Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Noja78 @ 2009 10 07, 09:40)
o iš kokios agentūros keliavote į šį viešbutį? g.gif

į šitą viešbutį iš Lietuvos kiek žinau veža tez tour.
na o įspūdžiai iš Albatros jungle aqua park tikrai liko geri. vienintelis didelis minusas, kad toli nuo jūros (apie 1 Km) ir pesciomis nepavaiksciosi. kitas dalykas viesbutis ka tik pastatytas, tai dar žalumos mažoka, bet teritorija didelė ir labai daug baseinų. viešbutis yra skirtos poilsiui šeimoms su vaikais, tik problema kad vaikų klube dirba vokietės ir rusė, tai mūsų vaikinui buvo truputėli nekas... na bet vaikai susišneka. Maistas geras ir didelis pasirinkimas, nes yra 5 restoranai. tiesa, visi veikia tik per vakarienę. Tuo metu kai mes atotstogavome, tai daugiau lietuvių viešbutyje neteko sutikti ir gidas ake, kad mes vieni atostogausime. Daugiausia rųsų irvokiečių, po to lenkai. Buvo ir čekų bei italų. jei ką domina plačiau klauskite
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 10 11, 14:26)
Apie Hurgadą aš buvau girdėjus, kad reikia nusiteikt, jog bus prasčiau nei Šarm el Šeichas, tik aš nesitikėjau, kad tiek prasčiau wink.gif

O mano patirtis, kad Hurgadoj buvo žymiai geriau 2* nei Šarme 3* ax.gif
Tik va pti Hurgada nepatiko, vieną kartą verta pamatyt, bet ne daugiau schmoll.gif Iš nardėm ją visą skersai išligai, ir daugiau ten netraukia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 11 spalio 2009 - 14:15
QUOTE(Borkowa @ 2009 10 10, 23:33)
I egipta reike vizos???LABAI PRASAU GREIT ATSAKYKIT KASNORS 4u.gif

Reikia, bet viza, tai įklijuojama markutė oro uoste
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2009 10 11, 15:11)
O mano patirtis,  kad Hurgadoj buvo žymiai geriau 2* nei Šarme 3*  ax.gif
Tik va pti Hurgada nepatiko, vieną kartą verta pamatyt, bet ne daugiau  schmoll.gif  Iš nardėm ją visą skersai išligai, ir daugiau ten netraukia  rolleyes.gif

Tiesiog nesulyginami dalykai viešbučiai, ir patys kurortai. Tame pačiame kurorte gali rasti tiek pat žvaigždučių turinčius viešbučius visiškai nevienodo lygio.
Sharm'as europietiškesnis, švaresnis nei Hurgada.
Galų gale man visada įdomu kai žmonės komentuoja viešbučius, kad patalynę keičia ne kasdien, ar kad maistas ne toks įvairus nei tikėjosi. Galima pagalvoti, kad namuose kasdien patalynę keičia ar valgyt daro šitokį kie kį patiekalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 10 11, 16:46)
Papildyta:
Tiesiog nesulyginami dalykai viešbučiai, ir patys kurortai. Tame pačiame kurorte gali rasti tiek pat žvaigždučių turinčius viešbučius visiškai nevienodo lygio.
Galų gale man visada įdomu kai žmonės komentuoja viešbučius, kad patalynę keičia ne kasdien, ar kad maistas ne toks įvairus nei tikėjosi.  Galima pagalvoti, kad namuose kasdien patalynę keičia ar valgyt daro šitokį kie kį patiekalų  lotuliukas.gif

Aš linkusi lyginti ne maisto kiekį (įvairumą) o kokybę. Mane pilnai tenkina pasirinkimas iš 2 patiekalų ar net vieno, tik svarbu kad būtu valgoma, na skanu ta prasme biggrin.gif
Atsakyti
quote=Seila,2009 10 11, 13:47]
Laba diena, mamytes gal galetumete kazka pakomentuoti apie siuos viesbucius...Gal kuriai teko buti? ax.gif renkames tarp situ... g.gif
ROYAL ALBATROS MODERNA 5 *
CORAL SEA ORIENTAL RESORT 5 *
CORAL SEA HOLIDAY 5 *
SHORES AMPHORAS 4 *
4u.gif
[/quote]
balandi buvau Royal Albatros moderna, man labai patiko, neturiu prie ko prikibt, bet kadangi i Egipta vaziavau pirma kart, tai negaliu palygint su kitais Egipto viesbuciais.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 10 11, 16:46)
Papildyta:
Galų gale man visada įdomu kai žmonės komentuoja viešbučius, kad patalynę keičia ne kasdien, ar kad maistas ne toks įvairus nei tikėjosi.  Galima pagalvoti, kad namuose kasdien patalynę keičia ar valgyt daro šitokį kie kį patiekalų  lotuliukas.gif

Pritariu 100% biggrin.gif
Skaiciau nepatenkintu rusu atsiliepimus, kad ju viesbutyje fejerverku nebuvo nei karto, kai tuo metu gretimame vakarais leisdavo fejerverkus. lotuliukas.gif Siaubas, kaip nepasiseke zmonems. doh.gif doh.gif
Tikrai tiek pat zvaigzduciu turinciu viesbuciu lygis Egipte stipriai skiriasi, todel reiktu pasiskaityti keliautoju atsiliepimus, patarimus. Galu gale vaziuojam poilsiauti, o ne skaiciuoti, kiek kartu mums pakeite patalyne. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 11, 13:47)
Laba diena, mamytes gal galetumete kazka pakomentuoti apie siuos viesbucius...Gal kuriai teko buti? ax.gif renkames tarp situ... g.gif
ROYAL ALBATROS MODERNA 5 *
CORAL SEA ORIENTAL RESORT 5 *
CORAL SEA HOLIDAY 5 *
SHORES AMPHORAS 4 *
4u.gif

Sveiki, kaip viesbutis geriausias tikriausia Coral sea resort, taciau kaip ir Albatros Moderna stovi paciam gale, kur iki koralu jura reikia eiti 1 km... Jei jums tai nesvarbu, tai Coral sea tikrai geras viesbutis ( geresnis uz Moderna). Siulau pasiskaityti atsiliepimus paskaityti rusu ir uzsienieciu atsiliepimus, taip gausite objektyvesni vaizda .
www.tophotel.ru
www.tripadvisor.com
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 10 10, 21:33)
I egipta reike vizos???LABAI PRASAU GREIT ATSAKYKIT KASNORS 4u.gif

Cia info pagal kuria mes vizas pasidarem per 2 dienas:
http://www.egyptianc...b7bc87b1deb858f

Siaip LT yra EU, tad galima ir ten nusipirkti, £15 (bent jau UK consulate taip raso).
Pasas turi galioti 6 men kai ivaziuosi i Egipta....
Atsakyti
pasirinkome FESTIVAL LE JARDIN Hurhadoje, gal kas buvot ir kokiu atsiliepimu turit? kad gal dar persigalvosiu smile.gif
Atsakyti
Ruošiamės su šeima 2 vaikai po 10metu, mergaitė ir berniukas ir kūdikis 3 men. lapkričio 28d keliauti i Hurgada. Viešbutis Beach albatros garden. Gal kas turite atsiliepimu apie jį, gal patarimų, gal kas keliaujate panašiu laiku, smagu būtų su kompanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fajeta: 12 spalio 2009 - 15:52
QUOTE(blalala @ 2009 10 12, 16:41)
Negi tikrai niekas nebuvot? 4u.gif  ax.gif

cia radau: http://www.tripadvis..._and_Sinai.html

Tikiuosi, kad tas viesbutis.
Atsakyti
O kiek jie geranoriski kalboms? Ar rusiskai susikalbesiu? Nes kitom kalbom tai labai minimaliai temoku blush2.gif
Atsakyti