Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Aistiene @ 2009 09 30, 20:31)
Noriu patarimo, daznai girdziu, kad geriau rinktis Sarma, nei Hurgada. Gal kas gali paaiskinti kodel?  blush2.gif  Kuom ta Hurgada prasciau?
Planuoju vaziuoti lapkricio vidury, bet et nezinau i kuri kurorta geriau, nes Egipte nesu buvusi....

jei neesat buvus,tai pirma karta nelabai skirtuma pajausit,as pirma karta vaziavau i Hurgada vien del to,kad is ten ekskursijos i Liuksora,Kaira(cia is pagrindiniu)is Sarmo sunku ten nukakti,nebent su lektuvu,o tai ne pigus malonumas.Kai vaziavau i Sharma,man ten labiau patiko,daugiau tvarkos,nezinau,kaip dabar,bet tada kainos skyresi,Sharme viskas kiek brangiau.Bet man Sharme labiau patiko.Hurgadoj buvau 2 kartus.Viena karta is Hurgados laivu plaukem nardyti,tai gyvenom jame,Hurgadoj tik viena diena buvom apsistoje.Sharme kelis kartus,dabar skrendam antrakart i Dahaba.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 09 30, 20:52)
nezinau,kaip dabar,bet tada  kainos skyresi,Sharme viskas kiek brangiau.

kainos skiriasi, Hurgadoj tikrai pigiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makleris4 @ 2009 09 27, 10:42)
pasikartosiu: O gal kas esate buvę Hurgadoje naujai pastatytame viešbutyje Albatros jungle aquapark ir galėtumėte pasidalinti savo įspūdžiais? Ar tinkamas jis važiuoti su vaikais? Visiškai nerandu atsiliepimų apie šį viešbutį.
Gal kas plauke i rojau sala ir gali parekomenduoti is kur pirkti sia ekskursija?
Dar labai domina geriamas vanduo. Kaip supratau Egipte jis labai vertingas, tad klausimas , kadangi vaziuoju pirma karta, ar Hurgadoje yra fiksuotu kainu parduotuviu kur jo galima nusipirkti, o gal viesbutyje duoda?

Sveiki,
mes buvome siame viesbutyje. thumbup.gif Sakyciau, kad tai butent tas viesbutis, kur REIKIA vaziuot su vaikais. Vandeni (geriama) siame viesbutyje rasite saldytuve arba bent kuriame restorane ar bare.
Ispudziai - super, duociau siam viesbuciui 4*.
Papildyta:
QUOTE(amukas @ 2009 09 30, 14:25)
biggrin.gif  Mum su pilvais nieko blogo nebuvo, net atvirksciai....  lotuliukas.gif

Nuo juros vandens oda minkstute, kaip aliejum istepta  thumbup.gif  tik specialia avalyne reikia tureti ir kas nori po vandeniu ziureti  lotuliukas.gif  akinuku su trubele... as tai neturejau tai vietoj parduotuvej nusipirkau.. spec avalyne kainavo 4 dolerius ir akinukai su trubele 13 doleriu.. maciau daug kas su crosais braide...  lotuliukas.gif  thumbup.gif Nors buvo viena grupele pagerusi tai be nieko maudesi sokinejo ir nieko.. (net ant eziu nepataike, kurie diena koraluose miega)  doh.gif  biggrin.gif 

Vaziuojant i Liuksora pasiemem 4 vandens buteliukus tai pritruko..

Kas per nesamone? blink.gif po juros vandens oda reikia nuplauti po dusu, kitaip smulki druska kristalizuojasi tiesiai ant odos. Man dirgino oda, vyrui maziau, bet jokio pojucio NER, o ypac minkstumo kaip po aliejaus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2009 09 27, 10:54)
Sveiki, kiek skaitau atsiliepimus rusu saituose apie si viesbuti - rusai patenkinti, giria. Bet pats faktas, kad sis viesbutis pamegtas rusu - jau minusas.
Kai kuriuose viesbuciuose vandeni duoda, bet parduotuviu ir prekybos centru tikrai yra, vandens rasit.

Ir vel nesamone.... sitas viesbutis pamegtas vokieciu, as atsiliepimus butent is vokieciu rinkau. Ir savo akimis pamaciau, kad % ten ju dauguma. bigsmile.gif
O rusu visur yra, vietiniai minejo, kad per metus per Egipto kurortus pravaro apie 2 mln. rusu.
Atsakyti
Aš Egipte buvau 4 kartus kartus, ir tik 1 kartą iš jų Hurgadoj, o 3 - Šarme. Ir dar važiuočiau tai turbūt tik į Šarmą, patinka ten mums, gražu, o jau koralai su žuvytėm tai prie pat kranto, plaukti niekur nereikia, įbrendi ir snorklini. Hurgadoj kažkaip kitokia pakrantė. Na į Hurgadą - tik kad į Luksorą nuvykt, o į Kairą galima ir Šarmo, taip pat ir į Izraelį. Bet čia nuo žmogaus priklauso, kurį kurortą pasirinkti, kas labiau norėtų vietinio gyvenimo pamatyt, tai Hurgada.
Atsakyti
Noriu patarimo, daznai girdziu, kad geriau rinktis Sarma, nei Hurgada. Gal kas gali paaiskinti kodel?  blush2.gif  Kuom ta Hurgada prasciau?
Planuoju vaziuoti lapkricio vidury, bet et nezinau i kuri kurorta geriau, nes Egipte nesu buvusi....

Man pagrindinis skirtumas jūroje, koralai Šarme prie pat kranto, jų daug. Nors paskutinį kartą buvome Marsa Alam kurorte, va ten tai rojus snorkelinimui bigsmile.gif Tiek grožio ir žuvų įvairovės Egipte dar nebuvau mačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadina: 01 spalio 2009 - 11:49

jo, as sia apklausa irgi pravedinejau pries kelione. rinkausi sarma, nes pagrindinis skirtumas nuo hurgados - juros, konkreciai koralu grozis. nardymo fanai paprastai renkasi tik Sarma, nes hurgadoje nera i ka ziuret. be to sarmas daug moderniskesnis nei hurgada. Dar mano pasirinkima leme ir tai, kad labai norejau i Petra Jordanijoje, o is hurgados si ekskursija neorganizuojama. savo keliones pasirinkimu likau patenkinta 150 procentu biggrin.gif , nes tikejausi prasciau. nors hurgadoje ir nebuvau, bet supermamos pagalba vaziuociau tik i Sarma cool.gif
Atsakyti
Mes pernai lapkricio men buvome Hurgadoje, Sun rise garden beach 5*...atsiliepimai tik teigiami, labai patiko viskas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai į Hurgadą turėčiau dar kartą nuvažiuot, nes kai buvom vasarą, per tuos karščius niekas neorganizavo ekskursijos į Luksorą, o labai norėjom pamatyt. Bet tai yra vienintelė priežastis, kodėl grįžčiau į Hurgadą, šiaip tik tai Šarmas. Pradedant pačia aplinka, vietinių ženkliai mažiau, bet ir viešbučiai geresni (na, aišku, atitinkamai ir kaina didesnė), ir, svarbiausia, aptarnaujantis personalas malonus. Jeigu ir pasikabinėja, na tai kartą, du, bet Hurgadoj jeigu koks vienas prisikabina, tai iki atostogų galo ir neatkibs.. bjauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 10 02, 09:19)
Aš tai į Hurgadą turėčiau dar kartą nuvažiuot, nes kai buvom vasarą, per tuos karščius niekas neorganizavo ekskursijos į Luksorą, o labai norėjom pamatyt. Bet tai yra vienintelė priežastis, kodėl grįžčiau į Hurgadą, šiaip tik tai Šarmas. Pradedant pačia aplinka, vietinių ženkliai mažiau, bet ir viešbučiai geresni (na, aišku, atitinkamai ir kaina didesnė), ir, svarbiausia, aptarnaujantis personalas malonus. Jeigu ir pasikabinėja, na tai kartą, du, bet Hurgadoj jeigu koks vienas prisikabina, tai iki atostogų galo ir neatkibs.. bjauru doh.gif

O mes buvote Hurgadoje...viesbutis labai geras, personalas jokio lipsnumo tik paslaugumas ir tai neperdetas.... aplinka thumbup.gif visiskai priesingai Jusu destymui.
Tad reziumuoju:
man Jusu motyvai del Sarmo kokie tai migloti pasirode. Vienzo, mineti faktoriai tikrai ne priezastis rinktis ne Hurgada. Manyciau neturetumete savo asmenine patirti laikyti etalonine. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na as ruosiuosi lekti i El seicha smile.gif gal galetumete patarti , kokie viesbuciai geri , kur verta nukeliauti ka pamatyti smile.gif as laukiu paskutiniu minuciu lapkricio viduriui smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif as turiu tokius klausimukus:
1. ar galima ekskursijas is Teztour nusipirkti dar bunant LT? arba is kart atvaziavus i Egipta...
esme tame, kad mes atskrisim i Egipta apie 17val., o kita diena jau noresim nuo 8 val imti pasirinkta ekskursija, tai ar spesim mes ja ten nusipirkti is Teztour'o.

2. ar apsimoka imti ekskursija - plaukimas i Rojaus sala (trunka nuo 8h iki 17 h) - ar smagu ten? smile.gif

3. iki kelintos valandos galima nusipirkti ekskursijas is vietiniu, t.y. iki keliu dirba ju turizmo firmeles? ar atvyke mes galetume nusipirkti ekskursija jau kitos dienos rytui?

Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2009 10 02, 13:05)
Sveiki smile.gif as turiu tokius klausimukus:
1. ar galima ekskursijas is Teztour nusipirkti dar bunant LT? arba is kart atvaziavus i Egipta...
esme tame, kad mes atskrisim i Egipta apie 17val., o kita diena jau noresim nuo 8 val imti pasirinkta ekskursija, tai ar spesim mes ja ten nusipirkti is Teztour'o.

2. ar apsimoka imti ekskursija - plaukimas i Rojaus sala (trunka nuo 8h iki 17 h) - ar smagu ten? smile.gif

3. iki kelintos valandos galima nusipirkti ekskursijas is vietiniu, t.y. iki keliu dirba ju turizmo firmeles? ar atvyke mes galetume nusipirkti ekskursija jau kitos dienos rytui?

Aciu uz atsakymus smile.gif

1. Nesuprantu kodel taip skubate i ekskursija... g.gif mes pirmas 3 dienas palikome adaptacijai, pazet kaip ir kas. Ta siulyciau ir Jums. mirksiukas.gif
2. mums patiko, o ypac baltas smelis kaip Karibuose.
3. ir vel skubejimas.... dirba jie ten non stop, vaiksto ir siulo istisai. Siulau ,,nesideginti" tai, o ypac su ekskursijomis. Man butent 2 diena susuko pilva taip doh.gif , dekuj Die buvome vietoje.

Beje, kad ruosiates? Jei dabar, tai snipstas su ekskursijomis, karstis tokis, vaizdas plaukia, nieko nesinori, tik greiciau i autika atsisest.
Nardymas ir Rojaus sala lieka kaip alternatyva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 02 spalio 2009 - 14:11