Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(Džeinė @ 2009 07 09, 13:28)
bigsmile.gif  kaip gražiai atrodo  thumbup.gif

Ačiū ax.gif jei kam reikia, tai turiu krūvą servetėlių su kavos pupelėm, vien dėl šito rėmo pirkau visą poką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 13:13)
Aš rėmą kavos mergaitei dekupažinau su kavos pupelėm, kirptom iš servetėlės, tik vis nerandu laiko įrėmint blush2.gif

Mano svajonė taip padaryt, ale... dekupažint nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 09, 13:58)
Mano svajonė taip padaryt, ale... dekupažint nemoku  unsure.gif

Aš irgi nemokėjau biggrin.gif čia mano pirmas darbas biggrin.gif pasiskaityk ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 13:59)
Aš irgi nemokėjau biggrin.gif čia mano pirmas darbas biggrin.gif pasiskaityk ir pirmyn mirksiukas.gif

g.gif bijau užsikrėst dar viena zaraza... Be to - kol susipirksiu viską... Gal geriau paprašysiu ko nors, kas moka gražiai daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 09, 14:07)
g.gif bijau užsikrėst dar viena zaraza... Be to - kol susipirksiu viską... Gal geriau paprašysiu ko nors, kas moka gražiai daryt  blush2.gif

Aš jau užsikrėčiau biggrin.gif ir papuošalų vėrimu dar užsikrėčiau, kaži iš kur dabar vaistų paimt biggrin.gif
Jei labai norėsi ir pasitikėsi mano kaip pradedančiosios darbu, tai galiu padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kryžiavotojos 4u.gif rodausi kelių vakarų darbelį, mažas niekutis, palyginus su Jūsų darbais ir dar net neįrėmintas biggrin.gif bet po truputį kaupiuosi rimtam darbui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 22:51)
pirmasis per daug gražus ir užgožią antrąjį  biggrin.gif

taip ir yra tongue.gif bet tik todėl kad pas pirmajį puokštė didesnė biggrin.gif laaabai gražus meškiukai. ne tas žodis kokie simpatiški! wub.gif šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 07 09, 17:28)
Sveikos kryžiavotojos  4u.gif  rodausi kelių vakarų darbelį, mažas niekutis, palyginus su Jūsų darbais ir dar net neįrėmintas  biggrin.gif  bet po truputį kaupiuosi rimtam darbui  smile.gif

Koks gražutis wub.gif o jau nusprendei koks bus kitas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar niekaip neapsisprendžiu, noriu pasikonsultuoti,ryt ketinu daryti užsakymą iš kasiulai.lt gal kuri nors gali patarti kokį čia man markerį išsirinkti, kad galečiau susibraižyti medžiagytę siuvinėjimui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 12:53)
oiiiiiiiiiiiiiiiiijeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii itariu bus kruvinas darbelis g.gif o kaip cia konvertuojasi? gal yra koks super gudras budas? blush2.gif

čia yra geras siūlų konvertorius

QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 13:13)
Aš rėmą kavos mergaitei dekupažinau su kavos pupelėm, kirptom iš servetėlės, tik vis nerandu laiko įrėmint blush2.gif

kaip puikiai atrodo bigsmile.gif būčiau arčiau, užsiprašyčiau ir aš tokio biggrin.gif ale dabar teks pačiai mokytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 14:13)
mirksiukas.gif

Koks grozis... wub.gif Pagarba menininkei. 4u.gif Gal kartais butu galima kazka panasaus uzsakyti, jei kartais neiseitu su kavos pupelem? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 07 09, 16:42)
Dar niekaip neapsisprendžiu, noriu pasikonsultuoti,ryt ketinu daryti užsakymą iš kasiulai.lt gal kuri nors gali patarti kokį čia man markerį išsirinkti, kad galečiau susibraižyti medžiagytę siuvinėjimui...  doh.gif

Aš nepatarčiau išnykstančio markerio pirkt schmoll.gif Nežinau, ar čia man tik vienai taip papuolė - bet jis išnyksta kaip sugalvoja doh.gif Kartais vos keletą kryžiukų padarius, kartais per keletą dienų... ant to paties medžiagos gabalėlio.
Turiu išplaunamą - su juo viskas tvarkoj man biggrin.gif
Atsakyti