Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(astulia @ 2009 07 08, 22:05)
oj, paukščiuk, kokį dar vieną gražuolį sukryžiavojai  wub.gif labai smalsu pamatyt galutinį rezultatą, tai nepamiršk jo mums parodyt  mirksiukas.gif

Išsiuvinėjau du, bet pirmasis per daug gražus ir užgožią antrąjį biggrin.gif , ačiū mirksiukas.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 22:06)
Paukščiuk ,o kokio ilgio siūlą naidoji?

Nematavau cm, bet tikrai trumpesnį
Papildyta:
QUOTE(inuks @ 2009 07 08, 22:47)
Paukščiuk, tavo meškučiai daugiau nei fantastiški  thumbup.gif  thumbup.gif    thumbup.gif Labai lauksim pilnai įgyvendintos tavo idėjos  wub.gif

wub.gif ačiū, bet įdėja ne mano, aš tik kryžiavoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 22:51)
ačiū, bet įdėja ne mano, aš tik kryžiavoju 

As jau pradedu itarti, kieno tai ideja mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 07 08, 23:05)
As jau pradedu itarti, kieno tai ideja mastau.gif  hihihi.gif

topsecret.gif teisingai pagalvojai, nors anokia čia paslaptis irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinta darbeli. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 08 liepos 2009 - 22:29
Paukščiuk > tavo meškiukai atrodo nuostabiai, lauksim parodant galutinį rezultatą. Jau taip įdomu bigsmile.gif

Labai įstrigo tildushka darbas - jau grožis wub.gif Evitele - gražus darbelis rolleyes.gif Ir visi kiti darbeliai kurių nepaminėjau tap pat labai dailūs drinks_cheers.gif

Norėjau dar Florestiną ir Diudą pasveikint laimėjus konkurse thumbup.gif Savaitgalį pas vyro močiutę rankdarbių kraitelę pavarčiau, tai iš karto pagalvojau, kad šie darbai mūsų forumiečių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. doh.gif Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti. 4u.gif
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia. 4u.gif
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? g.gif  Patarkite, mamytes. 4u.gif

dar toks klausimelis,o "kavos mergaite"siuvinejot ant 14 aidos?ir kokiom 3 gijom ar ne taip?kiek mazdaug siuliuku prireike? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 09, 06:57)
dar toks klausimelis,o "kavos mergaite"siuvinejot ant 14 aidos?ir kokiom 3 gijom ar ne taip?kiek mazdaug siuliuku prireike? 4u.gif

Ne manęs klausiat, bet atsakysiu. Aš siuvinėjau ant 14 Aidos, 2 gijom, suėjo nepilnai 2 matkeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 09, 08:41)
Ne manęs klausiat, bet atsakysiu. Aš siuvinėjau ant 14 Aidos, 2 gijom, suėjo nepilnai 2 matkeliai 4u.gif

aisku,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:23)
Taigi, paskutinieji meškučiai  bigsmile.gif  wub.gif

O čia ankstesnė ketveriukė wub.gif  wub.gif

Kokia grožybė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaiciuk ačiū 4u.gif

paukščiukas siuvinėja tokiu tampu, kad neįmanoma pasivyt. Vėl 2 gražuoliai meškučiai išsiuvinėti wub.gif...
Atsakyti
Pauksciuk, grazuoliai meskiai thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 22:06)
ir siuvinėju ,vadinasi, 50cm siūlu,man jis neatrodo per ilgas,bet vistiek kol nenaudojau kondicionieriaus tai tie kryžiukai buvo tokie pasišiaušę,dabar aišku lygesni

Man atrodo 50cm, tai labai ilgas siulas g.gif . Visada imu ne ilgesni nei 20 cm arba maziau, jei tik keliems kryziukams reikia.
Beje, su trumpu siulu siuvinejama greiciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 09 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:23)
Taigi, paskutinieji meškučiai  bigsmile.gif  wub.gif

user posted image

jau kokie fainuoliski meskinaiiiii!! 4u.gif

as kryziavoju afrikiecius blush2.gif bet jau planuose kvepia tulpemis....va tokiomis...
user posted image

gal kuri siuvinejot? turiu schemutes, tik va is aprasymu man neaisku, kokie ten siuliukai minimi, gal kas kokia info turit apie siuliukus, ar ju spalvu raktukus... doh.gif
Atsakyti