Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

[quote=ona777,2009 10 12, 23:50]O kiek jie geranoriski kalboms? Ar rusiskai susikalbesiu? Nes kitom kalbom tai labai minimaliai temoku blush2.gif
[/quote]
ir rusu ir anglu laisvai. vienas man siule be anglu ir rusu dar ir prancuziskai bendraut jei man patogiau lotuliukas.gif Buvo geda man, kad laisvai tik rusiskai susisnekejau ax.gif .

kava prasta,jei negalite be kavos,patariu savo veztis)
[/quote]

cia tikra tiesa, nuvaziavau, o ten kava tik tirpi blink.gif ciut nenumiriau. gryzus gal savaite tik kava ir vaisiais gyvenau kol atstaciau prarasta norma biggrin.gif . jei dar kada teks tas malonumas vykti i Egipta, butinai isidesiu kavos ir vytintu desru, daugiau ten visko pakanka. ax.gif

pas mus tai kambary buvo virdulys, prideta arbatu ir tu tirpiu kavu. geriau ir restorane kava, bet pasekmiu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rania @ 2009 10 13, 12:17)
O kas su arbatomis yra?
jie vandens normaliai neuzverda ar...?

As itariu,kad neuzverda.Dazniausia vanduo ipiltas i tokius didelius termosus.Gal nedavirina.Ir i kokteilius prasom,kad ledu nedetu biggrin.gif Gal jau mums paranoja,bet tikrai,jokiu problemu daugiau mums nebuvo smile.gif

O mes ,jei imam viesbuti ne AI,butinai isidedam sonines,ar kokio skilandzio su lietuviska juoda duonyte thumbup.gif
Paskutini karta draugai musu irgi buvo isimete,tai nors ir viskas iskaiciuota,vakare,prie kortu taip norisi kazko toookio,kvepiancio ir rukyto bigsmile.gif
Buvo juokas,jau atgal isskrendant,liko kumpiuko,pasipjaustem,aerouoste issitraukem sumustiniu,priejo lietuves,paprase sumustiako biggrin.gif Sako,taip skaniai uzkvipo,kad nebeatsilaikem,aisku-pavaisinom,padejo mums likucius dabaigti thumbup.gif
Grizinejant namo,paskambinau draugei (nors jau poveliai grizinejom),uzsakymas buvo,pakepti bulvyciu su rugpieniu biggrin.gif thumbup.gif Grize valgem net apsiputoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MONRO @ 2009 10 13, 13:08)
pas mus tai kambary buvo virdulys, prideta arbatu ir tu tirpiu kavu. geriau ir restorane kava, bet pasekmiu nebuvo  rolleyes.gif

Labai priklauso nuo viesbucio.Bet kaip minejau,pirmas kartas Egipte-Hurgadoj tikrai praejo su pasekmem,is visos musu kompanijos ,visi apsi.......Viesbutis buvo 3*.Dabar ,nors vaziuojam ir i geresnius,kazkaip neberizikuojam,gal ir butu viskas gerai,bet nesinori del vat tokiu nepatogumu atostogas sau gadinti.
O pas mus nebuvo viesbuciuose nei arbatu,nei kavu,nei virduliu verysad.gif Todel visada isidedam spirale
Atsakyti
QUOTE(Rania @ 2009 10 13, 12:17)
O kas su arbatomis yra?
jie vandens normaliai neuzverda ar...?

Nežinau kaip kitur, bet kiek buvau 2* ir 3* vanduo net labai užvirintas, esu užtikrinta kad apsinuodijimai ne nuo karštų gėrimų. Kava ten tikrai žemiausios kokybės, todėl į puodelį dedamės savos atsivežtos ir užsiplykom, o arbata ten paprasta juoda, visai tinka vartojamui, žinoma ne aukščiausios kokybės rolleyes.gif
Atsakyti
mane tai nustebino, kad viesbuciuose vaisiu galima sakyti nera. maniau silti krastai, apsiputosiu nuo vaisiu, ale kur tau... buvo tik pajuodusiu bananu, kazkokiu sausu apelsinu, obuoliai dar normalus, o kriausiu skonio net nesupratom biggrin.gif . siaip kitas maistas super, desertai irgi nerealus, net ledu buvo, o va su vaisiais kazkaip nesupratau....ir kiek skaitau niekas ju gausa nepasisake..

dar man labai idomu paklausti buvusiu Sarme ir besimegavusiu viesbuciu SPA paslaugomis, kiek jos ten kainuoja. pav. valandos masazas, ar kuno pilingai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 10 13, 14:21)
Nežinau kaip kitur, bet kiek buvau 2* ir 3* vanduo net labai užvirintas, esu užtikrinta kad apsinuodijimai ne nuo karštų gėrimų. Kava ten tikrai  žemiausios kokybės, todėl į puodelį dedamės savos atsivežtos ir užsiplykom, o arbata ten paprasta juoda, visai tinka vartojamui, žinoma ne aukščiausios kokybės  rolleyes.gif

na arbatu tai tikrai visokiu pilna, labai skanios ju Achmed tea, ir plikomos ir ne, juodos, zalios, vaisines ir t.t.o kavos tokios kaip mes iprate jie neturi.. schmoll.gif yra Lavazza pirkti ekspreso kavai tik.. verysad.gif jie kava tik turkiskai ruosia, todel plikymui jos visai neskanu.. schmoll.gif bet yra kavos gerimu coffe shop, ten ir latte ir kapucino galima skaniai isgerti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MONRO @ 2009 10 13, 15:38)
mane tai nustebino, kad viesbuciuose vaisiu galima sakyti nera. maniau silti krastai, apsiputosiu nuo vaisiu, ale kur tau... buvo tik pajuodusiu bananu, kazkokiu sausu apelsinu, obuoliai dar normalus, o kriausiu skonio net nesupratom  biggrin.gif . siaip kitas maistas super, desertai irgi nerealus, net ledu buvo, o va su vaisiais kazkaip nesupratau....ir kiek skaitau niekas ju gausa nepasisake..

matai daugelio vaisiu sezonas tik velyva rudeni prasideda, iki ankstyvo pavasario jie patys skaniausi buna (na bananai tai kaip bananai visada), o pvz. apelsinai, persikai, granatos, mangai neskanus, sausi, kieti vasara buna..tai ir buna pagrinde obuoliai bananai ir arbuzai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 10 13, 15:46)
na arbatu tai tikrai visokiu pilna, labai skanios ju Achmed tea, ir plikomos ir ne, juodos, zalios, vaisines ir t.t.o kavos tokios kaip mes iprate jie neturi.. schmoll.gif  yra Lavazza pirkti ekspreso kavai tik.. verysad.gif  jie kava tik turkiskai ruosia, todel plikymui jos visai neskanu.. schmoll.gif  bet yra kavos gerimu coffe shop, ten ir latte ir kapucino galima skaniai isgerti  smile.gif
Papildyta:

matai daugelio vaisiu sezonas tik velyva rudeni prasideda, iki ankstyvo pavasario jie patys skaniausi buna (na bananai tai kaip bananai visada), o pvz. apelsinai, persikai, granatos, mangai neskanus, sausi, kieti vasara buna..tai ir buna pagrinde obuoliai bananai ir arbuzai  smile.gif

O man labai patinka jų figos šviežios ir Guajavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 10 13, 15:46)
na arbatu tai tikrai visokiu pilna, labai skanios ju Achmed tea, ir plikomos ir ne, juodos, zalios, vaisines ir t.t.

man tai patiko karkade, nors siaip nesu arbatu gereja, o va sita tai niam niam. paskui dar teko uostyti kazkokia beduinu arbata, kvepejo skaniai, tik nezinau kaip uzplikius skonis. gailejausi kad nenusipirkau. o va karkade tai visus gryzus apdalinau o paskui gailejausi kai paciai neliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2009 10 13, 15:38)
mane tai nustebino, kad viesbuciuose vaisiu galima sakyti nera. maniau silti krastai, apsiputosiu nuo vaisiu, ale kur tau... buvo tik pajuodusiu bananu, kazkokiu sausu apelsinu, obuoliai dar normalus, o kriausiu skonio net nesupratom  biggrin.gif . siaip kitas maistas super, desertai irgi nerealus, net ledu buvo, o va su vaisiais kazkaip nesupratau....ir kiek skaitau niekas ju gausa nepasisake..

dar man labai idomu paklausti buvusiu Sarme ir besimegavusiu viesbuciu SPA paslaugomis, kiek jos ten kainuoja. pav. valandos masazas, ar kuno pilingai ir pan.

mes ,jei vaisiu uzsimanom,nusipekam ju is prekiautoju gatvese.Deretis galima,kaip ir visur egipte,tikrai nera brangus vaisiai.Del bananu-pajuode,tai pajuode,bet jie nepalyginamai skanesni,nei pas mus.O siaip,viesbuciuose tikrai nera didelis vaisiu pasirinkimas,nesvarbu,kada bevaziavome(dazniausia rudeni,spalio-lapkricio men,buvom ir kovo men.pasirinkimas mazdaug tas pats)Na,dar melionu visada budavo,tarpkitko labai skanus thumbup.gif Bet mums tu vaisiu kazkaip netruko
saldumynai man kaip tik nea,per daug saldus,o kai as neesu didele ju gerbeja,galetu del manes ju is vis nebuti biggrin.gif

Del SPA,nezinau,silpnai jie daro tuos masazus.Lyginant su Turkija,nera net ko lyginti,o kainos nebepamenu,bet tikrai uz tokia kaina neverta(cia tik mano asmenine nuomone)
QUOTE(MONRO @ 2009 10 13, 16:07)
man tai patiko karkade, nors siaip nesu arbatu gereja, o va sita tai niam niam. paskui dar teko uostyti kazkokia beduinu arbata, kvepejo skaniai, tik nezinau kaip uzplikius skonis. gailejausi kad nenusipirkau. o va karkade tai visus gryzus apdalinau o paskui gailejausi kai paciai neliko  ax.gif

Pas mus tos karkade yra kiek nori,as is pradziu irgi veziausia didziuli maisa biggrin.gif ,visiems padalinti.I bagaza nedejau,kad nesutrupetu biggrin.gif Cia gi ta pati kinroze,aisku,ten nusiperki uz kapeikas ta kg.,bet daugiau as jos nebevezu-draugai apvaisinti,visi prisiragave,nebera kam ir vezti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 10 13, 16:30)
Del SPA,nezinau,silpnai jie daro tuos masazus.Lyginant su Turkija,nera net ko lyginti,o kainos nebepamenu,bet tikrai uz tokia kaina neverta(cia tik mano asmenine nuomone)

nu del silpnumo tai nezinau, man tai ziauriai patiko, vien del masazo galeciau i Egipta gryzt lotuliukas.gif , tik idomu iki kiek galima nusideret uz ta malonuma.

smile.gif+2009 10 13, 22:57-->
QUOTE(mazulka smile.gif @ 2009 10 13, 22:57)
norit bajery suskelsiu.....priejo arabas prie manes sako nori antakius nupesiosiu ...apsimeciau ka nenoriu paskui susidomejau juk zinote kokie jie ikyrus, klausiu kiek kainuoja ,tai atsake 20 doleriu pasakiau ar tu dur...... pas mus uz 5 Lt (ir as apsimeciau) galima pasidaryt .tai nuo 20 baksu iki 2 pasiule   biggrin.gif

lotuliukas.gif
tai va, man uztai idomu, iki kiek masazus galima nusideret, nes mum atseit tai nerealias nuolaidas siule uz dvi val SPA centre biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti paskutiniu metu besilankiusiuju Hurgadoje: ar dar veikia ten zuvies restoranai (Fish house vienas atrodo vadinasi, kito nepamenu)? Ar tebera pries REGINA viesbuti skaniuju mango sulciu kioskelis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 10 14, 21:03)
Noriu paklausti paskutiniu metu besilankiusiuju Hurgadoje: ar dar veikia ten zuvies restoranai (Fish house vienas atrodo vadinasi, kito nepamenu)? Ar tebera pries REGINA viesbuti skaniuju mango sulciu kioskelis?  wub.gif

veikia veikia smile.gif bet man asmeniskai Star Fish daug geresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 10 14, 21:19)
Butent sita ir turejau omenyje  thumbup.gif  rolleyes.gif

O mes El Mina likom patenkinti thumbup.gif , tik ne Sakalos rajone mirksiukas.gif
Atsakyti