Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Matus ,aš irgi rožės žiedą matau ,turėtų būt labai gražu ,kažin kodėl čia taip viskas gavosi? g.gif gal siūlus konvertavai,ar siuvinėjai tokiais kaip parašyta?čia tiesiog siūlų spalvos ne tos kokios turėtų būti,o šiaip ir šešėliai matosi ,sumaišyta kažkas su spalvomis...
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 09, 17:20)
čia yra geras siūlų konvertorius
kaip puikiai atrodo  bigsmile.gif  būčiau arčiau, užsiprašyčiau ir aš tokio  biggrin.gif  ale dabar teks pačiai mokytis  cool.gif

oiiiiiiiiiii labai dekoju, bandysim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 09, 19:51)
Rodyk aprašymą, panašu, kad jau numanau, kokie ten siūliukai, nes vienam ieškodama pakankamai prisikankinau. g.gif

va sudedu visut viska ka turiu (be scemu), gal dar kuriai prireikes mirksiukas.gif

dar karta paveikslas.....user posted image

o cia aprasai kokie tai doh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 liepos 2009 - 20:54
Na aš dar vis apie tuos muitus. Kvailai paaiškinkit,kas žinot. Tai ką,jei užsisakysiu tarkim siūlų,medžiagos ir t.t,tai jie plėš voką ir skaičiuos kokia ten suma? Ar ant voko kokia vertė parašyta. Jaučiu nusišnekėjau,bet noriu išsiaiškint. O tai jei giminaite iš USA atsiųstų,ir reiktų susimokėt?Ar tik kai firmos siunčia?Kas žinot,paaiškinkit. Ačiuks
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 09, 20:50)
Na aš dar vis apie tuos muitus. Kvailai paaiškinkit,kas žinot. Tai ką,jei užsisakysiu tarkim siūlų,medžiagos ir t.t,tai jie plėš voką ir skaičiuos kokia ten suma? Ar ant voko kokia vertė parašyta. Jaučiu nusišnekėjau,bet noriu išsiaiškint. O tai jei giminaite iš USA atsiųstų,ir reiktų susimokėt?Ar tik kai firmos siunčia?Kas žinot,paaiškinkit. Ačiuks

Vertė bus užrašyta ant voko. 4u.gif
Atsakyti
Jei giminaitė siųs, tai ant voko turės užrašyti, kad dovana. Tada neturėtų dėti muito. Bet gali dėdės muitininkai nepatikėti ir atplėšti voką. Kiek skaitinėjau, paskutiniu metu daug griežčiau tikrina siuntinius. O kaip ten vėliau bus, sunku pasakyti. 4u.gif

O dėl igolki - jei gerai pamenu, tai ne vienas darbelis nelabai gavosi iš ten atsisiuntus. Buvo ir nuoroda įdėta su pavyzdžiais. Nepatikimas tas puslapis.
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 20:43)
oiiiiiiiiiii labai dekoju, bandysim  4u.gif
Papildyta:
va sudedu visut viska ka turiu (be scemu), gal dar kuriai prireikes mirksiukas.gif

dar karta paveikslas.....
o cia aprasai kokie tai  doh.gif

Pagal mane tai Dimensions siūlai. Reikia konvertuoti į kitus. konverteris
Atsakyti
Taip ,merginos,ten baltos rozes ziedas wacko.gif Ten tokia programa,kuri is nuotraukos padaro siuvinejimo schemas,bet perspeja,kad uz pasekmes neatsako blush2.gif Tai ir surizikavau...Ai,bet noras siuvineti nepraejo,tuoj ka nors vel pradesiu biggrin.gif
Atsakyti
astulia, dar karta aciu uz nuoroda 4u.gif atrodo veikia puikiai ir i kokia nori siuliuku puse mirksiukas.gif tikiuosi, kad labai nenukryps nuo originalo.

Dar klausimiukas blush2.gif o kokiais siuliukais geriau anchor ar DMC? as mat siuvineju kol kas visokiais kokie tik tinka pagal atspalvi, bet tulpiu trio noretusi padoriai nusiuvinet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 09, 22:01)
Pagal mane tai Dimensions siūlai. Reikia konvertuoti į kitus. konverteris

aciu, viskas paaiskejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 liepos 2009 - 21:07
QUOTE(Matus @ 2009 07 09, 21:03)
Taip ,merginos,ten baltos rozes ziedas wacko.gif Ten tokia programa,kuri is nuotraukos padaro siuvinejimo schemas,bet perspeja,kad uz pasekmes neatsako blush2.gif Tai ir surizikavau...Ai,bet noras siuvineti nepraejo,tuoj ka nors vel pradesiu biggrin.gif

Tada duosiu patarimuką, pirmam darbeliui rinkis jau padarytą schemą arba rinkinuką. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 21:06)
astulia, dar karta aciu uz nuoroda 4u.gif atrodo veikia puikiai ir i kokia nori siuliuku puse mirksiukas.gif tikiuosi, kad labai nenukryps nuo originalo.

Dar klausimiukas blush2.gif o kokiais siuliukais geriau anchor ar DMC? as mat siuvineju kol kas visokiais kokie tik tinka pagal atspalvi, bet tulpiu trio noretusi padoriai nusiuvinet ax.gif
Papildyta:
aciu, viskas paaiskejo 4u.gif

Aš siuvinėju DMC.
Atsakyti
tvarkau savo kompą ir radau linką,kažkam reikėjo dimensions konvertuot į Dmc ,gal tiks...

http://dmctransforma...om/DIM-DMC.html
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 21:06)

Aš visada siuvinėjau su DMC, bet dabar išsirinkau paveiksliuką kur nurodyti Anchor siūlai. Tai ir siuvinėju jais. Pačiai buvo įdomu pažiūrėti ar skiriasi kokybė. Taigi man labiau patiko DMC. Anchor lyg ir griaučiau nušiūra siūlas unsure.gif Tik tokį skirtumą ir pastebėjau, na bent kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 07 09, 22:00)
Aš visada siuvinėjau su DMC, bet dabar išsirinkau paveiksliuką kur nurodyti Anchor siūlai. Tai ir siuvinėju jais. Pačiai buvo įdomu pažiūrėti ar skiriasi kokybė. Taigi man labiau patiko DMC. Anchor lyg ir griaučiau nušiūra siūlas  unsure.gif Tik tokį skirtumą ir pastebėjau, na bent kol kas  ax.gif

Aš irgi turėsiu progą išbandyti Anchor, nes kaiptik šios firmos rinkinį gavau kaip prizą.

O šiaip aš negavau dviejų spalvų DMC siūlų savo princesei, jas pakeičiau Anchor siūlais- tai esminio skirtumo kaip ir nepastebėjau. ax.gif
Atsakyti