Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas (IV dalis)

QUOTE(fuksė @ 2009 09 17, 08:37)
Sveikuciai, as ir vel su klausimuku....apie viesbuti Minamark blush2.gif
Gal kas ilsejotes? Kaip tenainas?
ACIU. 4u.gif

laba fainas viesbutkas as jam ilsejausi.... smile.gif 4u.gif kas domina konkreciai klausk...
siaip jau kazkur rasiau apie ji.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 09 16, 20:23)
As turejau omeny angliskus svarus, bet taip,jie turi savo egyptietiskus svarus,man paprasciausiai angliskais apsimokejo labiausiai,nei doleriais,plius kas vaziuoja is anglijos,kainos dazniausiai nurodytos angliskais svarais(eskursiju).
Priklauso per ka tu bukinaisi,as bukinausi per kazkokia bookable.com,tai kita diena turejau susitikima su ju atstovu,kuris atstovauja tai agenturai,dave visa sarasa eskursiju ir as pasirinkau,siaip dar eskursijas gali nusipirkti per lastminute.com arba mieste,bet as ten nejau,nes is tikruju neimanoma praeiti-visi vyrais but siulosi smile.gif Is kur tu pirkai kelione?

aaa... mes per lastdeals.co.uk, tai ten tik skrydziai ir viesbutis. reiks pziureti bookable.com ir lastminute.com.
Buvau is pradziu issigandus, kad niekas Dahab'e nebuve, bet siaip interne daug info apie ten yra, tad tikiuosi, kad viskas bus ok blush2.gif

Beje, merginos, kur jus akvalangus perkate ten ar vezates?
kokia ten mazdaug temperatura spalio gale? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 17, 08:37)
Sveikuciai, as ir vel su klausimuku....apie viesbuti Minamark blush2.gif
Gal kas ilsejotes? Kaip tenainas?
ACIU. 4u.gif

apie minamarka 4u.gif
laba taip mes buvome kovo men.mums viskas patiko, kambariai buvo tvarkomi kasdien,renksluosciia keiciami, O MAISTAS TIKRAI BUVO LABAI IVAIRUS, MES EMEME 2kartus maitinima tai mums pilnai uzteko,visko ir salotu ivairiu, ir karstu patiekalu,tik gal vienas minusas tai kad vakare buvo nakinami parazitai, tai budavo tokia smarve, bet cia tiesiog del musu paciu saugumio.....
tikrai likom patenkinti....ir dar jei karta reiktu vaziuociau cia....ir personalas labai malonus...
del vietu prie baseino ir juros tikrai nereikejo uzsiimti ju budavo....mes buvome prie juros....prie baseino tai cholrkes kvpas buvo....reikia bateliu maudytis egipte nusipirkite nes yra koralu galite kojas susizaloti.... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2009 09 17, 02:23)
Kaip jums povendinis laivas pasirode, ar daug koralu ir zuvyciu pamatete, ar viskas gerai buvo matyti pro langus, ir kaip tame laive turbut sedima prie lango ir ziurima i povandenini pasauli, na kazkaip domiuosi ir sia ekskursija tai galvoju uzklausiu 4u.gif

Na as labai megstu pavirsini nardyma,ir uz tirano sala mokejau 30 svaru vienam,bet eskursija truko beveik visa diena,povandeninis laivas man taip pat kainavo 30 svaru(UK),ir eskursija truko apie valanda tik...Na mano mama plaukt nemoka,tai jei buvo ispudzio,matesi ir koralai ,ir zuvys.Ypac ispudi turetu palikti vaikams,bet jei suaugusiems,siulyciau geraiu pasiimti tirano sala,ar muhamedo parka.Man si eskursija paliko maziausia ispudi,nebent jau jams bus ten pigiau daug i ja vaziuoti.Turiu nuotraukas,gal ikelsiu veliau is to povandeninio laiko...Ar jei kam idomu,uzeikit i mano facebuka,ten visos nuotraukos is visu eskursiju,parasykit i az,jei kam idomu

QUOTE(Rania @ 2009 09 17, 12:31)
aaa... mes per lastdeals.co.uk, tai ten tik skrydziai ir viesbutis. reiks pziureti bookable.com ir lastminute.com.
Buvau is pradziu issigandus, kad niekas Dahab'e nebuve, bet siaip interne daug info apie ten yra, tad tikiuosi, kad viskas bus ok blush2.gif

Beje, merginos, kur jus akvalangus perkate ten ar vezates?
kokia ten mazdaug temperatura spalio gale?  blush2.gif

Vistiek turetu buti kazkoks agentas,kuris tave pasitiks ir duos visus lapus su visom eskursijom,as ten pirkaus,bet man atrodo brangiai mokejau,nes mokejau uz 2 poras batu,ir 2 pavirsinio nardymo irangas 65 dolerius.Kiti girdejau ten ir uz 5 dolerius nusiperka:):)Man atrodo dar apie 30 turetu buti,as 1 ni grizau,tai budavo 38 arba 36 dienom.

QUOTE(virgutis @ 2009 09 17, 13:31)
LABAI IDOMU PAPASAKOKITE KAS BUVOTE TIRANO SALOJE? smile.gif

Plauki su jachta beveik visa diena,3 stotelese sustoji panardyt su instruktorium ir viskas,jau rasiau kad ji vadinama tinginiu diena,nes beveik nieko nedarai,pasidegini laive,noripanardai ir pan.Man patiko,nes buvau nusikalus po piramidziu kaip tik:)smile.gif
Atsakyti
Sveiki

planuojame pavasarį kelionę į Egiptą, sakykit gal žinot kas siūlo ten važiuot į kitą kurortą, nepamenu pavadinimo blush2.gif , bet ne Hurgada ir ne Šarm El Šeichas?
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 09 17, 19:51)
Sveiki

planuojame pavasarį kelionę į Egiptą, sakykit gal žinot kas siūlo ten važiuot į kitą kurortą, nepamenu pavadinimo  blush2.gif , bet ne Hurgada ir ne Šarm El Šeichas?

Dahabas arba Taba turbut...
Atsakyti

QUOTE(Nikune @ 2009 09 06, 22:26)

Dėkui už pasisakymą. Tiesiog padėjai galutinai apsispręsti, ar vykti į Jeruzalę, ar ne. Visai sutinku su tavo nuomone, kad  reikia važiuoti buten į tą kraštą, kad pažintum tikrą jo grožį( čia kalbu iš patirties, kai iš Marmario vykom į Rodo salą  biggrin.gif)

i Jeruzale butinai siulyciau vykti.Negyva jura jega thumbup.gif Pati Jeruzale,tai kazkas tokio,nenupasakosi,reikia patirti ta jausma
QUOTE(agne.za @ 2009 09 10, 14:40)
galima pagalvoti kad lietuvisku vaistu nusivezus i egipta jie praranda savo efektyvuma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai lietuviski neveikia visiskai.Imodiuma is vis nepataria,pasikalbekit su gydytojais,nuo jo organizma galima dar labiau apnuodyti.Jei jau beda su viduriais,nelaukiant pirkti ju vaistus,patikrinta.(musu vaziavo grupe,25 zmones,daugiau kaip pusei paleido vidurius,po dienos susitvarke,kas gere vietines tabletes)
QUOTE(Rania @ 2009 09 16, 14:45)
sveikos, as ir prisijungsiu, jei galima  ax.gif
ka tik uzsisakem kelione i Egipta, Dahaboje  wub.gif  visa tem perskaiciau, tai tik viena komentara radau, akd ten nardytojams thumbup.gif
gal kas daugiau zino?
mes irgi is UK skrendame... gal gali daugiau apie jusu planuota kelione parasyti? blush2.gif
man ypac del vizu neramu... blush2.gif

Mes vaziuojam i Dahaba,i koki jus viesbuti?
Buve Hurgadoj,sharme ir dahaboj,koralai su dviem pirmais paminetais miestais,-nera ko lyginti.Plaukiant laivu nardyti ,tokio grozio neras.Ir siaip,ten pamatai tikra ju gyvenyma,ozkos ,kupranugariai vaiksto vieni,o ju daugybe!Laukine gamta,tsakant thumbup.gif
Atsakyti
Spalio 10d. skrendam i Hurgada. Iki pirmadienio turim issirinkti viesbuti, bet esu pasimetusi iki nezinia ko doh.gif Renkamies is 5*. Visi kaip susitare rekomenduoja Hiltona, o as noreciau ko nors su maziau vakarietisko interjero g.gif
Gal kam teko buti spalio pradzioje? Nebus vesu? Noreciau daugiau karscio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 09 15, 16:04)
Nuo kada cia? geguze dar nesiskire  ax.gif

Mes pernai buvom spalio 12d.tai valanda skyrėsi.Jie kažkaip kitu laiku laikrodžius suka,ar išvis nesuka-na,žodžiu,būna periodas,kai laikas ir nesiskiria ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikune @ 2009 09 06, 22:26)

Dėkui už pasisakymą. Tiesiog padėjai galutinai apsispręsti, ar vykti į Jeruzalę, ar ne. Visai sutinku su tavo nuomone, kad  reikia važiuoti buten į tą kraštą, kad pažintum tikrą jo grožį( čia kalbu iš patirties, kai iš Marmario vykom į Rodo salą  biggrin.gif)

Mes tai vykom į Jeruzalę-įspūdžiai tikrai nepakartojami.Kelionė kiek varginanti,o ypač tas praėjimas per sieną,bet šitai greit užsimiršta ir lieka tik malonūs prisiminimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2009 09 18, 19:52)
Spalio 10d. skrendam i Hurgada. Iki pirmadienio turim issirinkti viesbuti, bet esu pasimetusi iki nezinia ko  doh.gif Renkamies is 5*. Visi kaip susitare rekomenduoja Hiltona, o as noreciau ko nors su maziau vakarietisko interjero  g.gif
Gal kam teko buti spalio pradzioje? Nebus vesu? Noreciau daugiau karscio  smile.gif

mes buvom lapkricio pradzioje ir tikrai tikrai buvo karsta...tik vakarais jau kokio svarkelio ar lengvo megztinuko reikejo, tai spali vaziuojant manau bus dar karsciau... bigsmile.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jūsų, nes reikia patarimo 4u.gif
į Egiptą ruošiamės vykti paskutinę spalio savaitę ir tai bus mūsų pirmas kartas šioje šalyje blush2.gif todėl kyla daug klausimų ir atsiranda neaiškumų 4u.gif
gal galite parekomenduoti, kur apskritai vykti (į Hurgadą, Šarm el Šeichą), jei neplanuojame nardyti (bent jau giluminis nardymas tikrai nedomina, nes aš net plaukti nemoku biggrin.gif ), taip pat norisi smėlėto paplūdymio, kad viešbutis nebūtų miesto pakraštyje, nes sėdėti vien jo teritorijoje neplanuojame... Gal kas buvote El Gounoje? domintų atsiliepimai apie šią vietą ir ypač info apie viešbučius blush2.gif
iš anksto dėkinga už info 4u.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 20, 17:58)
Gal kas buvote El Gounoje? domintų atsiliepimai apie šią vietą ir ypač info apie viešbučius   blush2.gif

o ir šiaip gal kas žino viešbutį, kur mažiau girtuokliaujančių kaimyninių šalių atstovų būtų ? g.gif norėtųsi atostogauti su vakariečiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 09 20, 17:58)
jungiuosi prie jūsų, nes reikia patarimo  4u.gif
į Egiptą ruošiamės vykti paskutinę spalio savaitę ir tai bus mūsų pirmas kartas šioje šalyje  blush2.gif todėl kyla daug klausimų ir atsiranda neaiškumų  4u.gif
gal galite parekomenduoti, kur apskritai vykti (į Hurgadą, Šarm el Šeichą), jei neplanuojame nardyti (bent jau giluminis nardymas tikrai nedomina, nes aš net plaukti nemoku  biggrin.gif ), taip pat norisi smėlėto paplūdymio, kad viešbutis nebūtų miesto pakraštyje, nes sėdėti vien jo teritorijoje neplanuojame... Gal kas buvote El Gounoje? domintų atsiliepimai apie šią vietą ir ypač info apie viešbučius   blush2.gif
iš anksto dėkinga už info  4u.gif

El Gounoje neatostogavome, bet buvome nuvyke pasidairyti. Ten 25 km nuo Hurgados atrodo. El Gouna tai Egipto Venecija. Labai daug jachtų, nėra įkyruolių siūlančių pirkti prekių. Mes buvome nuvažiavę su vietiniu, tai jei jis nemelavo, princesės Dianos draugas Alfaedas ten turėjo vilą.Na gražu ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutiokas: 20 rugsėjo 2009 - 21:47