QUOTE(Utopia @ 2009 10 03, 15:27)
Pievos ne pievos, bet man taip buvo. Aš dar kartą sakau, kad nenoriu nieko nuteikinėti, tiesiog sakau, kaip MAN buvo, ir kodėl AŠ galvoju, kad Hurgada man nepatinka. Ir visai nesvarbu, kiek prisikabino darbuotojų, tai vis tiek rodo, kad jie nėra įspėti nesikabinėti arba bent jau ne šitaip įkyriai. Šarme išvis prie manęs niekas nesikabino, vienintelis receptionistas labai mielai kalbėjo apie Lietuvą ir šiaip bendravo normaliai, neturėdamas jokių tikslų.
Turėjau omeny, kad Sakaloj yra baisu, jeigu jūs vaikščiojot su vyru, tada gal nieko, bet patikėkit, kai išeina dvi merginos, na tai gero nelauk. O kad ir toj pačioj Naama Bay ramiai išeini, NIEKAS nesikabina, normalios parduotuvės, užeini, kur nori, nusiperki. Ramu ir tvarkinga. O Sakala dar + ir šiukšlynas.
Turėjau omeny, kad Sakaloj yra baisu, jeigu jūs vaikščiojot su vyru, tada gal nieko, bet patikėkit, kai išeina dvi merginos, na tai gero nelauk. O kad ir toj pačioj Naama Bay ramiai išeini, NIEKAS nesikabina, normalios parduotuvės, užeini, kur nori, nusiperki. Ramu ir tvarkinga. O Sakala dar + ir šiukšlynas.
na man tikrai galit nepasakoti kaip kas yra, kadangi gyvenu ir dirbu ten todel tiesiog sypsena kelia tokie pasakymai.. sutinku kad Hurgada nera tokia tvarkinga o ir Sakala neprilygsta pvz. Marinai ar Village road, taciau zmones uz ranku netaso ir i parduotuves per jega netempia.Sakala nera vienintele vieta Hurgadoje kur galima iseiti pasivaikscioti ar nusipirkti suvenyru..tiesiog galit parasyt kad " nepatiko, nesiulau vaziuoti ar pan", bet tokiu perdetu vaizdu kurti manau neverta