Matus ,aš irgi rožės žiedą matau ,turėtų būt labai gražu ,kažin kodėl čia taip viskas gavosi? gal siūlus konvertavai,ar siuvinėjai tokiais kaip parašyta?čia tiesiog siūlų spalvos ne tos kokios turėtų būti,o šiaip ir šešėliai matosi ,sumaišyta kažkas su spalvomis...
QUOTE(astulia @ 2009 07 09, 17:20)
čia yra geras siūlų konvertorius
kaip puikiai atrodo būčiau arčiau, užsiprašyčiau ir aš tokio ale dabar teks pačiai mokytis
kaip puikiai atrodo būčiau arčiau, užsiprašyčiau ir aš tokio ale dabar teks pačiai mokytis
oiiiiiiiiiii labai dekoju, bandysim
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 09, 19:51)
Rodyk aprašymą, panašu, kad jau numanau, kokie ten siūliukai, nes vienam ieškodama pakankamai prisikankinau.
va sudedu visut viska ka turiu (be scemu), gal dar kuriai prireikes
dar karta paveikslas.....
o cia aprasai kokie tai
Na aš dar vis apie tuos muitus. Kvailai paaiškinkit,kas žinot. Tai ką,jei užsisakysiu tarkim siūlų,medžiagos ir t.t,tai jie plėš voką ir skaičiuos kokia ten suma? Ar ant voko kokia vertė parašyta. Jaučiu nusišnekėjau,bet noriu išsiaiškint. O tai jei giminaite iš USA atsiųstų,ir reiktų susimokėt?Ar tik kai firmos siunčia?Kas žinot,paaiškinkit. Ačiuks
QUOTE(tute28 @ 2009 07 09, 20:50)
Na aš dar vis apie tuos muitus. Kvailai paaiškinkit,kas žinot. Tai ką,jei užsisakysiu tarkim siūlų,medžiagos ir t.t,tai jie plėš voką ir skaičiuos kokia ten suma? Ar ant voko kokia vertė parašyta. Jaučiu nusišnekėjau,bet noriu išsiaiškint. O tai jei giminaite iš USA atsiųstų,ir reiktų susimokėt?Ar tik kai firmos siunčia?Kas žinot,paaiškinkit. Ačiuks
Vertė bus užrašyta ant voko.
Jei giminaitė siųs, tai ant voko turės užrašyti, kad dovana. Tada neturėtų dėti muito. Bet gali dėdės muitininkai nepatikėti ir atplėšti voką. Kiek skaitinėjau, paskutiniu metu daug griežčiau tikrina siuntinius. O kaip ten vėliau bus, sunku pasakyti.
O dėl igolki - jei gerai pamenu, tai ne vienas darbelis nelabai gavosi iš ten atsisiuntus. Buvo ir nuoroda įdėta su pavyzdžiais. Nepatikimas tas puslapis.
O dėl igolki - jei gerai pamenu, tai ne vienas darbelis nelabai gavosi iš ten atsisiuntus. Buvo ir nuoroda įdėta su pavyzdžiais. Nepatikimas tas puslapis.
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 20:43)
oiiiiiiiiiii labai dekoju, bandysim
Papildyta:
o cia aprasai kokie tai
Papildyta:
o cia aprasai kokie tai
Pagal mane tai Dimensions siūlai. Reikia konvertuoti į kitus. konverteris
Taip ,merginos,ten baltos rozes ziedas Ten tokia programa,kuri is nuotraukos padaro siuvinejimo schemas,bet perspeja,kad uz pasekmes neatsako Tai ir surizikavau...Ai,bet noras siuvineti nepraejo,tuoj ka nors vel pradesiu
astulia, dar karta aciu uz nuoroda atrodo veikia puikiai ir i kokia nori siuliuku puse tikiuosi, kad labai nenukryps nuo originalo.
Dar klausimiukas o kokiais siuliukais geriau anchor ar DMC? as mat siuvineju kol kas visokiais kokie tik tinka pagal atspalvi, bet tulpiu trio noretusi padoriai nusiuvinet
Papildyta:
aciu, viskas paaiskejo
Dar klausimiukas o kokiais siuliukais geriau anchor ar DMC? as mat siuvineju kol kas visokiais kokie tik tinka pagal atspalvi, bet tulpiu trio noretusi padoriai nusiuvinet
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 07 09, 22:01)
aciu, viskas paaiskejo
QUOTE(Matus @ 2009 07 09, 21:03)
Taip ,merginos,ten baltos rozes ziedas Ten tokia programa,kuri is nuotraukos padaro siuvinejimo schemas,bet perspeja,kad uz pasekmes neatsako Tai ir surizikavau...Ai,bet noras siuvineti nepraejo,tuoj ka nors vel pradesiu
Tada duosiu patarimuką, pirmam darbeliui rinkis jau padarytą schemą arba rinkinuką.
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 21:06)
astulia, dar karta aciu uz nuoroda atrodo veikia puikiai ir i kokia nori siuliuku puse tikiuosi, kad labai nenukryps nuo originalo.
Papildyta:
aciu, viskas paaiskejo
Papildyta:
aciu, viskas paaiskejo
Aš siuvinėju DMC.
tvarkau savo kompą ir radau linką,kažkam reikėjo dimensions konvertuot į Dmc ,gal tiks...
http://dmctransforma...om/DIM-DMC.html
http://dmctransforma...om/DIM-DMC.html
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 21:06)
Aš visada siuvinėjau su DMC, bet dabar išsirinkau paveiksliuką kur nurodyti Anchor siūlai. Tai ir siuvinėju jais. Pačiai buvo įdomu pažiūrėti ar skiriasi kokybė. Taigi man labiau patiko DMC. Anchor lyg ir griaučiau nušiūra siūlas Tik tokį skirtumą ir pastebėjau, na bent kol kas
QUOTE(milka@ @ 2009 07 09, 22:00)
Aš visada siuvinėjau su DMC, bet dabar išsirinkau paveiksliuką kur nurodyti Anchor siūlai. Tai ir siuvinėju jais. Pačiai buvo įdomu pažiūrėti ar skiriasi kokybė. Taigi man labiau patiko DMC. Anchor lyg ir griaučiau nušiūra siūlas Tik tokį skirtumą ir pastebėjau, na bent kol kas
Aš irgi turėsiu progą išbandyti Anchor, nes kaiptik šios firmos rinkinį gavau kaip prizą.
O šiaip aš negavau dviejų spalvų DMC siūlų savo princesei, jas pakeičiau Anchor siūlais- tai esminio skirtumo kaip ir nepastebėjau.