Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 07 05, 18:17)
Šiandien prisiruošiau savo delfinam ,seniai išsiuvinėtiem ir numestiem

mielas darbelis thumbup.gif gaivus 4u.gif

QUOTE(Kalibra @ 2009 07 06, 17:47)
noriu ir aš pasirodyti smile.gif
Užbaigtas DIM dizaino "Woodland Winter".

opapa, va cia tai darbas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif super, labai dailus ir ireminimas drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 07, 11:44)
O čia mano dar vienas jau senokai baigtas ir padovanotas mamai ..

superinis peizazas!!!! 4u.gif itariu mama turejo buti labai laiminga gavusi tokia dovana drinks_cheers.gif vienas is grazesniu peizazu man matytu! wub.gif

QUOTE(tildushka @ 2009 07 08, 10:29)
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn.

irgi nuostabus darbas drinks_cheers.gif tetis arkliu myletojas? tikrai didelis ir grazus darbas drinks_cheers.gif

QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus,

daznokai matoma, bet vis tiek man grazi ax.gif 4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 07 08, 15:49)
Gavau tikrai gerą prizą- siuvinėjimo rinkinį:

super!! kur cia dalina tokius puikius prizus g.gif

QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 18:03)
mano darbelis siuvinetas ant lino ax.gif

dailu! ..kaip piestas atrodo 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:23)
Taigi, paskutinieji meškučiai 

nu tu saunuole!!! jauciu greiciausiai siuvinejanti esi is visu cia esanciu bigsmile.gif biggrin.gif labai grazus meskuciai, galutini rezultata labai noriu pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 07 09, 11:39)
gal kuri siuvinejot? turiu schemutes, tik va is aprasymu man neaisku, kokie ten siuliukai minimi, gal kas kokia info turit apie siuliukus, ar ju spalvu raktukus... doh.gif

čia Dimensions dizainas, tai siūliukų atskirai niekur nenusipirksi, gali tik bandyt konvertuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Liepsnike ,aš dar dėl to siūlo ilgumo,jei matau ,kad ten tik keli kryželiai tai aišku atsikerpu trumpą siūlą ,bet kai kryželių daug ir sueina net 3-4 tokie 50cm siūlai,tai jau nekarpau,siuvinėju tokiu ,kažkaip gaila kirpti ,gal dėl to siuvinėju lėtai( juk niekur neskubu lotuliukas.gif ),bet nekerpu,nors kaip jau minėjau dabar kai naudoju kondicionierių tai labai mažai painiojasi tas ilgas siūlas--be to jis labai staigiai sutrumpėja ir jau naują verti reikia...kaiop matau metodika pas visas skirtinga,nu bet mums gi svarbu rezultatas,pas mane jis ,aišku, netobulas ,bet stengiuos mokytis iš jūsų... 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 09:41)
Ne manęs klausiat, bet atsakysiu. Aš siuvinėjau ant 14 Aidos, 2 gijom, suėjo nepilnai 2 matkeliai 4u.gif

Tikra taip.drinks_cheers.gif Dar karteli aciu, Sandrulia. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif turiu klausymuka. Jus kai darbelius isplaunat, gal juos krakmolinat? Nes kai as juos isplaunu man jie niekaip neissilygina blush2.gif vistiek kazkiek buna susiglamze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 09, 12:01)
čia Dimensions dizainas, tai siūliukų atskirai niekur nenusipirksi, gali tik bandyt konvertuot  mirksiukas.gif

oiiiiiiiiiiiiiiiiijeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii itariu bus kruvinas darbelis g.gif o kaip cia konvertuojasi? gal yra koks super gudras budas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 12:37)
sveikos smile.gif turiu klausymuka. Jus kai darbelius isplaunat, gal juos krakmolinat? Nes kai as juos isplaunu man jie niekaip neissilygina blush2.gif  vistiek kazkiek buna susiglamze doh.gif

g.gif as tai nieko nekrakmoliju...viskas issilygina, lyginu dregnus. gal cia sakau medziagele kalta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 liepos 2009 - 11:58
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 12:37)
sveikos smile.gif turiu klausymuka. Jus kai darbelius isplaunat, gal juos krakmolinat? Nes kai as juos isplaunu man jie niekaip neissilygina blush2.gif  vistiek kazkiek buna susiglamze doh.gif

O tu plaudama netrink stipriai ir nesiglamzys. O jei nera susitepes, tai ir plauti visai nebutina. Ir lygink dar dregna, tik leisk vandenui nubegti (tegu paguli koki 10 minuciu ant ranksluoscio)
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 07 09, 12:13)
Dar karteli aciu, Sandrulia. 4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif
Aš rėmą kavos mergaitei dekupažinau su kavos pupelėm, kirptom iš servetėlės, tik vis nerandu laiko įrėmint blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 09 liepos 2009 - 12:20
Sveikos 4u.gif turiu sioki toki klausimuka, cia toms, kurios siuvinejot metrikiuka populiariausia matyt (vaikiukas su meskiuku) biggrin.gif ar schemoje nera kokiu klaideliu, nes kiek pamenu su zuikuciu kazkokios klaideles buvo, kai siuvinejau... ax.gif
Atsakyti
aš ką tik siuvinėjau tą metrikiuką ,bet toje schemoje ,kurią aš turiu ,klaidų neradau,viskas ėjo kaip iš pypkės....pirmadienį nešiu rėmint,pasirodysiu paskui...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 09, 13:24)
aš ką tik siuvinėjau tą metrikiuką ,bet toje schemoje ,kurią aš turiu ,klaidų neradau,viskas ėjo kaip iš pypkės....pirmadienį nešiu rėmint,pasirodysiu paskui...

Saunu tuomet thumbup.gif ryt poryt, siom dienom perku siulus ir pradedu as ji siuvinet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 12:13)
Aš rėmą kavos mergaitei dekupažinau su kavos pupelėm, kirptom iš servetėlės, tik vis nerandu laiko įrėmint blush2.gif

bigsmile.gif kaip gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti