QUOTE(*Zuika* @ 2009 09 25, 11:36)
Parasykite per ka emete Kaira - Aleksandrija, ir kodel nusivylete, nes galvojam visas ekskursijas imti per Irina Sarme, jau susiskambinom su ja, pasiskaicius atsiliepimus kas per ja vyko, lygtai viskas buvo gerai organizuota, bet negali zinoti, kaip gali buti, nes planuojame imti 3 tolimas ekskursijas, gal girdejote kokiu atsiliepimu ir jus apie ja
nea, negirdėjau apie ją, nes Hurgadoj buvau. Ėmiau ghmm, net nežinau pavadinimo firmos, tiesiog Lietuvoj mums pasakė telefoną moteriškės, berods Liza buvo, mes su ja susiskambinom ir užsisakėm... Kad viskas buvo legalu - neabejoju, su tuo viskas ok. Kas nepatiko - autobusas buvo nieko(nors su tezų nepalygint kur i Luksorą važiavom), ypač kai mes prieky atsisėdom. O vienai moteriškei gale buvo kažkaip striuka(ant rato sėdynė) - ji pasiskundė gidui, kuris buvo beje firmos savininkas. Tai tada pasireiškė jo afrikietiškas charakteris, vietoj to, kad pasodinti ją į priekį, kur vietos buvo, šalia gido, jis užsispyręs ją pusvalandį įtikinėjo, kad priekis rezervuotas gidams ir jokiu būdu negalima ten sėsti ir kad jai gerai ten kur yra. Aš neįsivaizduoju, kaip tai rusei nervai atlaikė aiškinantis pusvalandį, iš serijos "aš ne dramblys"
Manau važiuojant su organizatorium tokių nesklandumų nebūtų kilę(kelias iš aleksandr. iki hurgados 700km, tai manau svarbu patogiai sėdėt...). Ir šeip gidui truputėlį trūko kantrybės su mumis.. Išaiškint, kur kas kada.. Nors vėlgi, tikrai niekur nepaliko, visur pasirūpino, bet su kaprizais
Kitas dalykas - gidas nors fantastiškai gerai šnekėjo rusiškai, bet taip fantastiškai greitai, kad nieko nesuprato net kartu važiavę rusai ir dievaži man rodos jis pats nelabai nesuprato ką ten marmaliojo
... Na ir pabaigai - man pasirodė, kad Aleksandrijoj mes pamatėm mažiau nei turėjom(tiesa, lyginant su tezų lankstinuku..), į kažkokį amfiteatrą nenuvežė ir dar kažkur...
O kai važiavom su tezais į Luksorą, apturėjom tokį įvykį, kai vieno iš sustojimų metu, mūsų vairuotojas į autobusą neįleido kažkokio prekeivio, įvyko susistumdymas ir pan, ko pasekoj kelioliką įpykusių arabų ar mūsų vairuotojo ginčą ramino policija.. Nejauku buvo kai jie su automatais ten vaikščiojo
Užtrukom apie 40 min, kol išsiaiškino viską, bet po to pavažiavę sustojom, gidas išbėgo ir grįžo su ledais visam autobusui
Nežinau, gal čia visus taip vaišina, bet man pasirodė, kad tai buvo mažytė kompensacija už nepatogumus
Man rodos kelionėj į Kairą mes nieko panašaus nebūtumėm sulaukę
Tiesiog požiūrio reikalas.
Bet jeigu atsiliepimai apie tą Iriną geri, tai manau viskas čiki bus. Aš nebūčiau galėjusi sau leisti važiuoti tezų kaina, tai nesigailiu, kad ėmiau iš šalies, bent pamačiau
Svarbu, kad legaliai būtų, o ne kur nors per dykumą naktį be šviesų ir viskas bus gerai