Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Utopia @ 2009 10 03, 15:27)
Pievos ne pievos, bet man taip buvo. Aš dar kartą sakau, kad nenoriu nieko nuteikinėti, tiesiog sakau, kaip MAN buvo, ir kodėl AŠ galvoju, kad Hurgada man nepatinka. Ir visai nesvarbu, kiek prisikabino darbuotojų, tai vis tiek rodo, kad jie nėra įspėti nesikabinėti arba bent jau ne šitaip įkyriai. Šarme išvis prie manęs niekas nesikabino, vienintelis receptionistas labai mielai kalbėjo apie Lietuvą ir šiaip bendravo normaliai, neturėdamas jokių tikslų.
Turėjau omeny, kad Sakaloj yra baisu, jeigu jūs vaikščiojot su vyru, tada gal nieko, bet patikėkit, kai išeina dvi merginos, na tai gero nelauk. O kad ir toj pačioj Naama Bay ramiai išeini, NIEKAS nesikabina, normalios parduotuvės, užeini, kur nori, nusiperki. Ramu ir tvarkinga. O Sakala dar + ir šiukšlynas.

na man tikrai galit nepasakoti kaip kas yra, kadangi gyvenu ir dirbu ten todel tiesiog sypsena kelia tokie pasakymai.. smile.gif sutinku kad Hurgada nera tokia tvarkinga o ir Sakala neprilygsta pvz. Marinai ar Village road, taciau zmones uz ranku netaso ir i parduotuves per jega netempia.Sakala nera vienintele vieta Hurgadoje kur galima iseiti pasivaikscioti ar nusipirkti suvenyru..tiesiog galit parasyt kad " nepatiko, nesiulau vaziuoti ar pan", bet tokiu perdetu vaizdu kurti manau neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvenau Sakaloj, kasdien po miestą slankiojom, ir viena, ir ne, vieną gilią naktį buvau paklydus viena, net vietiniam rajone atsidūriau, ale niekur nieko, visi malonūs, nieks niekur netampė, aišku kalbint kalbino nemažai, plojo, gyrė, jaučiaus kaip podiumu vaikščiodama, bet visai patiko bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2009 10 02, 13:05)
Sveiki smile.gif as turiu tokius klausimukus:
1. ar galima ekskursijas is Teztour nusipirkti dar bunant LT? arba is kart atvaziavus i Egipta...

Niekada nepirkom ekskursiju is Tezu ar panasiai

QUOTE(Gomerta @ 2009 10 02, 23:10)
drinks_cheers.gif , man taip pat idomiau ekskursijos nei voliotis prie baseino. Jusu planas visai igyvendinamas, as pernai buvau visose jusu isvardintose ekskursijose, tiesa, turejau 9 nakvynes, bet liko laiko ir patinginiauti vacation4.gif . Svarbiausia Kairas-Aleksandrija, buna tik karta per savaite, taigi jums pirmiausia reikia isigyti sita, o visos likusios vyksta kasdien, tai tikrai nekils problemu jas isigyjant. Mes tai per viena diena suspejom pabuvoti motosafaryje, grize issimaudem, pavakarieniavom ir nakti isvykom i Kaira smile.gif . O rojaus sala tai tokia grynai poilsine ekskursija, plauki sau laivu, maudaisi, nardai su kauke, veliau voliojiesi ant balto smeliuko ax.gif , man labai patiko  wub.gif , rekomenduoju 4u.gif

Man kairas jokio ispudzio nepaliko.Liuksoras tai nepalyginamai geriau,Aisku cia mano nuomone,kurios tikrai nepersu 4u.gif Siaip pamastymui-zinant situacija,jei mzai laiko,tikrai rinkciausi Liuksora,i Kaira nevaziuociau,pamacius Liuksora visa vaizda susidarai apie Egipta,kaip bebutu karsta ten,vos nealdama vaiksciojau iki pietu,bet po to pasimirsta visas tas vargas,lieka atsiminimai visam gybenimui thumbup.gif (aisku cia individualu,Kaire ir i turgu nuveza,bet man tas dalykas tik vezi kelia,visiskai neaktualu,ir siaip as neesu ekskursiju fane,bet Liuksoras tikrai pakerejo)
Papildyta:
QUOTE(Utopia @ 2009 10 03, 15:27)
Pievos ne pievos, bet man taip buvo. Aš dar kartą sakau, kad nenoriu nieko nuteikinėti, tiesiog sakau, kaip MAN buvo, ir kodėl AŠ galvoju, kad Hurgada man nepatinka. Ir visai nesvarbu, kiek prisikabino darbuotojų, tai vis tiek rodo, kad jie nėra įspėti nesikabinėti arba bent jau ne šitaip įkyriai. Šarme išvis prie manęs niekas nesikabino, vienintelis receptionistas labai mielai kalbėjo apie Lietuvą ir šiaip bendravo normaliai, neturėdamas jokių tikslų.
Turėjau omeny, kad Sakaloj yra baisu, jeigu jūs vaikščiojot su vyru, tada gal nieko, bet patikėkit, kai išeina dvi merginos, na tai gero nelauk. O kad ir toj pačioj Naama Bay ramiai išeini, NIEKAS nesikabina, normalios parduotuvės, užeini, kur nori, nusiperki. Ramu ir tvarkinga. O Sakala dar + ir šiukšlynas.

Jei kabinejasi,pasakykit kiš miš,pamatysit reakcija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 04 spalio 2009 - 02:00
QUOTE(zikas1970 @ 2009 10 04, 03:59)
Niekada nepirkom ekskursiju is Tezu ar panasiai
Man kairas jokio ispudzio nepaliko.Liuksoras tai nepalyginamai geriau,Aisku cia mano nuomone,kurios tikrai nepersu  4u.gif

Be abejo, Luksoras pralenkia Kaira, cia net nera ko lyginti, bet uztat Aleksandrija wub.gif wub.gif wub.gif . Isimylejau is pirmo zvilgsnio... O ekskursijas mes irgi pirkom tik is vietiniu, likau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2009 10 04, 08:55)
Be abejo, Luksoras pralenkia Kaira, cia net nera ko lyginti, bet uztat Aleksandrija wub.gif  wub.gif  wub.gif . Isimylejau is pirmo zvilgsnio...  O ekskursijas mes irgi pirkom tik is vietiniu, likau labai patenkinta 4u.gif

o kiek uztruko kelione i aleksandrija?kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 04, 11:33)

mes Egipte dar nebuvom, bet kadangi jau nusipirkom kelione ir ruosiames vaziuoti i Aleksandrija, tai domejausi kazkiek...
Teztour siulo 2 dienu kelione i Kaira ir Aleksandrija. Kaina asmeniui 160 USD. Isvaziuoji 1:30 val nakties, ryte jau buni Kaire, apziuri piramides, muzieju ir pan., o po pietu isvaziuoji i Aleksandrija. Ten vakarine ekskursija, nakvyne viesbuty, ryte dar pasivaikstai po Aleksandrija ir apie pietus pajudi atgal i Hurgada (per Kaira). Hurgadoj buni apie 22 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laume2: 04 spalio 2009 - 11:48
Ka geriau veztis i Egipta dolerius ar eurus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2009 10 04, 12:49)
Ka geriau veztis i Egipta dolerius ar eurus?  g.gif

Visi sako kad dolerius, nes juos i Egipto svarus ten vietoj keicia geresniu kursu negu eurus smile.gif
mes vesimes USD.
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2009 10 04, 12:49)
Ka geriau veztis i Egipta dolerius ar eurus?  g.gif

tikrai dolerius, is ten jau geriau issikeisti i eurus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 04, 12:33)

Mes pirkom pas vietinius, kadangi pirkom 4 ekskursijas is karto, pavyko labai gerai nusidereti, taigi atskirai kiek kainavo, negaliu pasakyti, o uz visas (Kairas- Aleksandrija, Luksoras, motosafaris ir Rojaus sala) mokejom apie 200 doleriu smile.gif. Uztruko kelione beveik 2 paras, isvykom 1.30, Kaire buvom apie 9, apziurejom piramides, uzsukom i keleta ju "fabriku" (be to, itariu, neapsieina jokia ekskursija lotuliukas.gif ), nakvojom Kaire, kas norejo, nakti plaukiojo Nilu, o I Aleksandrija isvykom 5val. ryto, vakarop vel grizom i Kaira ir tada jau traukem namo. Hurgadoje buvom nakti.
Atsakyti
Gal yra buvusiu Hurgadoje - MAMLOUK PALACE RESORT? Butu idomi nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2009 10 04, 23:41)
Gal yra buvusiu Hurgadoje - MAMLOUK PALACE RESORT? Butu idomi nuomone  ax.gif

Sveika,
musu draugai buvo siame viesbutyje - labai geri atsiliepimai. thumbup.gif Beje, kitais metais mes ruosiames butent i si viesbuti. Butume s.m. vaziave, bet vietu nebuvo, tad buvome Jungle. Irgi labai fainutis.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agne.za @ 2009 10 03, 17:39)
na man tikrai galit nepasakoti kaip kas yra, kadangi gyvenu ir dirbu ten todel tiesiog sypsena kelia tokie pasakymai.. smile.gif  sutinku kad Hurgada nera tokia tvarkinga o ir Sakala neprilygsta pvz. Marinai ar Village road, taciau zmones uz ranku netaso ir i parduotuves per jega netempia.Sakala nera vienintele vieta Hurgadoje kur galima iseiti pasivaikscioti ar nusipirkti suvenyru..tiesiog galit parasyt kad " nepatiko, nesiulau vaziuoti ar pan", bet tokiu perdetu vaizdu kurti manau neverta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif na gi buna zmoniu laki fantazija. mirksiukas.gif Mes su personalu taip susidraugavome, isvaziuojant atsisveikinome, niu kaip su seimos nariais. Na jau tokie mandagus ir paslaugus, jokiu perdetu pastangu. thumbup.gif
Atsakyti