QUOTE(fuksė @ 2009 07 22, 14:24)
Sveikute,
gal galite parasyti
atsiliepimus apie siuos viesbucius, jei esate buve?
Aciu.
MARLIN INN 4*
ALF LEILA WA LEILA 3+*
PHARAOHOTELS WAVES 3+*
MINAMARK BEACH RESORT 3+*
CALIMERA GOLDEN BEACH 4*
Sveika, buvau Marlin Inn, viešbutis nedidelis, nenaujas, bet labai geroje vietoje, pačioje Hurgadoje, bet toliau nuo centro, jokio triukšmo, aplink parduotuvėse kainos mažesnės negu centre.
. Maitinimas neblogas, paplūdimyje yra baras, gultų visada užteko, aptarnaujantis personalas mandagus. Žodžiu, man patiko
. Šalia paplūdimio nedidelė prieplauka, jei norėsit ekskursijos į jūrą, galit plaukti neišeinant iš viešbučio, labai patogu. Kambariai yra centriniame korpuse ir bungaluose, tai centriniam geresni. Tiesa, kai aš buvau (2008 lapkritį), bungalai buvo remontuojami, satomas kažkoks priestatas, tai aplink zujo statybininkai, kokia situacija dabar, nežinau. Vieninteliai minusai- visiškai nėra animacijos, tik kartą per savaitę vakare viešbučio hole vyko kažkos šou; ir kontingentas- vieni rusai, tai toks jausmas, kad į Rusiją papuolei, net paplūdimyje tik rusiška muzika skambėjo
... O arabai, išgirdę, iš kokio mes viešbučio, visi kaip vienas komentuodavo: "o, russian hotel"
Bet iš esmės man patiko, manau, lygio ir kainos santykis normalus, viešbutis tikrai ne iš tų, į kurį nesinorėti grįžti
Pavasarinė moters malda: "Dieve, jeigu negali padaryti taip, kad aš suplonėčiau, tai padaryk bent jau taip, kad mano draugės sustorėtų"