Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

astulia, deja padėt negalėsiu biggrin.gif nebent į LT ruošies biggrin.gif
QUOTE(raksa @ 2009 07 09, 19:32)
Koks grozis... wub.gif Pagarba menininkei. 4u.gif Gal kartais butu galima kazka panasaus uzsakyti, jei kartais neiseitu su kavos pupelem? mirksiukas.gif  4u.gif

Galėsiu padaryt, jei labai reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,siuvinetojos.Be galo idomu ziurineti nuostabius jusu darbelius,net seiles nutyso biggrin.gif Dar pries pora metu,kai atradau daugiau laisvo laiko,pradejau ir as siuvineti.Jau kaip itraukia sitas pomegis,kad net i masina su vyru vazinedama pasiimu.Kai jis iseina reikalu tvarkyt,as oplia- ir siuvineju,kaip isprotejusi.Idesiu keleta savo darbeliu,bet pradziai tai noriu pasiguosti.Is rusisko internetinio puslapio(igolki.ru,berods)parsisiunciau schema siuvinejimui ir beveik metus siuvinejau sau i kambari paveiksliuka,taciau norimo rezultato negavau.Kiti net nesupranta,kas jame pavaizduota.Pabandysiu ikelt ta mano nevykusi darbeli,parasykit,ka jame matot.Ismest gaila,vistiek isireminsiu ir bus kaip abstrakcionizmo apraiska kambaryje lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Na norėčiau paklausti, kas užsisakinėjo ne iš ES šalių, ar gavus reik kokius mokesčius,muitus susimokėt?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 10:39)

gal kuri siuvinejot? turiu schemutes, tik va is aprasymu man neaisku, kokie ten siuliukai minimi, gal kas kokia info turit apie siuliukus, ar ju spalvu raktukus... doh.gif

Rodyk aprašymą, panašu, kad jau numanau, kokie ten siūliukai, nes vienam ieškodama pakankamai prisikankinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 09, 19:35)
Turiu išplaunamą - su juo viskas tvarkoj man  biggrin.gif

aš irgi tik už išplaunamą markerį drinks_cheers.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 19:37)
astulia, deja padėt negalėsiu biggrin.gif nebent į LT ruošies biggrin.gif

artimiausiu metu dar nesiruošiu, bet dar ir kavos mergaitės nepradėjau siuvinėt biggrin.gif jei ką, žinosiu į ką kreiptis mirksiukas.gif

QUOTE(Matus @ 2009 07 09, 19:42)
Pabandysiu ikelt ta mano nevykusi darbeli,parasykit,ka jame matot.

nu žinok, visai nieko aš ten neįžiūriu schmoll.gif gaila, kad tiek darbo įdėjai, bet rezultatas nekoks gavosi... net spalvų nesimato 4u.gif o koks turėjo gautis?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 07 09, 10:44)

super!! kur cia dalina tokius puikius prizus  g.gif

Dalyvavau "Rankdarbių kraitelės" konkurse.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2009 07 09, 18:47)
Na norėčiau paklausti, kas užsisakinėjo ne iš ES šalių, ar gavus reik kokius mokesčius,muitus susimokėt?

Mano sesuo kažkada pirko kvepalus ir papuošalus bei siūlus ne iš ES šalių. Tai muito mokestis busvo tik už kvepalus. O už visa kita nebuvo. Ji pirko mezgimo siūlus iš Urugvajaus per ebay sistemą.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 23:28)
na nufotografuot kaip veikia tai nežinau kaip  lotuliukas.gif ,tiesiog nuo jo siūlas toks lyg vašku suteptas ,tikrai mažiau plūšija ir siuvinėjannt šiek tiek mažiau sukasi ir painiojasi ,nors kad visai nesipainiotų tai tikrai taip nėra ,tiesiog siūlas būna tarsi šlapias ,toks biski standesnis nei be jo..žodžiu man patinka ,neįsivaizduoju kaip siuvinėjau be jo...man  asmeniškai labai palengvina darbą thumbup.gif ..iš pradžių galvojau ,kaip ten kikevieną sruogą juo reiks sutept ,o dabar matau ,kad laiko tai užima mažai o nauda didelė ,bet ko gero,paskui man jo nereiks,čia gal tik pradedančioms siuvinėtojoms ,kad priprast prie adatos ir siūlo ir išmokt jį valdyt

Blondinė aš doh.gif
Matus
Aš apačioje lyg ir laivo denį matau, bet tikriausiai nusikalbu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 09, 19:47)

Jei galutinė suma neviršija 75 litų, nereik mokėti. Jei viršija, gali tekti mokėti. Dar priklauso nuo siuntėjo bei mūsų muitininkų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 20:37)
Galėsiu padaryt, jei labai reiks mirksiukas.gif

Sutarta. drinks_cheers.gif Jei nepavyks, kaip noriu, butinai kreipsiuos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 09, 19:06)
Blondinė aš  doh.gif 
Matus
Aš apačioje lyg ir laivo denį matau, bet tikriausiai nusikalbu mastau.gif

O man atrodo, kad ten baltos rožės žiedas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 09, 20:18)
O man atrodo, kad ten baltos rožės žiedas. g.gif

drinks_cheers.gif Kai pasakei, tai ir aš rožę įžiūriu biggrin.gif Tik ne baltą, o geltoną.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 09, 19:23)
drinks_cheers.gif Kai pasakei, tai ir aš rožę įžiūriu biggrin.gif Tik ne baltą, o geltoną.

Man rodos, kad čia iš per arti fotografuota, nes susilieja vaizdas. g.gif
Atsakyti