Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 20, 16:58)
Gal kas buvote El Gounoje? domintų atsiliepimai apie šią vietą ir ypač info apie viešbučius  blush2.gif
iš anksto dėkinga už info  4u.gif

Pliusai: grazus, tvarkingas, ramus, saugomas turistu rezervatas smile.gif vietiniai tik aptarnaujantis personalas, kazkaip ismokytas nesikabineti
Minusai: gali buti PER ramu
Gyvenom cia http://www.threecorn.../...&hotel_id=3

jokiu priekaistu siam viesbuciui
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 20, 21:07)
o ir šiaip gal kas žino viešbutį, kur mažiau girtuokliaujančių kaimyninių šalių atstovų būtų ?  g.gif norėtųsi atostogauti su vakariečiais  mirksiukas.gif

Sveiki, noriu pasakyti jums, kad tuose viesbuciuose, kur platus valgiu gerimu bei paslaugu pasirinkimas visada bus daug rusu, o jei UAI tai tikrai. O paziurekit atsiliepimuose apie nedidelius paprastesnius viesbutukus (3-4 zvaigzdziu), ten vieni uzsienieciai, rusu vos keli. Tiesiog jie vaziuoja pagrinde isgert ir pavalgyt biggrin.gif
Taip pat l. mazai rusu sutikom Hilton Sharks bay, nors antra kart ten suugrizus, ju jau buvo gerokai daugiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki dar karteli, gal kam teko buti Ali Baba Palace Hurgadoje?
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2009 09 23, 09:02)
Sveiki dar karteli, gal kam teko buti Ali Baba Palace Hurgadoje?

Buvau Jasmine Village, o jis priklauso tam pačiam tinklui kaip ir Ali Baba ir Aladdin; jų visų teritorijos sujungtos. Rekomendavimas, aišku, subtilus ir subjektyvus dalykas, bet... rekomenduočiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 23 rugsėjo 2009 - 09:14
QUOTE(Neverk @ mama,2009 09 23, 10:14)
Buvau Jasmine Village, o jis priklauso tam pačiam tinklui kaip ir Ali Baba ir Aladdin; jų visų teritorijos sujungtos. Rekomendavimas, aišku, subtilus ir subjektyvus dalykas, bet... rekomenduočiau smile.gif

Aciu smile.gif
Sunku mums kazkaip apsispresti. renkamies tarp ALI BABA PALACE ir SERENITY MAKADI HEIGHTS. Siandiena reiketu nuspresti.
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2009 09 23, 10:23)
Aciu smile.gif
Sunku mums kazkaip apsispresti. renkamies tarp ALI BABA PALACE ir SERENITY MAKADI HEIGHTS. Siandiena reiketu nuspresti.

Jusu vietoj imciau antraji, nes papludimys su koraliniu rifu, galesit vietoj nardyti su kaukem. wub.gif Ir aplinka man grazesne.
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2009 09 23, 10:07)
laba
iskilo toks klausimas ar egipte buna ziemos kad butu taip salta kaip pas mus ir vilnoniu kojinaiciu gal jau ir reiketu? g.gif  unsure.gif

Pernai buvau sausio pabaigoj-vasario pradžioj, tai tikrai galvojau, kad bus šalta, bet matomai čia metai metams nelygu, nes ir vanduo, ir oras buvo šiltesni negu kovo mėnesio pradžioj. Tik kad anksti temsta, o ir vakare striukytė man nepamaišė, na bet aš šaltyšius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RimPol: 23 rugsėjo 2009 - 13:00
QUOTE(linamog @ 2009 09 23, 10:33)
Jusu vietoj imciau antraji, nes papludimys su koraliniu rifu, galesit vietoj nardyti su kaukem.  wub.gif Ir aplinka man grazesne.

Ali Baba irgi su koraliniu rifuku smile.gif Smėlio paplūdimys - ilgas; jei turite vaikų - labai tinkamas palūdimys, nes gana ilgai negilu, smėlio dugnas. Liuks. Plius galima naudotis visų trijų viešbučių baseinais, teritorijomis ir restoranais.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 24, 09:40)
Manau, viskas bus gerai. Pasiimkite kokio stipresnio gerimuko dezinfekcijai, issikeiskite pinigu po 1 doleri koki 50, nes tikrai prireiks arbatai ir mokant uz taksi. Paragaukit egiptietisko alaus "Stella" - tikrai neblogas.  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
o vyras tai jau sake, kad kokio konjakelio tai butinai imsim biggrin.gif
o to rekomenduojamo alaus tada butinai paragausim.
tiesa, kas esate buve, ka geriau rinktis, Luxora, ar piramides, nes siu dvieju imti tai tikiu nelabai butina, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2009 09 24, 09:49)
aciu  4u.gif
o vyras tai jau sake, kad kokio konjakelio tai butinai imsim  biggrin.gif
o to  rekomenduojamo alaus tada butinai paragausim.
tiesa, kas esate buve, ka geriau rinktis, Luxora, ar piramides, nes siu dvieju imti tai tikiu nelabai butina, ka manot?

Va kokie mano draugės atsiliepimai apie Luksorą lotuliukas.gif

http://irmainstyle.b...label/KELIONĖS
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2009 09 24, 09:49)
aciu  4u.gif
o vyras tai jau sake, kad kokio konjakelio tai butinai imsim  biggrin.gif
o to  rekomenduojamo alaus tada butinai paragausim.

nebutina, bet jei norisi - galima smile.gif man sunku patarti, as emiau abi ekskursijas, o piramides dar ir su aleksandrija - 2d. kelione(vat cia tikrai jau klausimas ar verta lotuliukas.gif ), bet nesigailejau, nuvaziavus i kita sali man gera ja pazinti, kokia ji bebutu ir kuo daugiau jos pamatyti.

Kelionės i Kaira (piramides) ir į Luksorą labai skiriasi... Važiuojant į Kairą, mačiau vien smėlį ir pan. Aišku, piramidės ir pats Kairas paliko įspūdį. Bet Luxoras patiko labiau smile.gif Kaire aplankomos tik piramides, na dar Kairo muziejus ir visokie papirusai/kvepalai ir pan kur faktiškai apsipirkt veža(mes pamatėm ir vakarinį Kairą, kuris paliko didelį įspūdį, bet čia tik kai 2d. ekskursiją renkiesi). O kuo arčiau Luksoro, tuo kelias darėsi žalesnis, dirbami laukai šalia kelio, na jų buitis ir pan. Buvo labai įdomu vien tai pamatyt. Luksore aplankoma Karnako, Hetčepsutės šventyklos, kolosai, mirusių miestas(ar karalių slėnis, nepamenu jau smile.gif - nusileidžiama į kelias kapavietes). Taip kad istorijos tikrai daugiau Luksore o ir važiuoti į jį arčiau. Kelionė ne tokia varginanti kaip į Kairą, į kurį dažniausiai ižvažiuojama apie 1h nakties! Aš poto muziejui miegojau vos ne smile.gif Tiesa, rugsėjo pradžioje Luksore buvo siaubingai nerealiai karšta blink.gif Faktiškai supratau, ką reikštų numirt dykumoj iš karščio ir troškulio blink.gif

Kaip čia kažkas pasakė, rekomendavimas reikalas subtilus toks... blush2.gif Jeigu yra noras pažinti šalį, rekomenduoju abi ekskursijas, nes jos skirtingos totaliai. O jeigu pasirinkimas toks, kad tik vieną imt norit, tada aš rinkčiausi Luksorą. Dabar kai jau pamačiau, ir buvau abiejose, tai manau, kad nenuvačiavusi į Luksorą, nebučiau pamačiusi tikro Egipto smile.gif

tiesa, kai pirmą kartą važiavau, tai kai kur liapsusų pridariau, ir ne tik aš smile.gif
pvz į tuliką ekskursijos metu už 1$ nuėjau, o va viena rusė man rodos 5 ar 10 davė, gražos tikėdamasi biggrin.gif (realiai 1 jų svaro per akis.)
mano patarimas, - turėti smulkių dolerių(taksiukam ir pan.) ir smulkių jų pinigų, na po 1 svarą pvz, labai praverčia ekskursijų metu, nes tualetai dažnai mokami būna arba tipo nemokami, kur vynioja tūlikinį arabės išsišiepusios ir kaulija $.
tai va gal kam pravers patarimas smile.gif

beje, čia apie gėrimus kalba ėjo, tai Hurgadoj, duty free parduotuvėj(ne oro uoste, o mieste, kur galima apsilankyt po atvykimo 2d. berods) litras tekilos tik 20$. Šeip būtų gaila dezinfekcijai naudot, bet kaip už tokią kainą ir pritrūkus lietuviškos, suėjo gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal galėtumėte patarti, kiek dolerių vežtis 7 d. atostogoms vidutinio amžiaus porai, planuojant pakeliauti na gal į kokią porą ekskursijų? Dėkui 4u.gif
Atsakyti