Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 15:06)
1. Nesuprantu kodel taip skubate i ekskursija... g.gif mes pirmas 3 dienas palikome adaptacijai, pazet kaip ir kas. Ta siulyciau ir Jums.  mirksiukas.gif
2. mums patiko, o ypac baltas smelis kaip Karibuose.
3. ir vel skubejimas.... dirba jie ten non stop, vaiksto ir siulo istisai. Siulau ,,nesideginti" tai, o ypac su ekskursijomis. Man butent 2 diena susuko pilva taip  doh.gif , dekuj Die buvome vietoje.
Beje, kad ruosiates? Jei dabar, tai snipstas su ekskursijomis, karstis tokis, vaizdas plaukia, nieko nesinori, tik greiciau i autika atsisest.
Nardymas ir Rojaus sala lieka kaip alternatyva.

kodel skubam? o todel kad tik 7n. kelione nusipirkom... isvaziuojam po savaites...
Mesaktyvistai, esam is tu zmoniu, kur prie baseino ar juros isguleti be veiklos gali maximum 20 minuciu smile.gif todel per sitas 7 dienas tikimes aplankyti Luxora, Kaira + Aleksandrija (2 dienos), pavazineti keturraciais po dykuma ir paimti ta ekskursija i rojaus sala... va todel ir skubam wink.gif aisku, negarantuoju, kad mums pavyks igyvendinti visa sia programa, bet stengsimes biggrin.gif vaziuojam ne poilsiaut, o aktyviai turistaut (nebent sveikata pavestu) smile.gif o toki meta pasirinkom todel, kad tik dabar galiu atostogas paimti...jei ne dabar - tai tik po nauju metu begalesiu, o tada laikas slidinejimui yra rezervuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 10 01, 23:17)
Mes pernai lapkricio men buvome Hurgadoje, Sun rise garden beach 5*...atsiliepimai tik teigiami, labai patiko viskas bigsmile.gif  4u.gif

Neblogas. Bet man zalumos truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 10 02, 15:21)
Labutis, nutareme ir mes vel nuvykti i Egipta. Sakykite ar jaucia ta krize  biggrin.gif gal bilietu kainos krite?  smile.gif

Kas jaucia? mirksiukas.gif ne velnio niekas nekrite ir krizes LT nera. biggrin.gif Pradekite ieskoti kelione - suprasite pati. Faktas tik tas, kad skrydziai keli nuimti (buktai krize) todel susidaro vakuumas. O pasirinkimas lievas siaubingai - kalbu is savo patirties bet ne uz visas.
Papildyta:
QUOTE(Laume2 @ 2009 10 02, 15:22)
kodel skubam? o todel kad tik 7n. kelione nusipirkom... isvaziuojam po savaites...
Mesaktyvistai, esam is tu zmoniu, kur prie baseino ar juros isguleti be veiklos gali maximum 20 minuciu smile.gif todel per sitas 7 dienas tikimes aplankyti Luxora, Kaira + Aleksandrija (2 dienos), pavazineti keturraciais po dykuma ir paimti ta ekskursija i rojaus sala... va todel ir skubam wink.gif aisku, negarantuoju, kad mums pavyks igyvendinti visa sia programa, bet stengsimes biggrin.gif  vaziuojam ne poilsiaut, o aktyviai turistaut (nebent sveikata pavestu) smile.gif  o toki meta pasirinkom todel, kad tik dabar galiu atostogas paimti...jei ne dabar - tai tik po nauju metu begalesiu, o tada laikas slidinejimui yra rezervuotas smile.gif

Noriu nudziuginti mirksiukas.gif , kad Jusu planams deja nelemta issipildyti, mazoka laiko ir karstis garantuotai numarins. Suvokiate ir pati tai. mirksiukas.gif
O stai keturraciai mums visai nepatiko. schmoll.gif O po Liuksoro supratome, kad per karstas metas ekskursijoms. Liuksoras randasi dar i pietus nuo Hurgados, ten ant saules buvo +47 (09.26 d.). blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 10 02, 14:24)
Neblogas. Bet man zalumos truksta smile.gif

na zalumos ten tikrai pakankamai...bet cia jau kiekvienam savo gi... ax.gif

O kaip orai lapkricio viduryje Sarme? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki as turiu tokius klausimukus:
1. ar galima ekskursijas is Teztour nusipirkti dar bunant LT? arba is kart atvaziavus i Egipta...
esme tame, kad mes atskrisim i Egipta apie 17val., o kita diena jau noresim nuo 8 val imti pasirinkta ekskursija, tai ar spesim mes ja ten nusipirkti is Teztour'o.

2. ar apsimoka imti ekskursija - plaukimas i Rojaus sala (trunka nuo 8h iki 17 h) - ar smagu ten?

3. iki kelintos valandos galima nusipirkti ekskursijas is vietiniu, t.y. iki keliu dirba ju turizmo firmeles? ar atvyke mes galetume nusipirkti ekskursija jau kitos dienos rytui?

Aciu uz atsakymus

Spėsit. Mes balandį į Egiptą atvykom po pietų, tą patį vakarą per susitikimą su Teztour gidais nusipirkom ekskursijas ir dar tą pačią naktį išvažiavom į Kairą. O dėl karščio tai kaip kam, ne visi vienodai jį pakelia.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 10:31)
O mes buvote Hurgadoje...viesbutis labai geras, personalas jokio lipsnumo tik paslaugumas ir tai neperdetas.... aplinka  thumbup.gif visiskai priesingai Jusu destymui.
Tad reziumuoju:
man Jusu motyvai del Sarmo kokie tai migloti pasirode. Vienzo, mineti faktoriai tikrai ne priezastis rinktis ne Hurgada. Manyciau neturetumete savo asmenine patirti laikyti etalonine.  4u.gif

Aš sakau, kaip atrodo MAN, nenoriu savo nuomonės prikišti kitiems ir sakyti, kad yra tik taip ir ne kitaip. Jeigu jums patinka Hurgada - važiuokit ten, man dėl to nei 2, nei 9, tiesiog sakau, kad man tas kurortas nepatiko. wink.gif Kas man dar ten nepatiko - apsipirkt išvis galima tik oro uoste. Aišku, jeigu esi ekstremalas, tai gali važiuot į Sakalą, bet nežinau, ar labai daug kam patinka iškėlus vieną koją iš autobusiuko būti stveriamam už rankų vienu metu trijų žmonių.. Bet ir tam oro uoste jauties kaip kokiuose Gariūnuose - vien šlamštas ir kiekvienam kioskely tas pats. O viešbuty tai kainos kosminės.

QUOTE(MONRO @ 2009 10 02, 11:47)
jei pati to neleisi (nekreipsi demesio ir atsakanciai nesisypsosi ir i kalbas nesileisi) tikrai neprikibs  biggrin.gif  schmoll.gif

Na jau nepasakokit man taip, lyg aš ten nebuvus, nemačius ir nepatyrus... prie manęs vienas personalo darbuotojas taip prisikabino, kad net galvojau eiti skųstis, bjauru buvo. Nieko su juo nekalbėdavau, jis mano vardo net nežinojo, manė, kad aš iš Rusijos, kai eidavau ir dar iš tolo jį pamatydavau, iškart nusukdavau žvilgsnį ir apsimesdavau, kad jo nematau. Bet vis tiek iki pat paskutinės dienos per pietus ir vakarienę trindavosi prie mano staliuko, nešiodavo gėrimus man, nors tas jam nepriklausė ir aš neprašydavau, ištisai reikalavo su manim nuotraukos, nu žodžiu - siaubas. O jokio preteksto, kažkokios užuominos, juo labiau flirto iš mano pusės jam tikrai nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 02 spalio 2009 - 17:22
QUOTE(Utopia @ 2009 10 02, 18:19)
Aš sakau, kaip atrodo MAN, nenoriu savo nuomonės prikišti kitiems ir sakyti, kad yra tik taip ir ne kitaip. Jeigu jums patinka Hurgada - važiuokit ten, man dėl to nei 2, nei 9, tiesiog sakau, kad man tas kurortas nepatiko. wink.gif Kas man dar ten nepatiko - apsipirkt išvis galima tik oro uoste. Aišku, jeigu esi ekstremalas, tai gali važiuot į Sakalą, bet nežinau, ar labai daug kam patinka iškėlus vieną koją iš autobusiuko būti stveriamam už rankų vienu metu trijų žmonių.. Bet ir tam oro uoste jauties kaip kokiuose Gariūnuose - vien šlamštas ir kiekvienam kioskely tas pats. O viešbuty tai kainos kosminės.
Na jau nepasakokit man taip, lyg aš ten nebuvus, nemačius ir nepatyrus... prie manęs vienas personalo darbuotojas taip prisikabino, kad net galvojau eiti skųstis, bjauru buvo. Nieko su juo nekalbėdavau, jis mano vardo net nežinojo, manė, kad aš iš Rusijos, kai eidavau ir dar iš tolo jį pamatydavau, iškart nusukdavau žvilgsnį ir apsimesdavau, kad jo nematau. Bet vis tiek iki pat paskutinės dienos per pietus ir vakarienę trindavosi prie mano staliuko, nešiodavo gėrimus man, nors tas jam nepriklausė ir aš neprašydavau, ištisai reikalavo su manim nuotraukos, nu žodžiu - siaubas. O jokio preteksto, kažkokios užuominos, juo labiau flirto iš mano pusės jam tikrai nebuvo.

sorry, nu bet pievas visiskas rasot lotuliukas.gif apsipirkinet Sakaloj tikrai nereikia buti ekstremalu, ir niekas nestveria nespejus islipti.ryskiai perdejot.zinoma jie ikyrus bet uz ranku tikrai netampo, ir nera neimanoma pro juos praeiti ar pan.
kitas dalykas jei vienas personalo darbuotojas prisikabino tai manau mazu maziausiai kvaila del jo vieno elgesio spresti apie visa Hurgada biggrin.gif
o oro uoste tiesiog suvenyrai, tokie patys kaip ir Sakaloje tik daug aukstesnem kainom.idomu ko jus tikejotes ten rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 15:33)
Noriu nudziuginti  mirksiukas.gif , kad Jusu planams deja nelemta issipildyti, mazoka laiko ir karstis garantuotai numarins. Suvokiate ir pati tai.  mirksiukas.gif
O stai keturraciai mums visai nepatiko.  schmoll.gif O po Liuksoro supratome, kad per karstas metas ekskursijoms. Liuksoras randasi dar i pietus nuo Hurgados, ten ant saules buvo +47 (09.26 d.).  blink.gif

Nenoriu gincytis, bet darysim viska, kad spetume pamatyti pasirinktus objektus ir isvaziuoti i pasirinktas ekskursijas, nebent, kaip sakiau, sveikata pavestu arba "force majeure" smile.gif
del karscio - zinau, kad jis labai didelis, bet siemet tai musu jau nebe pirma kelione i labai siltus krastus, tai tikiu, kad per pora dienu adaptuosimes smile.gif gal bus sunku, bet kaip jau sakiau, musu tikslas Egipte ne ilsetis, o pazinti sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2009 10 02, 16:22)
Mesaktyvistai, esam is tu zmoniu, kur prie baseino ar juros isguleti be veiklos gali maximum 20 minuciu smile.gif todel per sitas 7 dienas tikimes aplankyti Luxora, Kaira + Aleksandrija (2 dienos), pavazineti keturraciais po dykuma ir paimti ta ekskursija i rojaus sala... va todel ir skubam wink.gif aisku, negarantuoju, kad mums pavyks igyvendinti visa sia programa, bet stengsimes biggrin.gif  vaziuojam ne poilsiaut, o aktyviai turistaut (nebent sveikata pavestu) smile.gif

drinks_cheers.gif , man taip pat idomiau ekskursijos nei voliotis prie baseino. Jusu planas visai igyvendinamas, as pernai buvau visose jusu isvardintose ekskursijose, tiesa, turejau 9 nakvynes, bet liko laiko ir patinginiauti vacation4.gif . Svarbiausia Kairas-Aleksandrija, buna tik karta per savaite, taigi jums pirmiausia reikia isigyti sita, o visos likusios vyksta kasdien, tai tikrai nekils problemu jas isigyjant. Mes tai per viena diena suspejom pabuvoti motosafaryje, grize issimaudem, pavakarieniavom ir nakti isvykom i Kaira smile.gif . O rojaus sala tai tokia grynai poilsine ekskursija, plauki sau laivu, maudaisi, nardai su kauke, veliau voliojiesi ant balto smeliuko ax.gif , man labai patiko wub.gif , rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
o kokia kaina yra ekskursijos i Kaira-Aleksandrija? ax.gif kiek laiko si kelione trunka? bigsmile.gif
Gal kuri esate buvusi lapkricio viduryje-pabaigoje, koki orai?uztenka silumos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 15:33)
mazoka laiko ir karstis garantuotai numarins. Suvokiate ir pati tai.  mirksiukas.gif
O stai keturraciai mums visai nepatiko.  schmoll.gif O po Liuksoro supratome, kad per karstas metas ekskursijoms. Liuksoras randasi dar i pietus nuo Hurgados, ten ant saules buvo +47 (09.26 d.).  blink.gif

Pernai spalio viduryje buvau savaitę, tai normaliai viskas, nebuvo taip karšta, į Kairą ir Luksorą važiavau ilgomis rankovėmis tokia plona bliuzele. Autobuse net vėsu su kondicionieriais buvo, reikėjo užsikloti naktį važiuojant, gerai, kad turėjau skarą didžiulę. Nebuvo taip, kad alpom iš karščio. Nors karščio nekenčiu, bet per karštą nebuvo. O vanduo tai man ir šaltokas blush2.gif maudžiaus nedaug.
Va kolegė užvakar grįžo, tai sakė labai karšta, bet jau vės visvien po biškiuką. Ir pabrangę ten viskas labai, ji kelis kartus per metus važiuoja, tai sakė jaučias.
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 10 02, 18:40)
sorry, nu bet pievas visiskas rasot  lotuliukas.gif  apsipirkinet Sakaloj tikrai nereikia buti ekstremalu, ir niekas nestveria nespejus islipti.ryskiai perdejot.zinoma jie ikyrus bet uz ranku tikrai netampo, ir nera neimanoma pro juos praeiti ar pan.
kitas dalykas jei vienas personalo darbuotojas prisikabino tai manau mazu maziausiai kvaila del jo vieno elgesio spresti apie visa Hurgada  biggrin.gif
o oro uoste tiesiog suvenyrai, tokie patys kaip ir Sakaloje tik daug aukstesnem kainom.idomu ko jus tikejotes ten rasti  g.gif

Pievos ne pievos, bet man taip buvo. Aš dar kartą sakau, kad nenoriu nieko nuteikinėti, tiesiog sakau, kaip MAN buvo, ir kodėl AŠ galvoju, kad Hurgada man nepatinka. Ir visai nesvarbu, kiek prisikabino darbuotojų, tai vis tiek rodo, kad jie nėra įspėti nesikabinėti arba bent jau ne šitaip įkyriai. Šarme išvis prie manęs niekas nesikabino, vienintelis receptionistas labai mielai kalbėjo apie Lietuvą ir šiaip bendravo normaliai, neturėdamas jokių tikslų.
Turėjau omeny, kad Sakaloj yra baisu, jeigu jūs vaikščiojot su vyru, tada gal nieko, bet patikėkit, kai išeina dvi merginos, na tai gero nelauk. O kad ir toj pačioj Naama Bay ramiai išeini, NIEKAS nesikabina, normalios parduotuvės, užeini, kur nori, nusiperki. Ramu ir tvarkinga. O Sakala dar + ir šiukšlynas.
Atsakyti