Čia dalinamės įspūdžiais bei patirtimi apie Egiptą
Ankstesnės:
I dalis
II dalis
III dalis
Kruizas Nilu
Nardymas Egipte
Į Egiptą su vaiku
QUOTE(braskute_v @ 2009 07 19, 21:21)
Labas vakaras
Norėjau paklausti ar kam teko viešėti Hurgadoje kokį sausio- vasario mėnesį? Kaži kaip ten tokiu metu?
Vasario pradzioj buvau. Buvo silta. Buvo apie 30laipsniu. Drauge buvo sausio pradzioj, tai temperatura buvo apie 22laipsnius. Aisku, pliaze buvo, bet norejosi siltesnio oro.
Norėjau paklausti ar kam teko viešėti Hurgadoje kokį sausio- vasario mėnesį? Kaži kaip ten tokiu metu?
QUOTE(braskute_v @ 2009 07 19, 22:21)
Labas vakaras
Buvau gruodzio vidury. Diena silumos pakako, apie +25, bet po pietu pakildavo vesokas vejas, pliaze jau budavo nebejauku. O vakarais ir ilgu rankoviu noredavosi.
QUOTE(braskute_v @ 2009 07 19, 22:2r)
Labas vakaras
Buvome Hurgadoje vasario men. Dideliu karsciu nera, jura silta, degintis galima Tik vakare ar anksti ryte jau reikia uzsimesti koki megztuka.
Sausio men. buvome Sharme, tai va ten kartais vakare ir striuke praversdavo. Maudytis, degintis galima, tik kartais labai saltas vejas pusdavo.
Zodziu, jei norite daugiau silumos, rinkites vasari ar net kova.
QUOTE(vaida/m @ 2009 07 20, 11:46)
Buvome Hurgadoje vasario men. Dideliu karsciu nera, jura silta, degintis galima Tik vakare ar anksti ryte jau reikia uzsimesti koki megztuka.
Sausio men. buvome Sharme, tai va ten kartais vakare ir striuke praversdavo. Maudytis, degintis galima, tik kartais labai saltas vejas pusdavo.
buvau hurgadoj vasario vidury, tai maudytis buvo salta jura, ir tokie vejai, kad reikejo megztuko....
o siais metais buvau jau kovo pradzioje, tai jura silta, galima maudytis, ir tik vakare prireikdavo megztinuko....
tai kad patarciau vaziuoti kovo pradzioje...
Papildyta:
QUOTE(Janke @ 2009 07 20, 10:59)
Na mes šeštadienį išskrendam jau laukiu nesulaukiu tik norėjau paklausti, doleriai ar eurai labiau eina ten?
laba, geriau veztis dolerius, o juos ten keistis i ju vietine valiuta, taip bus patogiau ir jums ir jiems....
Papildyta:
QUOTE(virgutis @ 2009 07 20, 12:17)
buvau hurgadoj vasario vidury, tai maudytis buvo salta jura, ir tokie vejai, kad reikejo megztuko....
o siais metais buvau jau kovo pradzioje, tai jura silta, galima maudytis, ir tik vakare prireikdavo megztinuko....
Papildyta:
laba, geriau veztis dolerius, o juos ten keistis i ju vietine valiuta, taip bus patogiau ir jums ir jiems....
Papildyta:
jei kas turite kokiu nors klausimu klauskite...
Jeigu kas norit šilumos geriausią važiuoti vasarą, kaip mes ir padarėm. Oras pasakiškas, nėr per karštą, vis pustelna švelnus šiltas vėjelis, vanduo kaip arbatėlė visur, na žodžiu pasaka
QUOTE(convict @ 2009 07 18, 21:48)
Sveiki , jungiuosi prie jusu visu, nes planuojam su draugu rugpjucio pradzioje kelione i Egipta, bandysim gaudyti dar tik pasiulymus, todel norejau paklausti del gides lietuves Jusu, o ji cia per kelioniu agentura ar tiesiog paciame Egipte jau kaip ir gyvena ir vykdo ekskursijas?
QUOTE(Ausrie @ 2009 07 21, 22:52)
Sveiki , jungiuosi prie jusu visu, nes planuojam su draugu rugpjucio pradzioje kelione i Egipta, bandysim gaudyti dar tik pasiulymus, todel norejau paklausti del gides lietuves Jusu, o ji cia per kelioniu agentura ar tiesiog paciame Egipte jau kaip ir gyvena ir vykdo ekskursijas?
laba labai idomu pasidare kokia ten lietuviu gide?
parasykite
QUOTE(virgutis @ 2009 07 22, 12:03)
Man atrodo jeigu gerai prisimenu jos vardas Angelina. Mes tiesiog pirko per tezus ekskursija į kaira, o kaip tik susidarius buvo pilna grupė lietuvių, tai smagiai ir daug ko pripasakojo lietuviškai, nes svarstėm kaip čia reiks daryti. Kadangi mano dukterėčia amerikonka, laisvai aišku kalba lietuviškai ir supranta lietuviškai, bet rusiškai ne bum bum, o va maniškis angliškai ne bum bum, tai buvo išspresta bėda
Be to autobusas buvo pilnut pilnutėlis, tik viena laisva vieta buvo, tai gidė sakė toks pilnas autobusas buvo tik per vėlykas
Ir sakau tezai, dabar kainas meta ekskursijų, tipo perki vienam žmogui už pilna kainą antram už puse duoda
Sveikute,
gal galite parasyti atsiliepimus apie siuos viesbucius, jei esate buve?
Aciu.
MARLIN INN 4*
ALF LEILA WA LEILA 3+*
PHARAOHOTELS WAVES 3+*
MINAMARK BEACH RESORT 3+*
CALIMERA GOLDEN BEACH 4*
Aciu.
MARLIN INN 4*
ALF LEILA WA LEILA 3+*
PHARAOHOTELS WAVES 3+*
CALIMERA GOLDEN BEACH 4*
QUOTE(fuksė @ 2009 07 22, 13:24)
Sveikute,
Aciu.
MARLIN INN 4*
ALF LEILA WA LEILA 3+*
PHARAOHOTELS WAVES 3+*
CALIMERA GOLDEN BEACH 4*
Aciu.
MARLIN INN 4*
ALF LEILA WA LEILA 3+*
PHARAOHOTELS WAVES 3+*
CALIMERA GOLDEN BEACH 4*
vienareiksmiai geriausias Calimera, taciau koralu kazin kokiu ten nesitikekit tik