viešbutį kuris yra arti oro uosto.
Dar , gal galit rekomenduoti viešbutį kuris yra arti oro uosto.
Čia kurio aerouosto ir kiek tas netoli ?
grizom ka tik is Sharmo, viesbutis Sol Sharm, ekskursijas emem i Spalvotaji kanjona ir Ras Mohamed koralu parka is Novaturo, viskas daug maz patiko, galiu rekomenduot
Man Egiptas paliko daug didesnį ir mielesnį įspūdį. Negaliu pasakyti, kad turkija nepatiko - patiko, bet labai jau tie turkai išlepę, turistų lepinti nulepinti. Turkijoje viešbutis buvo 5, Egipte - 2 žv, bet kambariai geresni (erdvesni) ir nepalyginamai tvarkingesni buvo Egipte, nors arbatpinigių palikdavom ir ten, ir ten. Na, o gamta man nepalyginama su Turkijos - bendrai, visas Egiptas yra egzotika, kas man buvo neįprastai įdomu. Vaikams irgi didesnį įspūdį paliko Egiptas. Tad jeigu reikėtų rinktis tarp Egipto ir Turkijos, rinkčiaus Egiptą
QUOTE(Udrius @ 2009 10 15, 17:44)
Čia kurio aerouosto ir kiek tas netoli ?
Nu jo čia man nuo paieškų man galva taip veikia
Hurgada, turėjau galvoje.
Arti?Kuo arčiau tuo geriau, ta prasme nebesinori dar pusdienio praleisti autobuse.Norėtūsi kuo greičiau patekt į viešbutį, važiuoju su dviem vaikais
QUOTE(ona777 @ 2009 10 15, 22:38)
Nu jo čia man nuo paieškų man galva taip veikia
Arti?Kuo arčiau tuo geriau, ta prasme nebesinori dar pusdienio praleisti autobuse.Norėtūsi kuo greičiau patekt į viešbutį, važiuoju su dviem vaikais
http://i306.photobuc...a2a/b4topic.jpg
lotnisko-oro uostas jau galit orentuotis
http://images.google...GD5HAmQOU2Yn6Bg
http://middleeast.or...hurgada_map.gif
cia jei iziuresit
QUOTE(Rania @ 2009 10 13, 12:17)
Jei norite tikrai geros kavos, tai nueitkit i vietine kavinuke ir isgerkit. Tokios Lietuvoje ir su ziburiu nerasit. Viesbuciuose beveik visur duoda ganetinai prasta kava