Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Net @ 2009 09 25, 08:29)
Labas rytas,

gal galėtumėte patarti, kiek dolerių vežtis 7 d. atostogoms vidutinio amžiaus porai, planuojant pakeliauti na gal į kokią porą ekskursijų? Dėkui  4u.gif

oj, kad čia individualu labai... žiūrint su kokiu maitinimu važiuojant(AI ar mieste valgysit...), kiek lauktuvėm norit skirt ir pan... Lapelį su ekskursijų kainomis palikau namie, bet kiek atgaminu populiariausias -
kairas 80$ (berods), Luksoras 70$(jau su kažkokia nuolaidele mini), pasiplaukiojimai jūroj visokie man rodos apie 40$, nardymas 60$... Na paskaičiuokit arbatpinigius, vandenuką jei viešbutyje nemokamai neduos(pas mus 1$ du 1.5l buteliai kainuodavo viešbuty).. Tai va, maždaug orientacijai gal pagelbės...
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 09 24, 09:50)
Va kokie mano draugės atsiliepimai apie Luksorą  lotuliukas.gif

http://irmainstyle.b...label/KELIONĖS

irnesakyk.gif mes važiavom į Kairą-Aleksandriją ir netaupėm, neieškojom "2 už 1 kainą" lotuliukas.gif bet emocijos panašios, gerai kad nors autobusas buvo padorus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiala @ 2009 09 24, 21:06)
Ir dar visą kelią "kankino" su savo raudom ar maldom, t.y tokia muzika buvo paleista: pan skambėjo vau vau vau avavau biggrin.gif

matyt ir jūs per ramadaną važiavot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 09 25, 09:09)
oj, kad čia individualu labai... žiūrint su kokiu maitinimu važiuojant(AI ar mieste valgysit...), kiek lauktuvėm norit skirt ir pan... Lapelį su ekskursijų kainomis palikau namie, bet kiek atgaminu populiariausias -
kairas 80$ (berods), Luksoras 70$(jau su kažkokia nuolaidele mini), pasiplaukiojimai jūroj visokie man rodos apie 40$, nardymas 60$... Na paskaičiuokit arbatpinigius, vandenuką jei viešbutyje nemokamai neduos(pas mus 1$ du 1.5l buteliai kainuodavo viešbuty).. Tai va, maždaug orientacijai gal pagelbės...

Dėkui už atsakymą - uošviai pirmą kartą važiuos atostogauti, todėl bais susirūpinę mirksiukas.gif Jie gyvens Hurgadoje, turės maitinimą AI, tai realiai vanduo nekainuos. Pagrinde atsieis kelionės ir lauktuvės...
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2009 09 25, 10:34)
Dėkui už atsakymą - uošviai pirmą kartą važiuos atostogauti, todėl bais susirūpinę  mirksiukas.gif Jie gyvens Hurgadoje, turės maitinimą AI, tai realiai vanduo nekainuos. Pagrinde atsieis kelionės ir lauktuvės...

Manau, abiems 400 doleriu turetu uztekti.
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2009 09 25, 10:34)
Dėkui už atsakymą - uošviai pirmą kartą važiuos atostogauti, todėl bais susirūpinę  mirksiukas.gif Jie gyvens Hurgadoje, turės maitinimą AI, tai realiai vanduo nekainuos. Pagrinde atsieis kelionės ir lauktuvės...

Nėr už ką. Jei pirmą kartą važiuos, tai aš patarčiau imti keliones iš organizatoriaus, ne iš gatvės. Nors mamytės ekstremalės gal sukritikuos mane čia dabar lotuliukas.gif Mes ėmėm kairą-aleksandriją iš egiptiečių(negaliu sakyt, kad iš gatvės, nes pusiau per pažystamus, ir per dykumą nelegaliai tikrai nevežė, viskas buvo legalu), bet truputį nusivylėm... Aišku, kainavo ne 160$, o 110, beeet buvo šiokių tokių niuansų. Į Luksorą vykom jau su saviškiais ir buvo super... Jei maitinimas AI, tai nereiškia kad vandenuką buteliuose duos dykai. Geresni viešbučiai duoda, bet tikrai yra ir tokių, kur jei nori turėt buteliuose(na kad įsidėt į keliones ir šeip kambary naktį vdrug troškina smile.gif ), reikia pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 09 25, 09:52)
Nėr už ką. Jei pirmą kartą važiuos, tai aš patarčiau imti keliones iš organizatoriaus, ne iš gatvės. Nors mamytės ekstremalės gal sukritikuos mane čia dabar  lotuliukas.gif Mes ėmėm kairą-aleksandriją iš egiptiečių(negaliu sakyt, kad iš gatvės, nes pusiau per pažystamus, ir per dykumą nelegaliai tikrai nevežė, viskas buvo legalu), bet truputį nusivylėm... Aišku, kainavo ne 160$, o 110, beeet buvo šiokių tokių niuansų.  Į Luksorą vykom jau su saviškiais ir buvo super... Jei maitinimas AI, tai nereiškia kad vandenuką buteliuose duos dykai. Geresni viešbučiai duoda, bet tikrai yra ir tokių, kur jei nori turėt buteliuose(na kad įsidėt į keliones ir šeip kambary naktį vdrug troškina smile.gif ), reikia pirkti  4u.gif

Parasykite per ka emete Kaira - Aleksandrija, ir kodel nusivylete, nes galvojam visas ekskursijas imti per Irina Sarme, jau susiskambinom su ja, pasiskaicius atsiliepimus kas per ja vyko, lygtai viskas buvo gerai organizuota, bet negali zinoti, kaip gali buti, nes planuojame imti 3 tolimas ekskursijas, gal girdejote kokiu atsiliepimu ir jus apie ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zuika*: 25 rugsėjo 2009 - 10:39
QUOTE(*Zuika* @ 2009 09 25, 11:36)
Parasykite per ka emete Kaira - Aleksandrija, ir kodel nusivylete, nes galvojam visas ekskursijas imti per Irina Sarme, jau susiskambinom su ja, pasiskaicius atsiliepimus kas per ja vyko, lygtai viskas buvo gerai organizuota, bet negali zinoti, kaip gali buti, nes planuojame imti 3 tolimas ekskursijas, gal girdejote kokiu atsiliepimu ir jus apie ja  mirksiukas.gif

nea, negirdėjau apie ją, nes Hurgadoj buvau. Ėmiau ghmm, net nežinau pavadinimo firmos, tiesiog Lietuvoj mums pasakė telefoną moteriškės, berods Liza buvo, mes su ja susiskambinom ir užsisakėm... Kad viskas buvo legalu - neabejoju, su tuo viskas ok. Kas nepatiko - autobusas buvo nieko(nors su tezų nepalygint kur i Luksorą važiavom), ypač kai mes prieky atsisėdom. O vienai moteriškei gale buvo kažkaip striuka(ant rato sėdynė) - ji pasiskundė gidui, kuris buvo beje firmos savininkas. Tai tada pasireiškė jo afrikietiškas charakteris, vietoj to, kad pasodinti ją į priekį, kur vietos buvo, šalia gido, jis užsispyręs ją pusvalandį įtikinėjo, kad priekis rezervuotas gidams ir jokiu būdu negalima ten sėsti ir kad jai gerai ten kur yra. Aš neįsivaizduoju, kaip tai rusei nervai atlaikė aiškinantis pusvalandį, iš serijos "aš ne dramblys" smile.gif Manau važiuojant su organizatorium tokių nesklandumų nebūtų kilę(kelias iš aleksandr. iki hurgados 700km, tai manau svarbu patogiai sėdėt...). Ir šeip gidui truputėlį trūko kantrybės su mumis.. Išaiškint, kur kas kada.. Nors vėlgi, tikrai niekur nepaliko, visur pasirūpino, bet su kaprizais smile.gif Kitas dalykas - gidas nors fantastiškai gerai šnekėjo rusiškai, bet taip fantastiškai greitai, kad nieko nesuprato net kartu važiavę rusai ir dievaži man rodos jis pats nelabai nesuprato ką ten marmaliojo smile.gif ... Na ir pabaigai - man pasirodė, kad Aleksandrijoj mes pamatėm mažiau nei turėjom(tiesa, lyginant su tezų lankstinuku..), į kažkokį amfiteatrą nenuvežė ir dar kažkur...
O kai važiavom su tezais į Luksorą, apturėjom tokį įvykį, kai vieno iš sustojimų metu, mūsų vairuotojas į autobusą neįleido kažkokio prekeivio, įvyko susistumdymas ir pan, ko pasekoj kelioliką įpykusių arabų ar mūsų vairuotojo ginčą ramino policija.. Nejauku buvo kai jie su automatais ten vaikščiojo ax.gif Užtrukom apie 40 min, kol išsiaiškino viską, bet po to pavažiavę sustojom, gidas išbėgo ir grįžo su ledais visam autobusui smile.gif Nežinau, gal čia visus taip vaišina, bet man pasirodė, kad tai buvo mažytė kompensacija už nepatogumus smile.gif Man rodos kelionėj į Kairą mes nieko panašaus nebūtumėm sulaukę smile.gif Tiesiog požiūrio reikalas.

Bet jeigu atsiliepimai apie tą Iriną geri, tai manau viskas čiki bus. Aš nebūčiau galėjusi sau leisti važiuoti tezų kaina, tai nesigailiu, kad ėmiau iš šalies, bent pamačiau smile.gif Svarbu, kad legaliai būtų, o ne kur nors per dykumą naktį be šviesų ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2009 09 25, 11:36)
Parasykite per ka emete Kaira - Aleksandrija, ir kodel nusivylete, nes galvojam visas ekskursijas imti per Irina Sarme, jau susiskambinom su ja, pasiskaicius atsiliepimus kas per ja vyko, lygtai viskas buvo gerai organizuota, bet negali zinoti, kaip gali buti, nes planuojame imti 3 tolimas ekskursijas, gal girdejote kokiu atsiliepimu ir jus apie ja  mirksiukas.gif

Sveiki, tikrai nebijokit, keliavom per ja i Kaira, Izraeli, rekomendavau draugams , jie vaziavo i Izraeli ir Jordanija, viskas tikrai puikiai organizuota. Taip pat patiko, kad ji atvyksta i viesbuti, po to raso SMS ar viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 09 25, 12:09)
Sveiki, tikrai nebijokit, keliavom per ja i Kaira, Izraeli, rekomendavau draugams , jie vaziavo i Izraeli ir Jordanija, viskas tikrai puikiai organizuota. Taip pat patiko, kad ji atvyksta i viesbuti, po to raso SMS ar viskas gerai  4u.gif

Dekui uz pasisakymus, dabar tikrai vyksim per ja, nes teko ne karta kalbetis telefonu tai labai kantriai ir maloniai atsakinejo i mano uzduotus klausimus, dave patarimu, o tu klausimu kai pirma karta vykstant buvo daugybe, ir dar zadejo nuolaidas padaryti biggrin.gif tiesiog norejosi daugiau atsiliepimu kas vyko per Irina, bet jei dauguma patenkinti, manau ir mes nenusivilsim mirksiukas.gif
O jos kontaktus visus rasite siame puslapyje, taip pat ekskursiju aprasymus ir kainas rusu kalba.
http://www.allsharm.com/
Atsakyti
QUOTE(baltapuke @ 2009 09 25, 11:52)
Nėr už ką. Jei pirmą kartą važiuos, tai aš patarčiau imti keliones iš organizatoriaus, ne iš gatvės. Nors mamytės ekstremalės gal sukritikuos mane čia dabar  lotuliukas.gif Mes ėmėm kairą-aleksandriją iš egiptiečių(negaliu sakyt, kad iš gatvės, nes pusiau per pažystamus, ir per dykumą nelegaliai tikrai nevežė, viskas buvo legalu), bet truputį nusivylėm... Aišku, kainavo ne 160$, o 110, beeet buvo šiokių tokių niuansų.  Į Luksorą vykom jau su saviškiais ir buvo super... Jei maitinimas AI, tai nereiškia kad vandenuką buteliuose duos dykai. Geresni viešbučiai duoda, bet tikrai yra ir tokių, kur jei nori turėt buteliuose(na kad įsidėt į keliones ir šeip kambary naktį vdrug troškina smile.gif ), reikia pirkti  4u.gif

Jo su vandenuku atsargiai,as buvau viesbuty su AI,pirma nakti nepasiskaiciau,o vanduo is saldytuvo-2 mazi buteliukai kainavo 4 dolerius,tai veliau mes is baru prisinesdavom,kad nereiktu moket:):bet cia skirtingai kiekvienam viesbuty.
Atsakyti
O gal kam teko joti ant kupranugario, kaip jie ten ramiai eina, uz ko isikibti, kad laikytis, tiesiog gal nelabai jodinesim, bet butu idomu bent keleta nuotrauku ant jo pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2009 09 26, 13:38)
O gal kam teko joti ant kupranugario, kaip jie ten ramiai eina, uz ko isikibti, kad laikytis, tiesiog gal nelabai jodinesim, bet butu idomu bent keleta nuotrauku ant jo pasidaryti  smile.gif

Na truputeli baisoka kai jie atsistoja, ir veliau atsitupia,tai kai jie ta daro,kiek galima reikia atsilosti...As ne viena karta jojau,tai visada uzsimerkdavau, bet manau isbandyt tikrai verta...
Atsakyti