QUOTE(agne.za @ 2009 09 16, 11:17)
kaip supratau kalbat apie 'basbusa'' ir kt ju tradicinius saldumynus..nemanau kad uz 50 poundu nupirktas padeklas yra pasisekimas.bet kuriame markete prie sausainiu bandeliu yra supakuoti ju padekliukai i kuri viena ieina 5 skirtingi populiariausi ju ''pyragiukai'', kaina ju 6 poundai..
Pirkau ir supermarkete supakuotus saldumynus, tiesa, jie neatrodė tokie patys, kaip toje kepykloje, bet kažkokie nevalgomi buvo, vieni kieti - kokosiniai, kiti riešutiniai - keisto skonio... Anyways, dideliam padėkle buvo ne 5, o mažne 50 pyragiukų Sunku papasakot, padėklas kaip tortas atrodė, nufotografuotų irgi neturiu, nes ėmiau mažesnius. Man patiko, kad parduotuvėje galėjau paragauti, + jie švieži, nes vietoj kepami ir gali imti kokius nori(tiesa, jei iš anksto suderi kainą, tai kai kurių neleis prisidėti pusės padėklo, nes jų kainos įvairios, buvo ir 20 už kilą, buvo ir 160)
Aš gi neverčiu pirkti, tiesiog dalinuosi patirtimi, man rekomendavo gidė, aš nenusivyliau, kiti lietuviai tų "tortų" prisipirko po tris ir buvo labai patenkinti Todėl ir parašiau. Galima nueiti, pažiūrėti kas ten yra ir jei nepatiks, nepirkti.