Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(MONRO @ 2009 10 09, 15:05)
as tai nesuprantu kam dar tie dzinsai, juk po tom anklodem visvien nieko nesimato  biggrin.gif .
o siaip mums gide pasakojo, kad siuolaikines jaunos musulmones jau nebesivynioja taip grieztai i tas paklodes, rengiasi dzinsais, sviesiai ryskiomis bliuzelemis, svarbu kad butu uzdengtos kojos iki ciurnu, rankos iki riesu ir plaukai skarom apvynioti.
Papildyta:

nori palyginimui isbandyt visas tautas matyt  lotuliukas.gif  na bet is dalies paklausius ju "burtu knygu" manau ne viena susileidzia zinant musu vyru "komplimentu gausa"  biggrin.gif
as tai gryzus is egipto vis pagalvodavau, kaip jiems nepabosta taip saldziai kiekvienai s..a malt ir is viso, ar jie moka istikruju mylet. g.gif

taip tiesa, jaunos jau ryskiau rengiasi smile.gif viskas labai priklauso nuo seimos, ypac nuo tevo, jei labai pamisusi del religijos tai ir viniojasi, jei biski normaliau, stengiasi puostis jaunos paneles kuo ryskiau smile.gif
gal per daug tiesiai pasakysiu bet gi nori sekso tai ir mala suda biggrin.gif kas jiems belieka, vietine gi vest reikia pirma, o tai ir labai sudetinga jiems finansiskai smile.gif ax.gif
na bet tikrai ne visi ten tokie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne.za: 09 spalio 2009 - 14:15
QUOTE(agne.za @ 2009 10 09, 15:13)
taip tiesa, jaunos jau ryskiau rengiasi  smile.gif  viskas labai priklauso nuo seimos, ypac nuo tevo, jei labai pamisusi del religijos tai ir viniojasi, jei biski normaliau, stengiasi puostis jaunos paneles kuo ryskiau  smile.gif
gal per daug tiesiai pasakysiu bet gi nori sekso tai ir mala suda  biggrin.gif  kas jiems belieka, vietine gi vest reikia pirma, o tai ir labai sudetinga jiems finansiskai  smile.gif  ax.gif
na bet tikrai ne visi ten tokie..

Na tikrai ne visi jie ten tokie. Vienas arabas (vaikinukas vaiksciojo ir siule SPA centro paslaugas) pasakojo, kad turi mergina-ceke, myli tik ja ir neleidzia sau net lengvo flirto su turistemis. blink.gif Ziurejau, kap i dinozaura, kuris atgijo. Taigi....
Kitas arabas-vadybininkas (restorane priziuredavo padavejus) net mano vyro atsiklause, ar galetu manes kai ko paklausti... blink.gif O gi, visiems ten kliuvo mano akiu, plauku ir odos spalva.
Tai kur tie isalke sekso arabai? biggrin.gif Nimaciau schmoll.gif
Itariu kiekviena mato tai, ka noretu..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 09 spalio 2009 - 14:30
QUOTE(fuksė @ 2009 10 09, 15:25)
Na tikrai ne visi jie ten tokie. Vienas arabas (vaikinukas vaiksciojo ir siule SPA centro paslaugas) pasakojo, kad turi mergina-ceke, myli tik ja ir neleidzia sau net lengvo flirto su turistemis.  blink.gif Ziurejau, kap i dinozaura, kuris atgijo. Taigi....
Kitas arabas-vadybininkas (restorane priziuredavo padavejus) net mano vyro atsiklause, ar galetu manes kai ko paklausti... blink.gif O gi, visiems ten kliuvo mano akiu, plauku ir odos spalva.
Tai kur tie isalke sekso arabai?  biggrin.gif Nimaciau  schmoll.gif

yra visokiu tikrai biggrin.gif o tu alkanuju kad nesutikai tikrai nieko nepraradai biggrin.gif
o del to matymo tai nelabai supratau ka norejai pasakyti..juk yra kaip yra, jei vaikinas sako kad myli kazkokia mergaite tai nematysi juk kad jis tau stengiasi makaronu prikabinti, jei pradeda nuvalkiotom frazem aiskint kokia tu nuostabi ir kur tu anksciau buvai, per pirmas minutes aiskina kad tu ta vienintele tai ir manau viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne.za: 09 spalio 2009 - 14:36
QUOTE(agne.za @ 2009 10 09, 15:32)
yra visokiu tikrai  biggrin.gif  o tu alkanuju kad nesutikai tikrai nieko nepraradai  biggrin.gif

Cia turbut, kad su vyru buvau. Na kazkaip netikiu, kad esant jam salia, kokis arabas megintu mane lovan istempt.
O viesbucio teritorijoje maciau bariuke sedincia mergina-turiste susikibusia su arabciku uz rankuciu. biggrin.gif Tsakant, ju medziokles objektas - vienisos viesnios.
Papildyta:
QUOTE(agne.za @ 2009 10 09, 15:32)
yra visokiu tikrai  biggrin.gif  o tu alkanuju kad nesutikai tikrai nieko nepraradai  biggrin.gif
o del to matymo tai nelabai supratau ka norejai pasakyti..juk yra kaip yra, jei vaikinas sako kad myli kazkokia mergaite tai nematysi juk kad jis tau stengiasi makaronu prikabinti, jei pradeda nuvalkiotom frazem aiskint kokia tu nuostabi ir kur tu anksciau buvai, per pirmas minutes aiskina kad tu ta vienintele tai ir manau viskas aisku  smile.gif

nesitikejau sutikti istikimo arabo. blink.gif Juk jiems taip sunku atsilaikyt - aplink tiek pagundos...
Atsakyti
labas visom,na as su tokiu klausimu.10.22 isskrendam i Egipta 9n.i viesbuti Merlinn inn.skrendam 2 suauge.13 ir 1,5 metu vaikai.gal kas buvote siame viesbutyje ir galit trumpai papasakoti.ir dar,KOKIAS EKSKURSIJAS patartumet uzsisakyti su tokio amziaus vaikais?is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 09, 15:25)
Na tikrai ne visi jie ten tokie. Vienas arabas (vaikinukas vaiksciojo ir siule SPA centro paslaugas) pasakojo, kad turi mergina-ceke, myli tik ja ir neleidzia sau net lengvo flirto su turistemis.  blink.gif Ziurejau, kap i dinozaura, kuris atgijo. Taigi....
Tai kur tie isalke sekso arabai?  biggrin.gif Nimaciau  schmoll.gif

Teko sutikti keletą tokių arabiukų kurie mielai garsiai deklaruoja apie turimas drauges arba žmonas, ir kad jiems tik jos terūpi thumbup.gif . Tuo momentų jokių įtarimų neturėjau, kad gali būt kitaip, tik pasidžiaugiu už juos kad dar tokių yra. Bet klausimas pabendravus su jais ilgiau ir pažinus ar tikrai taip yra kaip jie sako g.gif
Kažin kodėl lietuvaičiai bijo garsiai didžiuotis savo draugėmis ir žmonomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2009 10 09, 16:05)
as tai nesuprantu kam dar tie dzinsai, juk po tom anklodem visvien nieko nesimato  biggrin.gif .
o siaip mums gide pasakojo, kad siuolaikines jaunos musulmones jau nebesivynioja taip grieztai i tas paklodes, rengiasi dzinsais, sviesiai ryskiomis bliuzelemis, svarbu kad butu uzdengtos kojos iki ciurnu, rankos iki riesu ir plaukai skarom apvynioti.
Papildyta:

Imetu nuotraukyte, cia Aleksandrijoje prie bibliotekos su arabem studentem. Pacios paprase su mumis nusifotkinti, turbut mes joms tokia pat egzotika, kaip ir jos mums smile.gif user posted image
Atsakyti
I egipta reike vizos???LABAI PRASAU GREIT ATSAKYKIT KASNORS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borkowa @ 2009 10 11, 00:33)
I egipta reike vizos???LABAI PRASAU GREIT ATSAKYKIT KASNORS 4u.gif

Reikia. Kainuoja apie 50 lt.
Atsakyti
Laba diena, mamytes gal galetumete kazka pakomentuoti apie siuos viesbucius...Gal kuriai teko buti? ax.gif renkames tarp situ... g.gif
ROYAL ALBATROS MODERNA 5 *
CORAL SEA ORIENTAL RESORT 5 *
CORAL SEA HOLIDAY 5 *
SHORES AMPHORAS 4 *
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri buvot Hurgados viešbuty: THREE CORNERS TRITON EMPIRE BEACH?

Niekur nerandu jokių atsiliepimų - nei gerų, nei blogų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 07, 09:19)
nieko nesiruosiu pulti.  4u.gif O kam? kiekviena paraso savo ispudzius....na nepasiseke autorei: kelione nepateisino jos lukesciu ir tiek. Tad savo visa nepasitenkinima ir sudejo cionainas.
O kadangi mums buvo viskas kitaip, tad nenorejau, kad kitos Mamkos varytu atostogaut su tokia isankstine nuostata.  tongue.gif

Ar aš kur nors sakiau, kad kelionė nepateisino mano lūkesčių? Atleiskit, jeigu susidarėt tokią nuomonę.
Vienintelis dalykas, kuris mane iš dalies nuvylė, buvo viešbutis - tiesiog iš Hiltono tikėjausi daugiau. Bet šiaip šita kelionė man labai patiko, tai buvo antras kartas Egipte ir aš nežadu sustoti, tik kažin, ar grįšiu į Hurgadą, nors Luksoras liko neaplankytas. Apie Hurgadą aš buvau girdėjus, kad reikia nusiteikt, jog bus prasčiau nei Šarm el Šeichas, tik aš nesitikėjau, kad tiek prasčiau wink.gif jeigu JUMS buvo gerai, tai džiaugiuosi, MAN čia nepatiko. Ko jūs prie manęs kabinėjatės dar? Pasakiau, kaip buvo ir viskas. Lygiai taip pat aš galėčiau prie jūsų pradėt kabinėtis, maždaug, kaip jums čia taip gerai galėjo būti toj Hurgadoj, jeigu man ten žiauriai nepatiko? doh.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 10 05, 10:13)
drinks_cheers.gif na gi buna zmoniu laki fantazija.  mirksiukas.gif Mes su personalu taip susidraugavome, isvaziuojant atsisveikinome, niu kaip su seimos nariais. Na jau tokie mandagus ir paslaugus, jokiu perdetu pastangu.  thumbup.gif

Prie ko čia kažkokia fantazija? Jeigu taip nebuvo jums, tai nereiškia, kad nebūna kitiems. Viešbutyje prie manęs kabinėjosi vienas darbuotojas, nors aš aiškiai rodžiau, kad to nenoriu. Ką, man jam trenkti reikėjo, kad atsikabintų? smile.gif

Atsakyti